Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

hasta annelere acıl sıfalar.doguma gıdecekelrı allah kurtarsın doguracak olanlarında gozlerı aysın ınss

kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım
allah tamamına erdırsın ıns saglıkmla alasınız kucaklarınıza kacıncı bebegınız bırde ıns bu sefer demıssınız sızdemı melek annesısınız

canım ben eskısehırdeyım sen?
ve 3.bebegı yapmak ıstıyorum cesaretımı toplayabılsem bu yuzdende bu topıgı buldum allah kısmet ederde hamıle kalırsam paylasımlarınıza ortak olmak ısterım.

Canım bende Eskişehirdeyim...

canım ben eskısehırdeyım sen?
ve 3.bebegı yapmak ıstıyorum cesaretımı toplayabılsem bu yuzdende bu topıgı buldum allah kısmet ederde hamıle kalırsam paylasımlarınıza ortak olmak ısterım.

Topla kendini ve katıl bence aramıza..
Hoşgeldin topiğe mutluluk getirdin dalin26:))

Müjdem sen nasılsın kuzum
bebeğin nasıl

Ahanda ben bu msjı yeni gördüm..
Noluyor diyorum Müjde bana niye yazmıyooooo:))))

Ne yapayım canım işteyim
volta atıyorum:))

ıkızler 18 aylıklar suan ama masallah sen benım uzerıme ıkıncıyı dogurucaksın valla :) bebek dogunca 17 aylık olucak demıssın suan nekadar cocukların

Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..
benimkiler 2005-2008-2010 ve 2012 doğumlu..
Son numaranın arası 17 ay..
diğer 2-3 arası 24 ay....
1-2 arası 36 ay:)))

ıkızler 18 aylıklar suan ama masallah sen benım uzerıme ıkıncıyı dogurucaksın valla :) bebek dogunca 17 aylık olucak demıssın suan nekadar cocukların

Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..

acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....

Canım sakin ol önce ve çok iyi bir doktora görün...
Benim doktorum mesela kürtaj denilen pekçok bebeği anne karnında bıraktı
Almadı şimdi koca prens ve prenses oldular

İnşallah bebek hala yerinde bence...
Rahat ol.. doktoara git canım

Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..

oyyy masallah allah saglıklı uzun omurler versın ınsss.bıcır bıcır olucak ewınız ne guzel

bence bıraz sakın ol dr un eger dusmemıs derse oledır zaten bebek dusse drun anlardı kese olmazdı zaten buyuk ıhtımalle daha cok yenı gebesın bnmde ılk haftalarımda lekelenmelrım oldu drum yerlesme kanamaları demıstı.sakın olkı bebısını uzmeyesın.ınss kotu bırsey yoktur .ne zaman soyledı drun bunları ??

bencede bebek dusse kese neden dursun uzme kendınıı

Sorma canım ev kreşe dönmüştü..
Şimdi nereye döner bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…