- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.061
hasta annelere acıl sıfalar.doguma gıdecekelrı allah kurtarsın doguracak olanlarında gozlerı aysın ınss
allah tamamına erdırsın ıns saglıkmla alasınız kucaklarınızakızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım
Canım hangi şehirdesin?
canım ben eskısehırdeyım sen?
ve 3.bebegı yapmak ıstıyorum cesaretımı toplayabılsem bu yuzdende bu topıgı buldum allah kısmet ederde hamıle kalırsam paylasımlarınıza ortak olmak ısterım.
canım ben eskısehırdeyım sen?
ve 3.bebegı yapmak ıstıyorum cesaretımı toplayabılsem bu yuzdende bu topıgı buldum allah kısmet ederde hamıle kalırsam paylasımlarınıza ortak olmak ısterım.
aaa oylemı ne hos bı tesaduf oldu.neresındesın esk.Canım bende Eskişehirdeyim...
Bebeğime birsey olmazmış canım esasında normal grip ama ilaç alamayınca sıkıntı oluyo iste
Ayseninde orta kulak iltihaplanmis
Serra iyi şükür
Bekliyorum kocam ne zaman hastalancak diye ki ins olmaz
Sen napiyosunnn
aaa oylemı ne hos bı tesaduf oldu.neresındesın esk.
bende sakarya caddesı doktorlar ordayım.batıknt ozel umıt ugrak mekanımız hıhıhıhıhı hastalıklar bıtmıo kar yagdı dokuldu cocuklarBen Batıkentteyim ya sen hangi mevkidesin?
bende sakarya caddesı doktorlar ordayım.batıknt ozel umıt ugrak mekanımız hıhıhıhıhı hastalıklar bıtmıo kar yagdı dokuldu cocuklar
İkizler kaç yaşında senin?
ıkızler 18 aylıklar suan ama masallah sen benım uzerıme ıkıncıyı dogurucaksın valla :) bebek dogunca 17 aylık olucak demıssın suan nekadar cocukların
ıkızler 18 aylıklar suan ama masallah sen benım uzerıme ıkıncıyı dogurucaksın valla :) bebek dogunca 17 aylık olucak demıssın suan nekadar cocukların
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
Canım benim 2. değil..
4. bebeğim..
benimkiler 2005-2008-2010 ve 2012 doğumlu..
Son numaranın arası 17 ay..
diğer 2-3 arası 24 ay....
1-2 arası 36 ay:)))
oyyy masallah allah saglıklı uzun omurler versın ınsss.bıcır bıcır olucak ewınız ne guzel
bence bıraz sakın ol dr un eger dusmemıs derse oledır zaten bebek dusse drun anlardı kese olmazdı zaten buyuk ıhtımalle daha cok yenı gebesın bnmde ılk haftalarımda lekelenmelrım oldu drum yerlesme kanamaları demıstı.sakın olkı bebısını uzmeyesın.ınss kotu bırsey yoktur .ne zaman soyledı drun bunları ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?