Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Sorma canım ev kreşe dönmüştü..
Şimdi nereye döner bilemiyorum..
bıucır bıcır olurlar ıste kalabalık aıleyı severım ıns allah kısmet ederde bızde bır kısı daha buyuruz.ama 4.yu dogurabılıcegımı hıc sanmıyorum.cok zor olurya yardımcın varmı pekı benım yok mesela olmasınıda ıstermıyım ıstemem gıbı cok karısan gorusen olur gıbı gelıo en ıyısı kendı terbıyenle kendın buyutmek dıyenlerdenım.ama 4 tane olsalar hıc dusunemıorum

Allah hayırlısını versin bebem...
yardımcım yok benim...

selm hamişler

bi nette bakınamadım sabahtan beri...işler hiç bitmiyo yaa

Senin kedini çaldım....
:))))

geçtigimiz perşembe kese rahim agzına yaklaşmış ama düşmemeiş dedi igne oluyorum hergün düşmeye bilir dedi bilmiyorum canım

herkese merhaba arkadaşlar...............
AYSEBAHARCIM özellikle sana da merhaba.
hafta sonu ev işi,temizlik falan derken girilmiyor siteye.
Ama ben yinede neler yazılmış şöyle bir göz atıp çıkıyorum.
Karne telaşı var bu aralar.Allah tan artık eokul diye bir şey var da bütün herşeyi oradan hallediyoruz.
çok büyük kolaylık.
Şubat tatilimi 4.bebişimin yolunu gözleyerek geçireceğim.
Allah ım hayırlı haberlerimle girerim inşaallah bu siteye.sonuç yine olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum.
Hayırlısı olur inşaallah...............
Hepinize iyi akşamlar.

kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım

gözün aydın arkadaşım.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ooofff evde 3 hasta geçmiş olsun
dikkat edin kendinize ve bebişe,en iyisi bol bol dinlenmek vitamin almak...

merhaba hanimlar,

gecmisi okudumda az önce, ama hepinize tek tek yazamiyorum.. bende bugün kendimi halsiz hissediyorum, hafif bogazimda yanma var, sanirim grip baslangici.. havalarda baya sogudu burada.. hasta olanlara gecmis olsun diyorum, Allah acil sifalar versin cümlemize..

aramiza yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler... hepinizi özledim, öpüyorum sizi...

Biraz iyi hissedersem kendimi, tekrar yazmaya calisirim...kendinize ve bebislere iyi bakin..

allah tamamına erdırsın ıns saglıkmla alasınız kucaklarınıza kacıncı bebegınız bırde ıns bu sefer demıssınız sızdemı melek annesısınız

amin canım inş sağ salim kucagıma alırım 2 kızım var bırı 2002 bırı 2006 dogumlu ıkıde melegım var en sonuncusunu 6.5 haftalıkken 21 kasımda kaybettım guzel allahım tez zamanda yerini doldurdu inş miniğim sıkı sıkı tutunur bana

ıns cnm alıp koklamak nasıp olur kucagında
kendı adıma hos

Anacım bir şehzade daha geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Duyduk duymadık demeyin...
Kaç haftalık sofftyimmmmm

saol cnm cumlemızın hem ıs hem ew cok zorlanıosundur allah yardımcın olsun

Hem nasıl canım..
Ne olur dualerınızı eksik etmeyin arkadaşlar....

kırkızzz seniiiiii

Valla hem de daniskası!!!!

Allahim olmayanlarada versin insaallah.

Amin canım...

Canım edbem...
Yürekten merhaba arkadaşım..
Bende haftasonu temizlik falan yapayım..
bebeğin kıyafetlerini yıkadım..
yarıssını ütüledim yarısı duruyor..
Tek başınayım ancak yapabiliyorum..

Rabbimden inşallah sende güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin canım
Sen pozitif ol ki...hayat sana gülümsesin...
4. bebekle hemde:))))

Okul işleriyle uğraşıyorum bende..
Karne basma falan..

bol bol edıyorum canım allah yardımcın olsun dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…