- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Vallahi odayı beğendik gayet :) cocuklara yatak
Fln veriyolar. Minibar ve jakuzi var neyimeyse :) ücretsiz Kuafor hizmeti ve doğumdan sonra lohusa şerbeti ikramı varmış hoşuma gitti
Kadıköy'de ya hastane, odanın terası var deni görüyor kocam sigara kahve iceriz diyor :s Şubat soğuğunda
Aman Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin de inşallah gerisi teferruat...
Ozel hastane canım.. İki cocukla ve bakiciyla doguma gidince konfora bakıyoruz maalesef ...
Hastaneden sonra kostur kostur eve geldik, 2 yaşındaki kizimla cupcake yaptık bir dolu, süsledik onları..
Bugün büyük kızım serra nin okuluna goturucez..
Öyle sıkışık bir gün ki.. Ben grip oldum,esim ayağını burktu ama davul gibi oldu.. Birazdan serranin okula gitmesi gerek,11 de misafirim gelicek.. Aslında o cupcakeleri yapmasaydık kızı göndermem okula benimde hiiccc halimm yok nedense bugunn
Sen neler yapicaksin canım???
amin amin canım önemli olan o gerçekten ..
hastanenin hizmetleri de süpermiş gerçekten..ben ilk doğumumda dr.umun hastanesi olduğu için gittim ama hastane hizmetinden pek memnun kalmadım..hangi hastane bu ve ücreti ne kadar cnm?
hastane kadıköy şifa'ymış şimdi gördüm cnm, eğer senin için mahsuru yoksa ücretini söylersen çok sevinirim..dr. dışarıdan gelecek benim de..
Canım 5212tl dediler sigortasiz halı + operatör parası birde vip oda iki gece. İçin 1600tl
Birde yenidogan sünneti 1100tl imiş hersey yolunda giderse yaptiricaz
Benimde doktorum dışardan gelicek
slm kızlar...bizde ne yapcamızı şaşırdık bize fikirlerinizi yazın
şimdi oğlum odasında tek yatıyo herşey ona ait.yatak dolap masa vs...kızımıza ne yapsak diye düşünüyoruz.
oğlumun odasına ranza alsak berabermi aynı odada kalsalar?yoksa kızada ayrı bi odamı daha iyi olur?
offffff çok kararsızımevimizde 1salon ve 3oda var.
yatak odası,oğlumun odası ve oturma odası kışın küçük odada oturuyoruz daha sıcak oluyo diye...
kızıma ayrı oda yaparsak artık yaz kış salonda oturmamız gerekecek...salonda çok büyük tersine odalarımızda çok küçük.
napayım kızlar yardımcı olun lütfen
erkek ve kız kardeşler bi odada sorun olurmu acaba?
merhaba müjdesim,
haklisin sende, iki cocukla kolay olmaz. Senin günün baya bir hareketliymis, benim ki o kadar degil sanirim.. Bugün sabah cilt doktoruna gittim, 8:45´te randevum vardi. Saat 10´da eve geldim, annemler gelecekti kahvaltiya ilk defa), onlar gelmeden kahvaltiyi hazirladim falan... kahvaltidan sonra 1-2 saat daha oturdular ve gittiler.. iste öyle..canim - aksama yine yazarim insallah.. simdi esim geldi...
=========================
Aysebaharim,
sagolasin canim - iyiyiz sükür oglumla, bugün hareketleri biraz daha sakin ama insallah aksama hizlanir. Sen nasilsin??
=========================
pamukhelvacim,
sagolasin canim - amin insallah aliriz bebislerimizi kucagimiza..
Canım 5212tl dediler sigortasiz halı + operatör parası birde vip oda iki gece. İçin 1600tl
Birde yenidogan sünneti 1100tl imiş hersey yolunda giderse yaptiricaz
Benimde doktorum dışardan gelicek
slm kızlar...bizde ne yapcamızı şaşırdık bize fikirlerinizi yazın
şimdi oğlum odasında tek yatıyo herşey ona ait.yatak dolap masa vs...kızımıza ne yapsak diye düşünüyoruz.
oğlumun odasına ranza alsak berabermi aynı odada kalsalar?yoksa kızada ayrı bi odamı daha iyi olur?
offffff çok kararsızımevimizde 1salon ve 3oda var.
yatak odası,oğlumun odası ve oturma odası kışın küçük odada oturuyoruz daha sıcak oluyo diye...
kızıma ayrı oda yaparsak artık yaz kış salonda oturmamız gerekecek...salonda çok büyük tersine odalarımızda çok küçük.
napayım kızlar yardımcı olun lütfen
erkek ve kız kardeşler bi odada sorun olurmu acaba?
sağol canım vip oda için ve saydığın hizmetlere göre fiyat makul, aynı parayı verip hiç ilgi alaka görememiştim üç yıl önce, ama doktorum iyiydi, onun hatırına:) bakalım bu defa neye karar veririz..
yenidoğan sünneti benim de aklımda, hem daha çabuk iyileşiyorlarmış bebekken..hayırlı olsun şimdiden, damat olduğunu da gör inşaAllah annesi
Bencede canım hele acibademle kiyaslayinca son derece uygun. Birde sigortamı kullanabilirsen daha güzel olur :)
Yalnız yenidogan yogun bakımını sormadım acaba nasıl umarım gerek olmaz ...
İyi günlerini görelim cocuklarımızın inşallah hep birlikte
siz oğlanın odasını hemen yapıcakmısınız? bizim kız 10.ayı bitmek üzere benle yatıyo aynı yatakta:)bütün gece emiyo:) oğluma sorduğumuzda ben odamda tek kalmak istiyom diyo...galiba bizde artık salonda oturcaz başka çare yok :44:Canım bizde hep salonda oturuyoruz. Kızların ikisi bir odada oglanada ayrı oda yapicaz. Belli bir yasa kadar sorun olmaz bence ama bir iki sene sonra kızininda oyuncakları fln doldurucak odayı belki o zaman kavga ederler bilmemki
şu an için pek sorun olmasa da ilerleyen yaşlar için kız-erkek kardeşlerin bir arada kalmasını önermiyorlar uzmanlar..yaşları yakın mıydı yavrularının, hatırlayamadım ben :44:
slm canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bebişinin adını emre koyacakmışsın uzun süredir okuyorum sizleri ama benim oğlumda emre ama tek başına bu isim zor olurmuş yaramaz olurlarmış bende hüseyin emre koydum canım kızımın adına yakın olsun diye inşallah hayırlı sağlıklı akıllı bi evlat olur
siz oğlanın odasını hemen yapıcakmısınız? bizim kız 10.ayı bitmek üzere benle yatıyo aynı yatakta:)bütün gece emiyo:) oğluma sorduğumuzda ben odamda tek kalmak istiyom diyo...galiba bizde artık salonda oturcaz başka çare yok :44:
canım oğlum 10 yaşında kızım 10 aylık...oğlum odasında galiba tek kalmak istiyo ki dile getirip duruyo bu aralar.
Bencede canım hele acibademle kiyaslayinca son derece uygun. Birde sigortamı kullanabilirsen daha güzel olur :)
Yalnız yenidogan yogun bakımını sormadım acaba nasıl umarım gerek olmaz ...
İyi günlerini görelim cocuklarımızın inşallah hep birlikte
hoşgeldin, Allah bağışlasın yavrularını cnm..mrb uzun süredir sizlere bakıyorum bende istiyorum çok çocuk ama hayırlısı benimde 8 yaşında kızım 7 aylık prematüre bi oğlum ve 2 meleğim var kıızmdan sonra 5 sene korundum haplarla iğnelerle o yüzden kan pıhtılaşması nedeniyle 3 sene tedavinin ardından bi düşük yaşadım oğlumada düşükten 7 ay sonra kan sulandırıcı iğnelere, ve aşılama ile 32+5 te 1 ay hastanede küvezde kaldı öyle kavuştum inşallah bende kısmet olursa en az 1 tane daha istiyorum hepiniz sağlıcakla doğum yaparsınız umarım
canım oğlum 10 yaşında kızım 10 aylık...oğlum odasında galiba tek kalmak istiyo ki dile getirip duruyo bu aralar.
:18:
Oda yapicaz ama tabiki bizle yaticak canimmm yoksa Amerikan filmlerindeki gibi iyi geceler dileyip, ışığı , kapıyı kapatan ailelerdenmi sandin bizi :))) yabancıların cocukları ne güzel vallahi.. Ne gaz var nede gidip anne yatağına yatmak varr
Çok dertliyim bu konuda ama elden ne gelir duzelcek inşallah :))
boşver cnm onlar gibi olmayalım zaten ne yavrular ne de biz..köpeklerini koyunlarına alıp yavrularını uzaak ıssız odalarda ağlatarak uyutuyorlar, sonra duyarsız, sevgisiz bireyler oluyor o çocuklar da..bizim annelerimizin yöntemi en güzeli
YAbanci pek çok arkadasımız bayılıyor bizim gürültümü aksam yemeklerimize :)
Ama sanki cinsindenmi nedir
Onlarınki ağlamıyor zaten :)
Dün gece 4 kisi yattık! Gece 3 te kocamla
Salona geçtik uyuduk birlikte..sipalar bizim yatakta dusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?