Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

ben 4 .cocuguma hamileyim 6 haftalik
pek bulantim yok ama diger cocuklarda cok bulantim vardi
hamilelik farkli gecerse cinsiyeti de farkli mi olur

canim ben kizlarda hic bulanmamistim ama oglumda bulandi ve cikariyordum bundada cok bulandim ve cikardim ama kiz dediler belli olmuyor allah hayirli evlatlar versin kiz oglan fark etmez

slm hanımlar nasılsınız? kuzular nasıl?

hava nasıl kapalı yağmur yağıyor tam uyku havası nerdee uyumak

esimin akrabalari erkek cocuk delisi degil sapkini
erkek cocugumuz yok diye bizi kücük görüyorlar
belki inanmayacaksiniz,size tuhaf gelecek ama bir akrabasinin 2 oglu var allah bagislasin bizim kizimiz var diye doguma 1 hafta kalasiya kadar cocuklarin cinsiyeti kiz dediler son günlerde de bizim oglumuz olacak nazar degmesin diye kiz dedik dediler
yolda karsilassa ve ben cocuklar nasil iyi mi desem hep hasta olduklarini söylüyorlar nazarimiz degmesin diye
inanin kendimi vebali gibi hissediyorum
ve simdi ilk ogullarinin birinin dogustan böbregi yok digeri ise sürekli bacaklarindan rahatsiz rabbim sifa versin
diger akrabasinin 3 oglu var o da her firsatta oglu oldugunu vurgulamaya calisiyor
yoksa onlarla görüse görüse ben de mi oglan cocuk delisi oldum ne dersiniz

canim allah yardimcin olsun oyle insanlarla ugrasmak zor benimde annemin komsusu sende annen gibi hep kiz doguruyon demisti ay dondum kaldim kadinin lafina sanki benim elimde olan biseymis gibi suclar bir sekilde konustu.bence rabbim hangisine bakabileceksek onu veriyor

merhaba secdenur yanilmiyorsam senin 2 kiz 1 oglan
allah bagislasin sen ülkede yasiyorsun ben almanya
kac yildir yirtdisindasin ailen yaninda mi yoksa sen de benim gibi yalniz kovboy musun

kızlar benimde 2 kızım vardı 3.kızımı doğurdum ve büyütüyorum 12 aylık oldu bizdede erkek isteyen çok 3. erkek niyetiyle oldu ama kızımız oldu biz memnunuz ama çevrem 4. erkek olur diye söyleyip duruyolar ama duymuyorum bile ben kızlarımdan memnunum onları çok seviyorum kuzularım benim :

merhaba canim,

önemli olan kiz yada erkek olmasi degil ki - hayirli evlat olmalari.. bizim milletimiz malesef yanlis düsünüyor... halen erkek erkek diye tutturanlar var...

öncelikle hayırlı olsun bebşin annesi eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatlive umarım rabbimin izniylede bi tosunun olurda birazcık rahatlarsın inan en az senin kadar sevinirim buna öğrenince bize mutlaka yaz olurmu bende iki çiçek bir böcük annesiyim canım hamileleiğe gelirsek kendini hiç kasma neyse odur diye düşün düşünüp kendini yorup germene hiiiç gerek yok olursaki inşşallah olur ooh nee ala rahat olmaya çalış aman kim kimin ekmeğini suyunu veriyo allahaşkına yaa senin oğlun olsa onlara ne kızın olsa ne anlamam zatii ben buuu sapkınlık derecesinde olanları sorun inan sende değil onlarda maleseff bizlerde çok rastladık eş dost akraba böle saçma şeylere aaaa budamı kız keşke erkek olsaydı aaaa ölee olunca napacaklar onuda anlamam sanki altın takacaklar yere göğe koyamayacaklar boyummu uzayacak sonunda cennetemi gidecem erkek olunca anlamam hiçç ha olmyayanından herkes ister rabbime şükürler olsun banada herikisindende nasip etti benim rahatlığım belkide eşimden dolayıdır bilmem onun kulaklar böyle şeylere hep tıkalıdır valla ikinci kızıma aşııık diyebilirim inanın ilk yavrumuz kızımızlada benden yeri gelir daha iyidir tabi oğlişkomlada iyii ama ikinci kızıma aşık adam ama senin anlattığın gibi birebir fazlası var eksiği yok kızkardeşimin eşinin akrabaları tarafında vardı iki kızı vardı onunda küçük kızı birbuçuk yaş şimdi mayısta allah izin verirse buna erkek diyolar oğlu olcak bu altıncı hamileleiği dış gebelik düşük kürtaj sayelerinde canı epey yandı kızcazın sırf bi oğlum olurda belki kurtulurum dillerinden diye eniştede erkekçii kız yavaş yavaş bunalıma girmişti inan bide sezeryan bundada çok endişelendi kız olursa diye sezeryan olmasa buda kız olsadı daha sanırım devam edecekti olana kadar anlıycan taa o kadar yani valla rabbimden iyi kimse bilemez kime neden kız neden erkek verdiğini bana son hamileliğimde inşallah bu erkektir falan diyene valla ne olursa olsun bizim keyfimiz yerinde ben allahım benim için hayırlı uğurlu olanı vermiştir bana kızsa demekki var bi hayrıı dedim hepp çeneleri tık kapandı dedim sanki oğlan olunca beni sırtındamı taşıycak oda kendi hayatını yaşayacak çoluk çocuylaa kızda herkes bigün tupkı sizler ve sizlerin kocaları gibi kendi dertlerine düşmeyecekleri ben niye tatlı canımı yorayım allahtan hayırlı olan olsun biraz hatır gönül bilen saygı sevgi duyan evlatlar olsunlar ne mutlu bana sende böyle davranırsan seninle uğraşmayı mutlaka bırakacaklardır sanada birden hakverip valla haklısın bak şunun oğlu böle yapmış bunun kızı böle yapmışş aman alllah hayırlısı versin valla diyip havaları sönecektir umarım sana birazcık faydası olur bu yazdıklarımın birazs sert olmakta taviz vermemekte fayda var benim kızlarımda evet değişikti birinde sırff ekşi limon hastası olmuştum birinde tatlı acı oğlumda tatlıdan inanılmaz tiksinmiştim adını duymaya tahammil edemiyodum o kadar yani beş aya yakın sürdü ama hertürlü eti dokuz ay boyunca bulanmadan yedim kızlarımda biraz sıkıntılıydı yiyememiştim tek kızlarım ortak yanı buydu o kadar yani aslında her hamileleik farklı umarımm gönlünden geçen hayırlı bi evladın olurr canımm ayy başını şişirmedim umarım destan yazmışım valla benim tosinişkon ağlar ben kaçar görüşürüz:

ilgine tesekkür ederim
haklisin galiba cahil insanlari cok da kafaya takmamak gerekiyor ama elimde degil
rabbim saglikli hayirli evlat versin insaallah
cocuklarini da sana bagislasin
selamlar sevgiler

Allah evlatlarınıza sağlık sıhhat versin öyle oğlanmış kızmış diyenlerede aldırmayın çok şükür çocuğum var diyin olmayanları düşünsünler tüp bebek sayfalarında neler var neler. demek istediğim kimseye bakmayın yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah

herşeyden önce sağlık bencede.benimde iki oğum var,üçüncü de yüzde seksen erkek dedi doktor ALLAH HEPİMİZEDE SAGLIKLI BEBEK DOĞURMAYI NASİP EDER İNŞALLAH..ben hepsinde de önce saglıklı olmasını diledim hiç düşünmedim bile kızmış,erkekmiş hepside evlat sonuçta..

Günaydın Kizlarrr
Cinsiyetlerden konuşulmuş ... Çok şükür benim kocam ve ailemde öyle bir problem yok.. Ama hamile olduğumu söylediğimde yengem inşallah oğlan olur bir daha doğurmak
Zorunda kalmazsınız demişti :) komigime gitmişti cunku yaşlı bir kadın bunu söyleyen .. E çok da doğal tepkisi :)
Ama onun dısında bir kisiden duysam erkek muhabbeti cemkiriyorum sasiriyolar fenaa...
Tüm uzuvları tam, niye doğurdum dedirtmeyen, Allah'ın Salih kullarından olucak olan, sağlıklı sihhatli vatana millete ve bizlere hayırlı evlat olduktan sonra zerre önemi yok cinsiyetin
Ben üçüncü bebeğimde de aramadım cinsiyet .. Şimdi bakalım tecrübe edicez erkek cocuk nasıl olurr

merhabalar,

ahhh ahhh bu cinsiyet konusunda böyle erkek erkek diye diretenleri hic anlamiyorum ya, Rabbim hayirlisini saglikli eli ayagi düzgün versinde kiz erkek fark etmez diyeceklerine, böyleee yakinirlar, niye kizda falan filan..

Sanki bir uzvu eksik olsa yerine koyabilecek gücü var insanoglunun.. Allah akil fikir versin diyelim... öyle insanlarida kafaya takmamak gerek bence...

Güzel bir pazar diliyorum

iyi akşamlar kızlar

inşallah herkez iyidir keyifler yerindedir

tabikide önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli en son cinsiyet...
ilk bebeğim erkek benim...hamileliğiminde 7.ayı bittiğinde öğrendim oğlum olacağını oda sormadık dr.söyledi hiçte merak etmiyoduk önce sağlığı için dua ettik hep.
2.hamileliğimde de aynı 3.hamileliğimdede aynı yaşadık...tabi 2.ve 3.hamileliklerim de bebeklerimi kaybettim cinsiyetlerini bile sormadık.

4.hamileliğimde okadar korkuyodumki bebeğime bişey olcak diye sadece sağlığı için dua ettik...çok şükür sağsağlim doğurdum 4.hamilelik ama 2.bebeğim.
Allahım isteyen herkeze versin sağlıklı hayırlı evlatlar.

merhaba canim,
sende iyisin insallah. Biz iyiyiz sükür. Sende sanirim benim gibi 2 bebegini kaybettin, ama Rabbim büyük insana bir sekilde dayanma gücü veriyor.. masallah 2 saglikli bebegin var. Amin canim amin, güzel dileklerin icin.

Kimseler uğramamış buguuuunnnn

müjdecim ben ancak simdi gelebildim, su anda yine kimse yok sanirim topicte .. nasilsin iyimisin????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…