Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Yanii bi tehlike yok dedi doktorum ama tabiki şikayetlerim diğer insanlara göre daha fazla oluyor
Birde hep yatmak istiyorum dinlenmek
İstiyorum ama mümkün değil

Umarım hiç birimizde sorun çıkmadan dogum yaparız
Doktordan çıkar çıkmaz yazicam

Kaç yasında evlenip anne oldun?? Ben 24 yasında evlendim benden daha erken evlenenler varr ben uni bittikten sonra buldum kocamı zatenn :))
20 yaşında evlendim canım.22 de oğlumu doğurdum 32 de kızımı doğurdum:)zor ama bunca yıldan sonra tekrar sil baştan yapmak...insan unutuyo herşeyi valla:)

hoşbuldum canım sağol

Benim sipa basını öyle bir koymuski dikiş yerimi ondan patlicak sanmisiz :)
Bir sıkıntı yok çok şükür kizlar
Bu Arada nazar degdirdim kendime bir kilo almisim
Gerçi doktorum süper dedi
Bebekte 26 hafta 2 günlük gözüküyor :)

26 haftada 1 kilo alınca sevindirik oldumm :))
Gerçi şişman oldugum gercegini değiştirmiyor ama olsuuunnn

Teşekkürler canım... Hep gel emi..

Müjdecim iyi misin?
gelirim tatlım

maşşallahhhhhh size

müjde canım senin kızların 1yaş arayla nasıl büyüttün zor oldumu? valla kolay değildir

müjde canım senin kızların 1yaş arayla nasıl büyüttün zor oldumu? valla kolay değildir

15 ay var aralarında ilk bir kac ay iki yatılı bakıcı vardı...ama sonra teke indik vede bence ilk 7-8 ayı zorr..
benimkiler berbat gazlı bebeklerdi cunku o yuzden emekleyene kadar tam eziyet geldi bize ama cok sukur gecti
birde cocuk doktorum cok iyi yaptın demişti tavuk sersemken vurulur demısti :)
bu lafı buyuk kızım icindi tabii... kıskanclık nedir bilmezken kardes sahibi oldu
mesela simdi bi lokma kıskanclık var yeni bebege karsı
bence cok iyi olucak..
sende mesela ara vermissin bana o zor geliyor
insanın tam evle baglantısı kesilmişken tekrar eve baglanması...
ben simdi bogazıma kadar cocuk doluyum hahahahhaha
allah kolaylıgını veriyor hepimize insallah canımm

müjdes canım geçmiş olsun bişey çıkmamış çok şükür 26 hafta 1 kılo çok ıyı bende dunden beri dıkkat edıyorum ekmek yememeye pilav makarna yememeyede tatlı ihtıyacını nasıl gıderıyon bıde pirinç yemiyoruzda bulgur pilavıda mı yemıyecez bıraz daha detaylı yazarsan diyetını sevınırım

Ben sadece taze Medine hurması yiyorum tatlı olarak.. En son yine hacdan gelen tanıdıklar getirdi yine, atıyorum dondurucuya soğuk soğuk yiyorum.. Hadis var hem hamileyken hurma bebeği Zeki yapıyormuş.. Ben iki kızımdada yedim cnm.. Ye sende bak o zaman seker çok istemezsin kafi geliyor.
Benim zaten kilom faZla o yuzden ben hiç karbonhidrat tüketmiyorum.. Basta zor ama alışıyorsun

ay herkes yasini dogurdugu yasi yazmis benim basim kelmibende yazayim 20mimde evlendim 21 yaimda ilk dogum 23yasimda ikinci 25yasimda ucuncu28 yaimda dorduncu 31yasimda besinci olacak insallah 11 yila 5 cocuk sigdirmisim rabbim uzun omurler versin hepimizin yavrularina ve yuvalarimiza.

maşallah secdenur..beşinci bebişi bekliyorsun demek..rekor sende herhalde.benim dördüncü.10 haftalık hamişim.seninki ne kadar.haziran ortası bekliyorum bebişimi.sağlıkla huzurla kucaklarımıza alırız inşallah..bir avazda doğururuz inşallah..bende doğum korkusu başladı da..ah ah hiç sorma sanki tecrübem yokmuş gibi..rabbime emanetiz.o bizi darda bırakmaz inşallah..

Maşallah :) hayırli olsun canm Allah kurtarsin.

yardımcn varsa olur ama yanlız zor valla.

günaydın kızlar nasılsınız benım bugun gıne kanamam var aslında dunden berı var yatıyorum kahvltıyı hazırlayasım bıle yok moralım cok bozuk

günaydın kızlar nasılsınız benım bugun gıne kanamam var aslında dunden berı var yatıyorum kahvltıyı hazırlayasım bıle yok moralım cok bozuk

PRogestan kullaniyomusun canım?
Esın hazırlasın kahvaltıyı sen yat dinlen vede kötü düşünme sakin

bende varim,bende varim,iki tane oglusum var 7 ve 5 yasindalar simdide yaklasik 15 haftalik hammileyim ama aynen ilk gibi heyecan ve mutluluk verici hatta onlarda cok genctim bisey anlamamisim simdi daha farkli oluyor,yanliz korktugum bisey var iki kez sezeryan oldum bu ucuncu olacak kismetse cok korkuyorum bundan:18:

Hosgeldin canimm saglikla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Cinsiyeti belli oldu mu?
Benimde 3.sezeryanim olcak inşallah vende çok korkuyorum açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…