Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Slm kızlar
Okudum gecmisi ama yazamadim.. Allah hepimize şifa versin biran önce.. Bizde influenza a ve b pozitif çıktı.. Yani teknik olarak domuz gribiyiz :/
Yalnız bunu en son dün aksam gittiğim memorial daki bir doktorun tespit etmesi, digerlerini öldürme istegi uyandırdı icimde.
Günlerdir cocuklarıma türlü çeşit ilaçlar verdim ama iki ileri bir geri.. Şimdi ben çok kötüyün fakat gittiğim doktor telaslanmamam gerektiğini neticede dinlenmeyle atlatilan bir hastalık olduğunu söyledi.., pastil ve serum fizyolojik kullanıyorum ben..
doktor rahatlatsada bebege geçmesinden korkuyorum

Sizdede hasta kuzular varmış... Cok çok dikkat edin kendinize
anne olaraknasil hastalanmicaz bilemiyorum dogrusu... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslarimm

evet ben de 40 yaş hamilesiyim arkadaşım benimde dörtlü test 1.85 çıktı ama ben yaptırmıycam a.s yi bundan sonraki haftalarda detaylı ultrasona gircem galiba inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur dualarınızı bekliyorum.

selm canım hoşgeldin..
bencede çok doğru düşünüyorsun,2.yapmak için geç değil canım sana bi yol arkadaşı olur inan.

bende 2.mi geç yaptım..0ğlum 10,5 yaşında bebeğim 10.ayını bitirdi:) iyikide yapmışım diyorum arkadaşım olcak benim

oğlum okuldan eve doğru odasına ben de bebişimle uğraşıyorum..benim oğlum çok istedi kardeşi olsun.

2çocuk tan nasıl nefes alınmazmış ki? asıl onlarla ben nefes alıyorum

sende bitane daha yap ilerde iyiki yapmışım dicen inan

geçmiş olsun canım...inşallah herşey düzelcek merak etme canım.

inan çocuklar hep hasta iyileşti derken hoop yine hasta onları iyileştircem diye kendim elden gidicem :26:

geçmiş olsun canım...inşallah herşey düzelcek merak etme canım.

inan çocuklar hep hasta iyileşti derken hoop yine hasta onları iyileştircem diye kendim elden gidicem :26:

Sorma canım... Ne yapicaz bilmiyorum...hamile olmasam neyse, korkuyorum bebege gecicek diye

bence tam zamanı...benim 2 kızım var ..biri 3 buçuk biri 4 aylık....iki çocuk iyi bence..eşin ve oğlun şimdi istemiyor belki ama bebek bi doğsun çok sevicekler..evinizin neşesi olur..

Sorma canım... Ne yapicaz bilmiyorum...hamile olmasam neyse, korkuyorum bebege gecicek diye

yaa bide hamilelik valla zor canım...Allah yardımcın olsun
seninde kendine çok dikkat etmen gerek,korkma bebişe Allahın izninle bişeycik olmaz onun yeri çok güvenli hiçbi mikrop giremez annesi:)

selam saygıdeger anneler vallahı onunuzde saygı ıle egılıyorum.4.5. bebegıne hamıle olanlar var muthıs bı cesaret bnmde 18 aylık ıkızlerım var fakat bende 3.bebegı ısteyenlerdenım lakın bır turlu cesaret edemıyorum ya gene ıkız olursa dıye ama sızın yazılarınızı okuyunca fena bır cesaret geldı acıkcası sormak ıstedıgım bırkaç sorum var sızler daha tecrubelısınız 3.bebek ıcın en uygun zamanın ne oldugunu kestıremıyorum.yanı yas aralıgı ne olmalı sızce.bole damdan duser gıbı oldu ama uzun zamandır bole bır topık arıyordum buluncada sazanlama atladım

selam hanimlar ben cok giremiyorum kusura bakmayin:)gecmisi biraz okudumda aysecim rahatsizlanmissin dikkat et kendine bebegin vaktinde saglikla gelsin insallah.
mujdecim sanada gecmis olsun rabbim sifa versin insallah .
yeni gelen arkadaslar var hos geldiniz
kiz kardesiniz cocuklarindan ne is bekliyor anlamadim.benim 4.bebegim olacak insallah 3de isteyerek oldu.bu kazayla oldu.aslinda 4.bebek aklimda vardi ama ben 35 yasindan sonra istiyordum rabbim simdi gonderdi ben cokta korkmuyorum sadece dogumdan korkuyorum gerisi kolay insallah dogan buyuyor.kocaman bir aile olacagiz insallah

selam kizlar ,nasilsiniz ,ben inanilmaz kasiniyorum yaa ozellikle goguslerim yaniyo resmen ,gecede bu yzden uyuyamadim bide kaburgalarim batmaya basladi ufaklik buyuyo ondan mi nedir ,allahim hayirlisiyla gecirsin su hamileligi cok zor hakkaten :18:

Sağol secdenurum...
Dua edin bana kızalr...

Canım yaş aralığı bende şu an 17 aylık olacak kzıım oğlum doğduğunda...

NAsıl yani müjdecim nasıl domuz gribi mi oldunuz kuızu ben anlamadım ya
İnşallah bebeğine bişety olmaz..
Ay çok kızdım ben doktorlarqa yaaaaaaaaaaa

Canım ben tüpligasyon olacvağım doğumdan sonra....
Sezerayn olacağım..
Bu benim 4. ve kesinlikle olacağım...

Bebeğime birsey olmazmış canım esasında normal grip ama ilaç alamayınca sıkıntı oluyo iste
Ayseninde orta kulak iltihaplanmis
Serra iyi şükür
Bekliyorum kocam ne zaman hastalancak diye ki ins olmaz

Sen napiyosunnn

Allah yardımıcın olsun imezcim..
Allah tamamına erdirsin inşallah
dualrımız seninle....

Valla 9 seneye 4 çocuk sığdırdım...
Oh valla bana da bişey diyorlar ama umurumda değil...
sen 2.yi soruyorsun ya canım..
benim ablamve kardeşiminde 1 tane..
Bana neden 4 diyorlar bazen kafayı mı yedin diyorlar...
Valla bunun adı yemekse kafayı yedim dedim...:)))

Süper cevapppp
Beğendimmmmm

Son düzenleme:
kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım

kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım

Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin canim

Merhabalar, mutlu günler

senin adına çok sevindim cnm :119: inşaAllah sağlıklı bir hamilelik geçirip yavrunu sağlıkla kucağına alırsın..

Son düzenleme:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper haber bu sofftymmmmmmmm

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın bebbeişimiziiiii

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper haber bu sofftymmmmmmmm

Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına aldırsın bebbeişimiziiiii

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inş canım ama korkmuyor degılım ya bu seferde kaybedersem heran adet olacakmiş gıbı agrılarım var inş bu agrılar psıkolojıktır

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inş canım ama korkmuyor degılım ya bu seferde kaybedersem heran adet olacakmiş gıbı agrılarım var inş bu agrılar psıkolojıktır

Allah korusun kötü şeyler getirme aklına ne olur...
Eylül bebeği olack..
Ne güzelllllllllllllllllllllll
Süper aynı senenin yavruları olacak kuzularımız süper bişey buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…