- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
geçmiş olsun müjdes.yoksa böbreklerimi üşüttün.kendini sıcak tut.hem sezaryen dikişlerinde varmış..4 yıla 3. çocuk ,canım sezaryenle doğumda bir tehlikesi olmuyor mu.Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasib etsin..doktorun ne diyecek bakalım.umarım normal bir durumdur.merak ederiz yaz tamam mı..
20 yaşında evlendim canım.22 de oğlumu doğurdum 32 de kızımı doğurdum:)zor ama bunca yıldan sonra tekrar sil baştan yapmak...insan unutuyo herşeyi valla:)Kaç yasında evlenip anne oldun?? Ben 24 yasında evlendim benden daha erken evlenenler varr ben uni bittikten sonra buldum kocamı zatenn :))
Hoşgeldin interval...
Allah yavrularını bağışlasın..
çok sağol canım Amin hepimizin yavrularını korusun RABBİM.hoşbuldum
Canım o nefes darlığı bende de var..
Hatta otururken bile oluyor
22 de başladı bende...
günaydin, hayirli cumalar cümleten
nasilsiniz bugün iyimisiniz??
Aysebahar: canim genelde esler cocuklar yüzünden tartisirlar, sikma canini... düzelirsiniz aksama...
interval: sende hosgeldin canim, Allah bagislasin yavrularini, diger 2 bebegin icinde basin sagolsun.. her serde bir hayir vardir derler...
herkezin cuması mübarek olsun arkadaşlar
gelirim tatlımTeşekkürler canım... Hep gel emi..
Müjdecim iyi misin?
Benim sipa basını öyle bir koymuski dikiş yerimi ondan patlicak sanmisiz :)
Bir sıkıntı yok çok şükür kizlar
Bu Arada nazar degdirdim kendime bir kilo almisim
Gerçi doktorum süper dedi
Bebekte 26 hafta 2 günlük gözüküyor :)
gelirim tatlım
maşşallahhhhhh size
müjde canım senin kızların 1yaş arayla nasıl büyüttün zor oldumu? valla kolay değildir
müjdes canım geçmiş olsun bişey çıkmamış çok şükür 26 hafta 1 kılo çok ıyı bende dunden beri dıkkat edıyorum ekmek yememeye pilav makarna yememeyede tatlı ihtıyacını nasıl gıderıyon bıde pirinç yemiyoruzda bulgur pilavıda mı yemıyecez bıraz daha detaylı yazarsan diyetını sevınırım
Maşallah :) hayırli olsun canm Allah kurtarsin.ay herkes yasini dogurdugu yasi yazmis benim basim kelmibende yazayim 20mimde evlendim 21 yaimda ilk dogum 23yasimda ikinci 25yasimda ucuncu28 yaimda dorduncu 31yasimda besinci olacak insallah 11 yila 5 cocuk sigdirmisim rabbim uzun omurler versin hepimizin yavrularina ve yuvalarimiza.
15 ay var aralarında ilk bir kac ay iki yatılı bakıcı vardı...ama sonra teke indik vede bence ilk 7-8 ayı zorr..
benimkiler berbat gazlı bebeklerdi cunku o yuzden emekleyene kadar tam eziyet geldi bize ama cok sukur gecti
birde cocuk doktorum cok iyi yaptın demişti tavuk sersemken vurulur demısti :)
bu lafı buyuk kızım icindi tabii... kıskanclık nedir bilmezken kardes sahibi oldu
mesela simdi bi lokma kıskanclık var yeni bebege karsı
bence cok iyi olucak..
sende mesela ara vermissin bana o zor geliyor
insanın tam evle baglantısı kesilmişken tekrar eve baglanması...
ben simdi bogazıma kadar cocuk doluyum hahahahhaha
allah kolaylıgını veriyor hepimize insallah canımm
günaydın kızlar nasılsınız benım bugun gıne kanamam var aslında dunden berı var yatıyorum kahvltıyı hazırlayasım bıle yok moralım cok bozuk
bende varim,bende varim,iki tane oglusum var 7 ve 5 yasindalar simdide yaklasik 15 haftalik hammileyim ama aynen ilk gibi heyecan ve mutluluk verici hatta onlarda cok genctim bisey anlamamisim simdi daha farkli oluyor,yanliz korktugum bisey var iki kez sezeryan oldum bu ucuncu olacak kismetse cok korkuyorum bundan:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?