- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
merhaba kızlaaaar.ara ara yazmak için uğruyorum ama inanın yorumları hep okuyorum..müjdes cim doğumun yaklaştıkça hazırlıklara da başlamışsın maşallah..5000 küsür fiyatı duyunca bu ne dedim..ahh ahh..nerede bizde o konfor.ancak doğumevinde bağıra çağıra doğurur,kırk kişilik odada birbirimizin ağrı iniltilerini,ağlayan bebek seslerini duya duya yatarız artık..imkanın olması çok güzel canım..insanın ölüp ölüp dirildiği o anda herşeyin en güzelinin ve özelinin olması tabikide çok güzel..rabbim hepimizin yardımcısı olsun.öyle yada böyle hepimiz doğuracağız..interval kardeşim oda eksikliğinden bahsetmişsin canım..eltiminde salonu çok büyüktü müsait yerinden mobilya ile ayırdı.salon kısmı vitrin kitaplık şeklinde arkası düz birde sürgü kapı yapıp odaya çevirdi.salon L şeklindeydi oldu..
benim hamileliğim 15. haftasında ama benim kerata hala oynamıyor.13. haftada cinsiyet için gittim henüz erken şu an ayırt etmesi zor dedi..1 ay sonra gel dedi.plasenta kısmen rahim ağzını kapatıyor yukarı çıkabilir ama çıkmazsa sezeryan dedi.ve ben bugün rüyamda bebeğimi düşürdüğümü gördüm vede kız bebekti.gerçek gibi çok üzüldüm vede korktum..yani kızlar hamilelik stresli bir şekilde devam ediyor..birde kilo alacağıma neredeyse 2 kilo vermişim.bulantı kusma yaşamadığım halde...
müjdescim sende mi ailenden uzaktasın.yoksa çocuklarına bakan olur sende gözün arkada kalmadan doğuma giderdin.tabi şartlarını ve zorluklarını sen biliyorsun..hayırlısı canım..benimde ailem uzakta ve aramıza trajik sebeplerden dolayı mesafeler girdi..affedemediğim üzüntüler yaşadım ve hala yaşıyorum ve ömür boyu yaşayacağım...bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu..herkes yaşadığını kendi bilir canım..yani doğumda yanlızım.bir rabbim birde eşim var...
boşver cnm onlar gibi olmayalım zaten ne yavrular ne de biz..köpeklerini koyunlarına alıp yavrularını uzaak ıssız odalarda ağlatarak uyutuyo, sonra duyarsız, sevgisiz bireyler oluyor o çocuklar da..bizim annelerimizin yöntemi en güzeli
kızlar nolur bana akıl verin benim 2 yaşında kızım var ama ilk belirtileri unuttum ya siz hatırlıyor musnuz malum 2. 3. gebelikte belirtiler daha farklı mı olur yoksa aynısımı olur... ilk belirtşler ne zmaan belli eder kendini...
Hamilemisin canım? İlk belirti dediğin benim ilk ikisi ayniydi, bu tamamen farklı...9 haftalikken başladı hala nanemolla bı sekilde sürüyor
Ama diğerlerinde hiç birsey yasamadım
dils3 canım ben sana yazayım.en küçüğüm 9 yaşında e haliyle bende unutmuştum ama bu hamilelik tekrar hatırlattı..şüpheli ilşkiden birkaç gün sonra sağ kasığımda ani batmalar olmaya başladı.yumurtlama döneminde de olur diyorlar ama ben hiç yaşamamıştım.yine bu dönem 2yada 3 gün yatarken kalkarken ani baş dönmelerim oldu.tiksinti bulantı yaşamadım ama en son kızımda çok tatlıcıydım bunda da çikolata göresim yok..et,madensuyu ve limonata canım istiyor.adetime 2 gün kala test yaptım 2. çizgi silikti..birde adete yakın 1 yada 2 gün akıntı süt kesiği gibiydi..normalde hiç mantar olduğumu hatırlamam zaten hemen geçti..buda hamilelikten olabilir...
kızlar nolur bana akıl verin benim 2 yaşında kızım var ama ilk belirtileri unuttum ya siz hatırlıyor musnuz malum 2. 3. gebelikte belirtiler daha farklı mı olur yoksa aynısımı olur... ilk belirtşler ne zmaan belli eder kendini...
kızlar ben biraz normal doğum vdeolarına baktım.3 tane normal doğurmuş bir kadın olaraktan inanın tırstım..aşağıda ne olup bittiğini bilmediğimiz için ee karşıdan bakması korkuttu yani..hele kürtajı izlediğim gün tansiyon 9 a 6 ya düştü.ağızsız dilsiz yattım..şu kadınların işi ne zor..üstüste olan doğumlar daha kolay .ilk 2 kızımın arasında 20 ay var ve 2. kızım birden ve neredeyse babasının ellerine doğdu.ebe yetişemedi doğuma sadece gelip göbeğini kesti.evde doğum videolarına baktım.inanın bir sıkıntı çıkmayacağını bilsem yine evde doğururum..tabi uzman bir ebe eşliğinde.hastane ve doğum masası beni ürkütüyor..
valla oğlumla aynı yatakta yattık ana okuluna gidene kadar:) zor ayrıldı yanımdan:)
kızımda bizim odamızda yatağı ama yatmıyo illa dibimde yatcak cadı:)
her istediğindede meme emiyo ohhhhh bilmiş hiç gidermi başka yatağa:)
bugün ikili test sonucumu öğrendim güzel çıktı dediler çok şükür..
inşaAllah sağlıkla bizimle olur bebelerimiz..
herkese merhaba
birkac gündür yogundum misafirlerim vardi
temizlik,yemek derken birkac gün gecti gitti
bugün bebegim tam 7 haftalik oldu bulantim fazla yok diye seviniyordum ama dünden beri cikarmaya basladim kücük kizimda hastaydi pek dinlenemedim
malum gurbet ve yalnizlik da insanin psikolojisini bozuyor anneme dogumda yanima gel diyorum evde iki tane bekar kizkardesim var onlari yalniz birakmak istemiyor
allah tüm zor durumda olanlarin yardimcisi olsun
hepinizi kocaman öpüyorum:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?