- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.041
Ne güzel yanlız değilmişim :) 3. gebeliğimi yaşıyorum da . Yüce Allah 40 yaşından sonra bir hediye verdi, tüm aileyi heyecan kapladı. Evimiz de sevinç var. Ama ta ki 3'lü test sonucuna kadar 1:58Amniyosentez yaptıracağım. 30 ocak için doktorumdan randevu aldım. Benim ve bebğim için dualarınıza ihtiyacım var. Hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah . İyi geceler ...
arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..
Slm kızlar
Okudum gecmisi ama yazamadim.. Allah hepimize şifa versin biran önce.. Bizde influenza a ve b pozitif çıktı.. Yani teknik olarak domuz gribiyiz :/
Yalnız bunu en son dün aksam gittiğim memorial daki bir doktorun tespit etmesi, digerlerini öldürme istegi uyandırdı icimde.
Günlerdir cocuklarıma türlü çeşit ilaçlar verdim ama iki ileri bir geri.. Şimdi ben çok kötüyün fakat gittiğim doktor telaslanmamam gerektiğini neticede dinlenmeyle atlatilan bir hastalık olduğunu söyledi.., pastil ve serum fizyolojik kullanıyorum ben..
doktor rahatlatsada bebege geçmesinden korkuyorum
Sizdede hasta kuzular varmış... Cok çok dikkat edin kendinize
anne olaraknasil hastalanmicaz bilemiyorum dogrusu... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslarimm
geçmiş olsun canım...inşallah herşey düzelcek merak etme canım.
inan çocuklar hep hasta iyileşti derken hoop yine hastaonları iyileştircem diye kendim elden gidicem :26:
arkadaşlar hepinize bişey sormak istiyorum.ben 39 yaşındayım.13 yaşında bir oğlum var.şimdiye kadar 2. çocuğu düşünmemiştik.eşim ve oğlum hala gönüllü değiller..ama bende bi boşluk var.oğlum büyüdü..7. sınıfta.Allah izin verirse 4-5 yıl içinde üniversiteyi kazanıp gitmiş olacak.kalcaz eşimle başbaşaaaaaaa((bi tane daha doğursam diyorum.onunla oyalanırım.hiçbi işim yok.işim yok derken..çalışıyorum.ama kadın tuttum evin işini yapıyor.oğlan zaten ya okulda..ya da ders çalışıyor.ya da arkadaşlarıyla..kızkardeşime sordum..delimisin.sakın doğurma..bak benim iki tane var da ne işe yarıyorlar.nefes alamıyorum onlardan diyor..napayım yaaaa..çok mu geç kalmışım ben..lütfen...fikirleriniz benim için çok önemli..
Sorma canım... Ne yapicaz bilmiyorum...hamile olmasam neyse, korkuyorum bebege gecicek diye
selam hanimlar ben cok giremiyorum kusura bakmayin:)gecmisi biraz okudumda aysecim rahatsizlanmissin dikkat et kendine bebegin vaktinde saglikla gelsin insallah.
mujdecim sanada gecmis olsun rabbim sifa versin insallah .
yeni gelen arkadaslar var hos geldiniz
kiz kardesiniz cocuklarindan ne is bekliyor anlamadim.benim 4.bebegim olacak insallah 3de isteyerek oldu.bu kazayla oldu.aslinda 4.bebek aklimda vardi ama ben 35 yasindan sonra istiyordum rabbim simdi gonderdi ben cokta korkmuyorum sadece dogumdan korkuyorum gerisi kolay insallah dogan buyuyor.kocaman bir aile olacagiz insallah
selam saygıdeger anneler vallahı onunuzde saygı ıle egılıyorum.4.5. bebegıne hamıle olanlar var muthıs bı cesaret bnmde 18 aylık ıkızlerım var fakat bende 3.bebegı ısteyenlerdenım lakın bır turlu cesaret edemıyorum ya gene ıkız olursa dıye ama sızın yazılarınızı okuyunca fena bır cesaret geldı acıkcasısormak ıstedıgım bırkaç sorum var sızler daha tecrubelısınız 3.bebek ıcın en uygun zamanın ne oldugunu kestıremıyorum.yanı yas aralıgı ne olmalı sızce.bole damdan duser gıbı oldu ama uzun zamandır bole bır topık arıyordum buluncada sazanlama atladım
Slm kızlar
Okudum gecmisi ama yazamadim.. Allah hepimize şifa versin biran önce.. Bizde influenza a ve b pozitif çıktı.. Yani teknik olarak domuz gribiyiz :/
Yalnız bunu en son dün aksam gittiğim memorial daki bir doktorun tespit etmesi, digerlerini öldürme istegi uyandırdı icimde.
Günlerdir cocuklarıma türlü çeşit ilaçlar verdim ama iki ileri bir geri.. Şimdi ben çok kötüyün fakat gittiğim doktor telaslanmamam gerektiğini neticede dinlenmeyle atlatilan bir hastalık olduğunu söyledi.., pastil ve serum fizyolojik kullanıyorum ben..
doktor rahatlatsada bebege geçmesinden korkuyorum
Sizdede hasta kuzular varmış... Cok çok dikkat edin kendinize
anne olaraknasil hastalanmicaz bilemiyorum dogrusu... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslarimm
arkadaşlar bişey danışıcam sizlere.
hepimizin 3. veya 4. çocuğumuz.
ben doğumdan sonra tüplerimi bağlatmak istiyorum.
çünkü;3numarama hap içtiğim halde hamile kaldım.
spiral olmuyor kullanmadım.e şimdi 4.yolda.üstelik bu da kaza :)
diğer 3çocuğumu normal doğurdum ama bunu sezeryanla istiyorum.
tüplerimi bağlatmak için.hıııııım ne dersiniz....
Ne güzel yanlız değilmişim :) 3. gebeliğimi yaşıyorum da . Yüce Allah 40 yaşından sonra bir hediye verdi, tüm aileyi heyecan kapladı. Evimiz de sevinç var. Ama ta ki 3'lü test sonucuna kadar 1:58Amniyosentez yaptıracağım. 30 ocak için doktorumdan randevu aldım. Benim ve bebğim için dualarınıza ihtiyacım var. Hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah . İyi geceler ...
Cevabı en iyi kendin verebilirsin ama kız kardesin heralde fazla bunalmış
28 yaşındayım 4 senelik evliyim 3. Bebeğimi bekliyorum. Ve ne esim nede ben acaba demiyoruz. Cocuk yahu bu... :) bir hikayede cocuktan Altıntop diye bahsedilir... Evin neşesi :)
Mutlaka sorunlu, sıkıntılı dönemler oluyor ama önce saglık ve huzur gerisi mühim degil
kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım
kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canim
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper haber bu sofftymmmmmmmm
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın bebbeişimiziiiii
amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inş canım ama korkmuyor degılım ya bu seferde kaybedersem heran adet olacakmiş gıbı agrılarım var inş bu agrılar psıkolojıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?