Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Canım benimki zaruriyet, cocuklarimla kalicam cunku vede sezeryan malum..
Hamilelikte hep kabus görülüyor ama kötüye yormamak lazım bence.. İcini ferah tut

müjdescim sende mi ailenden uzaktasın.yoksa çocuklarına bakan olur sende gözün arkada kalmadan doğuma giderdin.tabi şartlarını ve zorluklarını sen biliyorsun..hayırlısı canım..benimde ailem uzakta ve aramıza trajik sebeplerden dolayı mesafeler girdi..affedemediğim üzüntüler yaşadım ve hala yaşıyorum ve ömür boyu yaşayacağım...bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu..herkes yaşadığını kendi bilir canım..yani doğumda yanlızım.bir rabbim birde eşim var...

tünaydin kizlar,

nasilsiniz iyimisiniz??? Hersey yolunda insallah... biz iyiyiz sükür, yemek yememiz gerekiyor ama ondan öncesi topike bakiyim dedim... Aysebahar nerelerde, görünmüyor??

kızlar nolur bana akıl verin benim 2 yaşında kızım var ama ilk belirtileri unuttum ya siz hatırlıyor musnuz malum 2. 3. gebelikte belirtiler daha farklı mı olur yoksa aynısımı olur... ilk belirtşler ne zmaan belli eder kendini...

CAnım ben yalnız değilim aslında ama annem yok vefat etti.. Ablalarım var ama bırakmak istemiyoruz cocuklar etkilenmesin diye.. Bakicimiz var o ilgilenicek hastaneye gelip, ablamlarda gelir ama neticede kızlar bizimle kalicak.. Bu da bizim istegimiz.. Allah hepimize kolaylık versinnn

valla oğlumla aynı yatakta yattık ana okuluna gidene kadar:) zor ayrıldı yanımdan:)
kızımda bizim odamızda yatağı ama yatmıyo illa dibimde yatcak cadı:)
her istediğindede meme emiyo ohhhhh bilmiş hiç gidermi başka yatağa:)

Hamilemisin canım? İlk belirti dediğin benim ilk ikisi ayniydi, bu tamamen farklı...9 haftalikken başladı hala nanemolla bı sekilde sürüyor
Ama diğerlerinde hiç birsey yasamadım

herkeze selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm

nasılsınız kızlar?

yemek yaptım pişiyo kızıda uyuttum bi size bakıyım dedim

Hamilemisin canım? İlk belirti dediğin benim ilk ikisi ayniydi, bu tamamen farklı...9 haftalikken başladı hala nanemolla bı sekilde sürüyor
Ama diğerlerinde hiç birsey yasamadım

ya kızımda olan ilk belirtiler akıntı durmadan turşu yeme kokulara hassasiyet ve üstüne görmeydi... kızım 2 yaşına geldi ilaçla korunuodum 4 5 ay önce bıraktım ve geçen ay gene gecikti günüm 10 gün kadar ve 1 2 gün sürdü o da çok farklıydı anlamadım ve şimdi aynı belirtileri yaşıorum ve durmadan uyumak istiyorum... ben kızıma hamile olduğumu 2 3 haftalıkkken öğrendim... yani bu belirtiler o süreden önceki belirtiler kaynanamın zoru ile test alıp yapmıştım çünkü ben ihtimal vermiordum şimdi gene aynı şeyleri yaşıorum ...

dils3 canım ben sana yazayım.en küçüğüm 9 yaşında e haliyle bende unutmuştum ama bu hamilelik tekrar hatırlattı..şüpheli ilşkiden birkaç gün sonra sağ kasığımda ani batmalar olmaya başladı.yumurtlama döneminde de olur diyorlar ama ben hiç yaşamamıştım.yine bu dönem 2yada 3 gün yatarken kalkarken ani baş dönmelerim oldu.tiksinti bulantı yaşamadım ama en son kızımda çok tatlıcıydım bunda da çikolata göresim yok..et,madensuyu ve limonata canım istiyor.adetime 2 gün kala test yaptım 2. çizgi silikti..birde adete yakın 1 yada 2 gün akıntı süt kesiği gibiydi..normalde hiç mantar olduğumu hatırlamam zaten hemen geçti..buda hamilelikten olabilir...

ay çok saol ya işlh hamileyimdir ya çok istiyorum ama kızım benden çok isityor... ama günüm gelmedi daha die de test falan almıorum...

uyuma isteği sonraları oluştu bende ki zaten hormonlardan kaynaklanan bir durum..senin için hayırlısı canım..Allah gönlüne göre versin..

kızlar ben biraz normal doğum vdeolarına baktım.3 tane normal doğurmuş bir kadın olaraktan inanın tırstım..aşağıda ne olup bittiğini bilmediğimiz için ee karşıdan bakması korkuttu yani..hele kürtajı izlediğim gün tansiyon 9 a 6 ya düştü.ağızsız dilsiz yattım..şu kadınların işi ne zor..üstüste olan doğumlar daha kolay .ilk 2 kızımın arasında 20 ay var ve 2. kızım birden ve neredeyse babasının ellerine doğdu.ebe yetişemedi doğuma sadece gelip göbeğini kesti.evde doğum videolarına baktım.inanın bir sıkıntı çıkmayacağını bilsem yine evde doğururum..tabi uzman bir ebe eşliğinde.hastane ve doğum masası beni ürkütüyor..

Îlk hamileligimde ne mide bulantim nede halsizlik oldu.sadece canm çok tatli çekti:) oğlum oldu.kızında midem. Bulandı,halsiz yattım hep...canimda ekşili şeyler çekti:) benim hamileliklerim farklıydı.

Ahh canm sorma kadınlık zor yaa.bende 2 tane mecburi kürtaj oldum çok zor çok( dogumlarim daha rahat geçti.

beklenen adet tarihi gecikmeden pek ayırt etmek mümkün olmayabilir cnm, benim ilkinde gecikmeden evvel aşırı gögüs hassasiyeti olmuştu, duygusallık, ekşi isteme..ikincide adet belirtisinden farklı belirtiler olmadı pek..
hayırlısı olsun, inşaAllah bebiş seninledir

ana okuluna gidene kadar mı yattı dayanıcaz artık napalım, biz de üçümüz uyuruz artık:) çünkü bebiş doğduğunda, ablamız henüz 4 yaşında olacak

Son düzenleme:
bugün ikili test sonucumu öğrendim güzel çıktı dediler çok şükür..
inşaAllah sağlıkla bizimle olur bebelerimiz..

herkese merhaba
birkac gündür yogundum misafirlerim vardi
temizlik,yemek derken birkac gün gecti gitti
bugün bebegim tam 7 haftalik oldu bulantim fazla yok diye seviniyordum ama dünden beri cikarmaya basladim kücük kizimda hastaydi pek dinlenemedim
malum gurbet ve yalnizlik da insanin psikolojisini bozuyor anneme dogumda yanima gel diyorum evde iki tane bekar kizkardesim var onlari yalniz birakmak istemiyor
allah tüm zor durumda olanlarin yardimcisi olsun
hepinizi kocaman öpüyorum:))))))))))

bugün ikili test sonucumu öğrendim güzel çıktı dediler çok şükür..
inşaAllah sağlıkla bizimle olur bebelerimiz..
maşşallah canım

bende annemi aldım yanıma doğuma giderken ve 20 günde bizle kaldı:) benimde bekar 2tane kız kardeşim var bıraktı mecburen...

Maşallah canım .. Hiç sorumsuzca alalım bebiklerimizi kucaklarımıza bizden mutlusu olmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…