Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

iyi akşamlar kızlar bende 3. bebeğime hamileyim rabbim bebişlerimize sağlık sıhat versin sağlıkla gelsinler inşallah

iyi akşamlar kızlar bende 3. bebeğime hamileyim rabbim bebişlerimize sağlık sıhat versin sağlıkla gelsinler inşallah

Saglikla kucağına alırsın bebeğini inşallah canım
Hangi ayda dogum yapacaksın ? Diğer cocuklarının yasları yakinmi benimkiler gibii??

selam hanimlar bende bir hapsuruk bir burun akintisi almis basini gidiyor.sizler nasilsiniz yeni gelen arkadaslar hos geldiniz

Canım bana da kızımdan gecti.. Antibiyotik kullandım .. Dikkat et çok fena oluyor.. Havalar ısınsa biran önce
Çok sevinicemm

kızlar ben bebegımı kaybettım dun evde düşük yaptım allaha şükür kürtaj filan olmadım gerek kalmadı saglıgım iyi psikolojım ıyı sayılır ama kızlarım çok üzüldüler onlar için en yakın zamanda tekrar başlıyacam çalışmalara

Çok çok gecmis olsun canım.. Bende 5 haftalık düşük yapmıştım kürtaja gerek kalmaması teselli oluyor açıkcası..
Allahım dilediğin zamanda,gönlüne göre,saglikla bebeğine kavuşmanı nasip etsin canim

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım...
Sağlıkla al kucağına bebeğini..
Paylaşımlarını bekliyoruz sengulnal...
Kaç yaşındasın çocukların araları kaçar yaş

Sofftym çok geçmiş olsun canım ya((
Ben çok üüzldüm
Sağlığın iyi olması sevindirici haber..
Hiç zaman kaybetme canım.. İnşallah bu yeni bebeğin sıkı sıkı tutunur anasına...
Ne olur arada yaz

gunaydin kizlar nasilsiniz ben dun cok kotu kustum demir haina basdladim ondan olsa gerek

Günaydın canım... Geçmiş olsun canım sana..
Kaç haftalık hamişlesin? 15 miş bende kör gibi:))))
Demir hapı değilde bende demir şurubu kullanıyorum..

Son düzenleme:
İyiyim cnm noolsunn
Sen napiyosun?? ne zaman birakicaksin isi?

Canım aslında hiç bırakasım yok...:)
Ama 37+ da bırakıyorum..
Gitmezsem kovarlar zaten:)

Ranza aldık hafta sonu
BAzamda vardı
Sallanan hamakta
Birde park yatak
Yeter değil mi 4 çocuğa?
Sen de neler var

Yeni bebeğe pasahamaktan beşik alicam baskada bişeye ihtiyacımız yok .. Aralıkta buyuk kıyafet alışverişini yapicam mothercare indirime giriyor bu kdr iste :) odası dolabı var zaten.. Kızlara buyuk oda hazirladimm genc kız odası :)
Oglanada bi oda yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…