- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
slm kızlar bende 22 yaşında evlendim 4 sene çocuğumuz olmadı snrki 4 senedede neredeyse hep hamileydim :)) ilk oğlumu 26 yaşında doğurdumikinci gebeliğimi 27 yaşında yaşadım ama malesef dış gebelikti sonlandırdık ikinci oğlumu 28 yaşında doğurdum üçüncü oğlumda allah nasip ederse 30 umda doğmuş olacak :))ay herkes yasini dogurdugu yasi yazmis benim basim kelmibende yazayim 20mimde evlendim 21 yaimda ilk dogum 23yasimda ikinci 25yasimda ucuncu28 yaimda dorduncu 31yasimda besinci olacak insallah 11 yila 5 cocuk sigdirmisim rabbim uzun omurler versin hepimizin yavrularina ve yuvalarimiza.
geçmiş olsun cnm bencede progestan kullan bol bol dinlen yorma kendini benim maşallah bu gebeliğim hariç diğerlerinin hepsinde çok yoğun kanamasorunum oldu nelerhissettiğini anlayabiliyorum.moral çok önemli kendini üzme ve yorma.rabbim yardımcın olsun..günaydın kızlar nasılsınız benım bugun gıne kanamam var aslında dunden berı var yatıyorum kahvltıyı hazırlayasım bıle yok moralım cok bozuk
hoşgeldin cnm maşallah oğullarına bende 18 haftalık hamileyim sende nisan annesisin anlaşılan belli oldumu cinsiyeti bebişinin benimki 13 haftalık gösterdi kendinibende varim,bende varim,iki tane oglusum var 7 ve 5 yasindalar simdide yaklasik 15 haftalik hammileyim ama aynen ilk gibi heyecan ve mutluluk verici hatta onlarda cok genctim bisey anlamamisim simdi daha farkli oluyor,yanliz korktugum bisey var iki kez sezeryan oldum bu ucuncu olacak kismetse cok korkuyorum bundan:18:
Hosgeldin canimm saglikla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Cinsiyeti belli oldu mu?
Benimde 3.sezeryanim olcak inşallah vende çok korkuyorum açıkcası...
slm kızlar bende 22 yaşında evlendim 4 sene çocuğumuz olmadı snrki 4 senedede neredeyse hep hamileydim :)) ilk oğlumu 26 yaşında doğurdumikinci gebeliğimi 27 yaşında yaşadım ama malesef dış gebelikti sonlandırdık ikinci oğlumu 28 yaşında doğurdum üçüncü oğlumda allah nasip ederse 30 umda doğmuş olacak :))
geçmiş olsun cnm bencede progestan kullan bol bol dinlen yorma kendini benim maşallah bu gebeliğim hariç diğerlerinin hepsinde çok yoğun kanamasorunum oldu nelerhissettiğini anlayabiliyorum.moral çok önemli kendini üzme ve yorma.rabbim yardımcın olsun..
hoşgeldin cnm maşallah oğullarına bende 18 haftalık hamileyim sende nisan annesisin anlaşılan belli oldumu cinsiyeti bebişinin benimki 13 haftalık gösterdi kendini
benimde üçüncü sezeryan ama hiç korkmuyorum gerçekten rabbim bi güç verdiki sorma sağlığım el verseydi en az 5 tane doğururdum ama malesef bu gebeliğimde sağlık sorunlarım sebebiyle bağlattırıcam tüplerimi...
merhabalar bende yeni katildim araniza herkes iyidir insallah benim de 2 tane kizim var buyugu 4 ve digeri 2,5 yasinda ve ucuncu bebegimi bekliyorum insallah 13+2 haftalik hamileyim .ilk hamileligimde cok fazla meyve yemistim ikinci hamileligimde hicbir sorunum yoktu herseyden yemistim ama bu biraz farkli ilk zamanlar acili acili corbalar yedim simdilerde ise recellere sekerlere hamur islerine dadandim.Allah biliyor ya bu bebegimin once saglik ve hayirlisiyla erkek olmasini istiyorum insallah oyledir.hamileliklerinizde sizler en cok neler yediniz mesela erkek bebek bekleyenler ???
slm kızlar bende 22 yaşında evlendim 4 sene çocuğumuz olmadı snrki 4 senedede neredeyse hep hamileydim :)) ilk oğlumu 26 yaşında doğurdumikinci gebeliğimi 27 yaşında yaşadım ama malesef dış gebelikti sonlandırdık ikinci oğlumu 28 yaşında doğurdum üçüncü oğlumda allah nasip ederse 30 umda doğmuş olacak :))
geçmiş olsun cnm bencede progestan kullan bol bol dinlen yorma kendini benim maşallah bu gebeliğim hariç diğerlerinin hepsinde çok yoğun kanamasorunum oldu nelerhissettiğini anlayabiliyorum.moral çok önemli kendini üzme ve yorma.rabbim yardımcın olsun..
hoşgeldin cnm maşallah oğullarına bende 18 haftalık hamileyim sende nisan annesisin anlaşılan belli oldumu cinsiyeti bebişinin benimki 13 haftalık gösterdi kendini
benimde üçüncü sezeryan ama hiç korkmuyorum gerçekten rabbim bi güç verdiki sorma sağlığım el verseydi en az 5 tane doğururdum ama malesef bu gebeliğimde sağlık sorunlarım sebebiyle bağlattırıcam tüplerimi...
Canım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canım...
Benim açıkcası cinsiyet ayrımım kesinlikle yoktu,esiminde öyle..hatta o daha çok kız istiyordu.. Ama üçüncü bebeğim erkek olacak nasipse..
Ben yemek Isine inanmıyorum çok..
Sadece sunu söyleyebilirim bence farklı hamilelikse cinsiyette farklı olabilir...
İki kızımda çok rahattim mesela, bundada sürekli mide bulantisi,bas dönmeleri.. Çok Nazlı hamilelik geçiriyorum..
12 haftalikken cinsiyetini söyledi doktor..
Sağlıklı olsunlar inşallah canim
Hosgeldin canimm saglikla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Cinsiyeti belli oldu mu?
Benimde 3.sezeryanim olcak inşallah vende çok korkuyorum açıkcası...
merhaba cnm.hoşgeldin aramıza.benimde ilk oğlum 4 yaşında ikinci oğlum 1,5 yaşında benim hamileliklerimin hepsi farklıydı cnm.ilk oğlumda o kadar rahattımkisanki hamile deildim.ne mide bulantım ne başdönmem hiç bi sıkıntım yoktu.cnmböle tatlı şeyleri daha çok istiyo.genelde çikolatalı tatlılar falan yiyodum.pek yemek seçmedim ama tatlıya daha çok dadanmıştım.ikinci oğlumda hamileliğim çok ağır geçti.hastanelerde yata yata doğurdum.kortizonmu kullanmadım tansiyonu8m şekerimmi çıkmadı neler çektim neler hiç aşeremedim.yemek yiyemiyodumki sürekli kusuyodum yada ishaldmm.zaten bebeğimde 30 haftalık 1 kilo olarak doğdu.iki ay küvezde kaldı.şimdiki hamileliğimdede diğerlerinden daha değişik geçiyo.sadece sabah kalktığımda ve akşamları yatmadan önce mide bulantılarım oluyo ara ara kusmalarımda oluyo.aradaki saatlerde daha iyiyim.18 haftalık hamileyim henüz 1 kilo aldım.iştashım pek yok ekmek makarna pilav ve hamur işlerinden soğukluk geldi genelde tuzlu şeyler cnm çekiyo.hiç tatlı yiyemiyorum böle tiksinti geldi sanki.sadce 2-3 gündür böle ara ara börek ve hamur işi yer hale geldim.ama her hamileliğimde aşırı turşu aşerdim.fasulye turşusu özellikle.dünde dayanamayıp gidip aldım.aslında tansiyon problemim olduğu için yasak ama bi seferlik kaçamak yapıyım dedim.hepsi erkek hepsindede farkjlı geçti hamileliğim yani.allahinşallah gönlünden geçeni nasip etsin.ama öncelikle sağlıkla doğururuz inşallah bebişlerimizi:))merhabalar bende yeni katildim araniza herkes iyidir insallah benim de 2 tane kizim var buyugu 4 ve digeri 2,5 yasinda ve ucuncu bebegimi bekliyorum insallah 13+2 haftalik hamileyim .ilk hamileligimde cok fazla meyve yemistim ikinci hamileligimde hicbir sorunum yoktu herseyden yemistim ama bu biraz farkli ilk zamanlar acili acili corbalar yedim simdilerde ise recellere sekerlere hamur islerine dadandim.Allah biliyor ya bu bebegimin once saglik ve hayirlisiyla erkek olmasini istiyorum insallah oyledir.hamileliklerinizde sizler en cok neler yediniz mesela erkek bebek bekleyenler ???
cnm benim kolik sorunu yaşamadım ama sağolsun ikincioğlum gaz problemi dışına her sıkıntıyı yaşattı bize.biliyosun prematüre doğdu.çok sorunlu bi bebek oldu.hala daha onun yüzünden oturup oturup ağlama krizlerine falan giriyorum.sinirlerimin boşaldığı çok olmuştur.1 kilo doğdu.1700 ile hstneden çıktı daha 2 kiloyken iki ameliyat birden olddu.gelişimi küçük doğduğu için diğer bebeklere göre hep geriden gitti yani onu büyütene kadar hergünüm hastanelerde geçti.o kadar yorucu bi süreçtiki anlatamam.öldüm öldüm dirildim.ömrümün yarısı gitti resmen.şimdide sinir kaldı bebekte kendi yerlere atar kafasını yerlere duvarlara sert olan nersi varsa oraya vurur.vuracak biyer bulamassa eliyle kafasına yumruklar atar.inan o kadar sorunlu bi bebekki.yemek yediremiyorum.çok seçiciler ve iştahları hiç yok.iki oğlumda çok zayıf 4 yaşınaki oğlum 108 cm.17 kilo küçüğüde 1.5 yaşında 88 cm boyunda 11 kilo.ikisinindew zayıflıktan kemikleri sayılıyo.o durumlarıda çok yoruyo beni.yani böle olunca bir daha asla doğurmam bakamam derken spiralle 3.ye hamile kaldım.bu gebeliğim rahat geçti allaha şükür.şimdikinide heycanla bekliyoruz bakalım neler yaşıycaz.yani bende çok sorunlu bi bebek büyüttüm ama sanırım yinede çocuklara aşığım anneliği çok seviyorum. o yüzden ne kadar yorulup yıpransamda sağlık sorunum yerinde olsa sanırım 2 tane daha doğururudum.ama yinede hayırlısı.rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah..Canım bebeklerin masaallah gazsiz oluyo o zaman 5 dediğine göre :)
Benim küçük kızım kolikti duşun yaniii
Bundada odum kopuyo gazli olucak diye
Ben dogurupta saglikla kucağıma alana kadar sezeryandan korkmaya devam edicemmm
merhaba cnm.hoşgeldin aramıza.benimde ilk oğlum 4 yaşında ikinci oğlum 1,5 yaşında benim hamileliklerimin hepsi farklıydı cnm.ilk oğlumda o kadar rahattımkisanki hamile deildim.ne mide bulantım ne başdönmem hiç bi sıkıntım yoktu.cnmböle tatlı şeyleri daha çok istiyo.genelde çikolatalı tatlılar falan yiyodum.pek yemek seçmedim ama tatlıya daha çok dadanmıştım.ikinci oğlumda hamileliğim çok ağır geçti.hastanelerde yata yata doğurdum.kortizonmu kullanmadım tansiyonu8m şekerimmi çıkmadı neler çektim neler hiç aşeremedim.yemek yiyemiyodumki sürekli kusuyodum yada ishaldmm.zaten bebeğimde 30 haftalık 1 kilo olarak doğdu.iki ay küvezde kaldı.şimdiki hamileliğimdede diğerlerinden daha değişik geçiyo.sadece sabah kalktığımda ve akşamları yatmadan önce mide bulantılarım oluyo ara ara kusmalarımda oluyo.aradaki saatlerde daha iyiyim.18 haftalık hamileyim henüz 1 kilo aldım.iştashım pek yok ekmek makarna pilav ve hamur işlerinden soğukluk geldi genelde tuzlu şeyler cnm çekiyo.hiç tatlı yiyemiyorum böle tiksinti geldi sanki.sadce 2-3 gündür böle ara ara börek ve hamur işi yer hale geldim.ama her hamileliğimde aşırı turşu aşerdim.fasulye turşusu özellikle.dünde dayanamayıp gidip aldım.aslında tansiyon problemim olduğu için yasak ama bi seferlik kaçamak yapıyım dedim.hepsi erkek hepsindede farkjlı geçti hamileliğim yani.allahinşallah gönlünden geçeni nasip etsin.ama öncelikle sağlıkla doğururuz inşallah bebişlerimizi:))
cnm benim kolik sorunu yaşamadım ama sağolsun ikincioğlum gaz problemi dışına her sıkıntıyı yaşattı bize.biliyosun prematüre doğdu.çok sorunlu bi bebek oldu.hala daha onun yüzünden oturup oturup ağlama krizlerine falan giriyorum.sinirlerimin boşaldığı çok olmuştur.1 kilo doğdu.1700 ile hstneden çıktı daha 2 kiloyken iki ameliyat birden olddu.gelişimi küçük doğduğu için diğer bebeklere göre hep geriden gitti yani onu büyütene kadar hergünüm hastanelerde geçti.o kadar yorucu bi süreçtiki anlatamam.öldüm öldüm dirildim.ömrümün yarısı gitti resmen.şimdide sinir kaldı bebekte kendi yerlere atar kafasını yerlere duvarlara sert olan nersi varsa oraya vurur.vuracak biyer bulamassa eliyle kafasına yumruklar atar.inan o kadar sorunlu bi bebekki.yemek yediremiyorum.çok seçiciler ve iştahları hiç yok.iki oğlumda çok zayıf 4 yaşınaki oğlum 108 cm.17 kilo küçüğüde 1.5 yaşında 88 cm boyunda 11 kilo.ikisinindew zayıflıktan kemikleri sayılıyo.o durumlarıda çok yoruyo beni.yani böle olunca bir daha asla doğurmam bakamam derken spiralle 3.ye hamile kaldım.bu gebeliğim rahat geçti allaha şükür.şimdikinide heycanla bekliyoruz bakalım neler yaşıycaz.yani bende çok sorunlu bi bebek büyüttüm ama sanırım yinede çocuklara aşığım anneliği çok seviyorum. o yüzden ne kadar yorulup yıpransamda sağlık sorunum yerinde olsa sanırım 2 tane daha doğururudum.ama yinede hayırlısı.rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah..
[/QUOTE]tesekkur ederim canim saol,burda birbirimizi cok iyi anlayacagiz ,cinsiyetini ogrenemedik cunku arkasi donuktu 9 aralikta kismetse,ben doktora sordum normal dogum icin, kolay kolay hic bir doktor riski almaz dedi
hosbulduk canim,benimki mayista olacak canim kismetse cinsiyetini gostermedi bi daha ki kontrole kaldi
merhabalar tesekkur ederim cevap yazdigin icin.benim icin de tabikide cinsiyet onemli degil ama tabiki iki kizim var Allahima cok sukurler olsun hersey icin bir tanede oglum olsun istiyorum cunku ben kendim de zaten 4 kiz kardesiz yani erkek bebek istegi birazda oradan kaynaklaniyor.12.haftamda kontrolum vardi ama doktorum daha kucuk goremem dedi. insallah 12/12 de tekrar randevum var insallah ozaman gorur cinsiyeti artik hazirlik yapmak istiyorum biseyler almak istiyorum bebegime Allahim olmayan herkese hayirli saglikli evlatlar versin.
merhaba cnm.hoşgeldin aramıza.benimde ilk oğlum 4 yaşında ikinci oğlum 1,5 yaşında benim hamileliklerimin hepsi farklıydı cnm.ilk oğlumda o kadar rahattımkisanki hamile deildim.ne mide bulantım ne başdönmem hiç bi sıkıntım yoktu.cnmböle tatlı şeyleri daha çok istiyo.genelde çikolatalı tatlılar falan yiyodum.pek yemek seçmedim ama tatlıya daha çok dadanmıştım.ikinci oğlumda hamileliğim çok ağır geçti.hastanelerde yata yata doğurdum.kortizonmu kullanmadım tansiyonu8m şekerimmi çıkmadı neler çektim neler hiç aşeremedim.yemek yiyemiyodumki sürekli kusuyodum yada ishaldmm.zaten bebeğimde 30 haftalık 1 kilo olarak doğdu.iki ay küvezde kaldı.şimdiki hamileliğimdede diğerlerinden daha değişik geçiyo.sadece sabah kalktığımda ve akşamları yatmadan önce mide bulantılarım oluyo ara ara kusmalarımda oluyo.aradaki saatlerde daha iyiyim.18 haftalık hamileyim henüz 1 kilo aldım.iştashım pek yok ekmek makarna pilav ve hamur işlerinden soğukluk geldi genelde tuzlu şeyler cnm çekiyo.hiç tatlı yiyemiyorum böle tiksinti geldi sanki.sadce 2-3 gündür böle ara ara börek ve hamur işi yer hale geldim.ama her hamileliğimde aşırı turşu aşerdim.fasulye turşusu özellikle.dünde dayanamayıp gidip aldım.aslında tansiyon problemim olduğu için yasak ama bi seferlik kaçamak yapıyım dedim.hepsi erkek hepsindede farkjlı geçti hamileliğim yani.allahinşallah gönlünden geçeni nasip etsin.ama öncelikle sağlıkla doğururuz inşallah bebişlerimizi:))
cnm benim kolik sorunu yaşamadım ama sağolsun ikincioğlum gaz problemi dışına her sıkıntıyı yaşattı bize.biliyosun prematüre doğdu.çok sorunlu bi bebek oldu.hala daha onun yüzünden oturup oturup ağlama krizlerine falan giriyorum.sinirlerimin boşaldığı çok olmuştur.1 kilo doğdu.1700 ile hstneden çıktı daha 2 kiloyken iki ameliyat birden olddu.gelişimi küçük doğduğu için diğer bebeklere göre hep geriden gitti yani onu büyütene kadar hergünüm hastanelerde geçti.o kadar yorucu bi süreçtiki anlatamam.öldüm öldüm dirildim.ömrümün yarısı gitti resmen.şimdide sinir kaldı bebekte kendi yerlere atar kafasını yerlere duvarlara sert olan nersi varsa oraya vurur.vuracak biyer bulamassa eliyle kafasına yumruklar atar.inan o kadar sorunlu bi bebekki.yemek yediremiyorum.çok seçiciler ve iştahları hiç yok.iki oğlumda çok zayıf 4 yaşınaki oğlum 108 cm.17 kilo küçüğüde 1.5 yaşında 88 cm boyunda 11 kilo.ikisinindew zayıflıktan kemikleri sayılıyo.o durumlarıda çok yoruyo beni.yani böle olunca bir daha asla doğurmam bakamam derken spiralle 3.ye hamile kaldım.bu gebeliğim rahat geçti allaha şükür.şimdikinide heycanla bekliyoruz bakalım neler yaşıycaz.yani bende çok sorunlu bi bebek büyüttüm ama sanırım yinede çocuklara aşığım anneliği çok seviyorum. o yüzden ne kadar yorulup yıpransamda sağlık sorunum yerinde olsa sanırım 2 tane daha doğururudum.ama yinede hayırlısı.rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah..
Bizde
5 kiziz :)
Babamin 10. Torununa hamileyim ve adamın 3 kız torunu oldu ikisi benim :)
Kız kıymetli oldu torundan yana :))
Hayirlisiyla
Saglikla
Allah douurmamizi nasip
Etsin canım insallah[/QUOT
amin insallah hepimiz bir cirpida dogururuz.
Maclaren Grand Tour Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
Kizlarr nasıl bu araba?? Benim serra nin quinny si vardı .. Ayse beril dogunca peg perego ikiz puseti aldım kolay oluyo ikisiyle yalnız avm lere gidebiliyorumm
Simdi oğlana bunu beğendim maclaren kullananiz var mi
ben maclaren kullandim her ikisindede cok kullanisli oluyor.eger cocuk uyuyorsa tum yatirabiliyorum yani uykusundada cok rahat edebiliyor ama birazcik buyuktu oyle her arabanin bagajina girmiyor tek sorun bu
Benim sipa basını öyle bir koymuski dikiş yerimi ondan patlicak sanmisiz :)
Bir sıkıntı yok çok şükür kizlar
Bu Arada nazar degdirdim kendime bir kilo almisim
Gerçi doktorum süper dedi
Bebekte 26 hafta 2 günlük gözüküyor :)
benimki daha yeni 5 haftalık senınkı bellı oldumu
Geçmiş olsun canım
iiyi olmana sevindim..
kilonda harika
yeni kızlar gelmişler hoşgelmişler..
ilk sayfaya liste yapıp koyalım
listede hangi bilgiler olsun yazın yapayım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?