Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

arkadaşlar selam :) ben 4.çocuğuma hamileyim.en küçüğüm 11 yaşında bayaa bi heyecan yaşıyoruz.bir kızım olacak mayıs ayında allah kısmet ederse...

iyi geeler kizlar ilk kez 3 kullanici gordum topic hepcok sessiz oluyordu,benim uyku yok gozumde gunduz uyyunca aksam boyle cin gibi oluyorum

Canm Ben çıkıyorum...iyi geceler.senide ekliyem faceye.

tamam canim, sanada iyi geceler!!!

arkadaşlar selam :) ben 4.çocuğuma hamileyim.en küçüğüm 11 yaşında bayaa bi heyecan yaşıyoruz.bir kızım olacak mayıs ayında allah kısmet ederse...

hayirli olsun canim... Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah.

iyi geeler kizlar ilk kez 3 kullanici gordum topic hepcok sessiz oluyordu,benim uyku yok gozumde gunduz uyyunca aksam boyle cin gibi oluyorum

iyi geceler canim,
hosgeldin...gündüz uyudun mu öyle oluyo malesef ), bende dün gece uyuyamadim agrilardan .. kaburga kemiklerim agriyordu ya, saga dön sola dön uyuyamadim dogru dürüst taaa sabah canim gecmis biraz o kadar...

çoooook teşekkürler :) sizler kaçıncı çocuklarınızı bekliyorsunuz

hosgeldin canim masallah,insallah bide erkekin olur hayirlisiyla oncelikle saglikli olsun tabiki.[/QUOTE]

güzel dileklerin icin tes.ederim canim
allah herkesin gönlüne göre versin benim de insaallah:))) hayirlisiyla

Hosgeldin canım
İnşallah saglikla alırsın bebeğini kucağına.. Cocukların kaç yasında? Araları olucak heralde..

çoooook teşekkürler :) sizler kaçıncı çocuklarınızı bekliyorsunuz

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebikin

benimde 1oğlum var 10 yaşında bide kızım oldu 10yıl aradan sonra:)
yani ben hamile değilim doğurdum bebikimi :)

selam hanimlar ben zor gunler basladi iyiyim iyiyim derken tansiyorn sorunum cikti cok bas agrisi yapiyor sabaha kadar cektim agrisini.kucuk kizimda miydesini usutmus oda rahatsiz sizler nasilsiniz benim gibi tansyon yuksekligi yasayan varmi

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebikin

benimde 1oğlum var 10 yaşında bide kızım oldu 10yıl aradan sonra:)
yani ben hamile değilim doğurdum bebikimi :)

Günaydın canım...
Nasılsın?
Sabah sabah burda kavga oldu ..
KAdının birini fena dövdüler..
Ambulans polisler....
Korktum valla

selam hanimlar ben zor gunler basladi iyiyim iyiyim derken tansiyorn sorunum cikti cok bas agrisi yapiyor sabaha kadar cektim agrisini.kucuk kizimda miydesini usutmus oda rahatsiz sizler nasilsiniz benim gibi tansyon yuksekligi yasayan varmi

Günaydın canım.. Sen nasılsın secdenur? Canım ben tansiyon düşüklüğü yaşıyorum..
9/5 bu sabah
dün 10/6 ydı...
Alıştım artık..
sürkli düşüyorum bende..
son gebeliğimde ayağımı kırmıştım..
8. ve 9. ayımda alçıyla dolaştım düşün..
Bence dikkat et canım..
Baş ağrısına karşı minoset içebilirsin bence..
Kızınada geçmiş olsun canım..
bizim hastalıklar geçti Allaha şükür
size de Rabbim şifa versin.

Kızlar alakasız olucak ama belimde regl olucakmisim gibi ağrı var korktum :/
Ben hiç aniden doguma gitmedim ve dogum sancısı çekmedim yardımcı olurmusunuzz

CAnım ağrın geçmiş..
YAzacaktım ama okudum..
Endişe etme tatlım...

canım aç kalma dikkat et kendine
ben bugün sebze çorbası yaptım oğluşla kızçeme...ve zeytin yağlı kereviz pişirdim.
offf valla hergün hergün ne pişirsem diye tırlatcam

Aynen kız bende sen gibi her gün akşama ne yapacağım derdi basıyorrrrrrrrr

beni hiç arayan olmadı beniii

canım tlfumda arıza varda...
Aklımdasın..

canim ben butun hamileliklerimde yukseliyordu bu biraz gec kaldi olmayacak heralde diyordum dun gece basladi 15.9 du sabahtan beride 14.8 sanirim tansyon ilacina baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…