- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.081
bıucır bıcır olurlar ıste kalabalık aıleyı severım ıns allah kısmet ederde bızde bır kısı daha buyuruz.ama 4.yu dogurabılıcegımı hıc sanmıyorum.cok zor olurya yardımcın varmı pekı benım yok mesela olmasınıda ıstermıyım ıstemem gıbı cok karısan gorusen olur gıbı gelıo en ıyısı kendı terbıyenle kendın buyutmek dıyenlerdenım.ama 4 tane olsalar hıc dusunemıorumSorma canım ev kreşe dönmüştü..
Şimdi nereye döner bilemiyorum..
Sorma canım ev kreşe dönmüştü..
Şimdi nereye döner bilemiyorum..
selm hamişler
bi nette bakınamadım sabahtan beri...işler hiç bitmiyo yaa
bıucır bıcır olurlar ıste kalabalık aıleyı severım ıns allah kısmet ederde bızde bır kısı daha buyuruz.ama 4.yu dogurabılıcegımı hıc sanmıyorum.cok zor olurya yardımcın varmı pekı benım yok mesela olmasınıda ıstermıyım ıstemem gıbı cok karısan gorusen olur gıbı gelıo en ıyısı kendı terbıyenle kendın buyutmek dıyenlerdenım.ama 4 tane olsalar hıc dusunemıorum
selm hamişler
bi nette bakınamadım sabahtan beri...işler hiç bitmiyo yaa
Allah hayırlısını versin bebem...
yardımcım yok benim...
saol cnm cumlemızın hem ıs hem ew cok zorlanıosundur allah yardımcın olsun
Allah hayırlısını versin bebem...
yardımcım yok benim...
Senin kedini çaldım....
:))))
oyyy masallah allah saglıklı uzun omurler versın ınsss.bıcır bıcır olucak ewınız ne guzel
bence bıraz sakın ol dr un eger dusmemıs derse oledır zaten bebek dusse drun anlardı kese olmazdı zaten buyuk ıhtımalle daha cok yenı gebesın bnmde ılk haftalarımda lekelenmelrım oldu drum yerlesme kanamaları demıstı.sakın olkı bebısını uzmeyesın.ınss kotu bırsey yoktur .ne zaman soyledı drun bunları ??
kotu seyler dusunme hemen cnm ne malum dusecegı dua edıcem senın ıcın ama sende moralını yuksek tutgeçtigimiz perşembe kese rahim agzına yaklaşmış ama düşmemeiş dedi igne oluyorum hergün düşmeye bilir dedi bilmiyorum canım
kızlar tıkerımdan anşılacagı gıbı ben tekrar hamileyim bu sabah idrar testı yaptım evde ve pozitif aranıza dondum inş bu sefer sag salim tamamına ere ve kucagıma alırım
Slm kızlar
Okudum gecmisi ama yazamadim.. Allah hepimize şifa versin biran önce.. Bizde influenza a ve b pozitif çıktı.. Yani teknik olarak domuz gribiyiz :/
Yalnız bunu en son dün aksam gittiğim memorial daki bir doktorun tespit etmesi, digerlerini öldürme istegi uyandırdı icimde.
Günlerdir cocuklarıma türlü çeşit ilaçlar verdim ama iki ileri bir geri.. Şimdi ben çok kötüyün fakat gittiğim doktor telaslanmamam gerektiğini neticede dinlenmeyle atlatilan bir hastalık olduğunu söyledi.., pastil ve serum fizyolojik kullanıyorum ben..
doktor rahatlatsada bebege geçmesinden korkuyorum
Sizdede hasta kuzular varmış... Cok çok dikkat edin kendinize
anne olaraknasil hastalanmicaz bilemiyorum dogrusu... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaslarimm
kotu seyler dusunme hemen cnm ne malum dusecegı dua edıcem senın ıcın ama sende moralını yuksek tut
allah tamamına erdırsın ıns saglıkmla alasınız kucaklarınızakacıncı bebegınız bırde ıns bu sefer demıssınız sızdemı melek annesısınız
ıns cnm alıp koklamak nasıp olur kucagındaamin canım inş sağ salim kucagıma alırım 2 kızım var bırı 2002 bırı 2006 dogumlu ıkıde melegım var en sonuncusunu 6.5 haftalıkken 21 kasımda kaybettım guzel allahım tez zamanda yerini doldurdu inş miniğim sıkı sıkı tutunur bana
kendı adıma hosmerhaba hanimlar,
gecmisi okudumda az önce, ama hepinize tek tek yazamiyorum.. bende bugün kendimi halsiz hissediyorum, hafif bogazimda yanma var, sanirim grip baslangici.. havalarda baya sogudu burada.. hasta olanlara gecmis olsun diyorum, Allah acil sifalar versin cümlemize..
aramiza yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler sefalar getirmisler... hepinizi özledim, öpüyorum sizi...
Biraz iyi hissedersem kendimi, tekrar yazmaya calisirim...kendinize ve bebislere iyi bakin..
amin canım inş sağ salim kucagıma alırım 2 kızım var bırı 2002 bırı 2006 dogumlu ıkıde melegım var en sonuncusunu 6.5 haftalıkken 21 kasımda kaybettım guzel allahım tez zamanda yerini doldurdu inş miniğim sıkı sıkı tutunur bana
saol cnm cumlemızın hem ıs hem ew cok zorlanıosundur allah yardımcın olsun
kırkızzz seniiiiii
Allahim olmayanlarada versin insaallah.
herkese merhaba arkadaşlar...............
AYSEBAHARCIM özellikle sana da merhaba.
hafta sonu ev işi,temizlik falan derken girilmiyor siteye.
Ama ben yinede neler yazılmış şöyle bir göz atıp çıkıyorum.
Karne telaşı var bu aralar.Allah tan artık eokul diye bir şey var da bütün herşeyi oradan hallediyoruz.
çok büyük kolaylık.
Şubat tatilimi 4.bebişimin yolunu gözleyerek geçireceğim.
Allah ım hayırlı haberlerimle girerim inşaallah bu siteye.sonuç yine olumsuz olursa ne yaparım bilmiyorum.
Hayırlısı olur inşaallah...............
Hepinize iyi akşamlar.
Hem nasıl canım..
Ne olur dualerınızı eksik etmeyin arkadaşlar....
Valla hem de daniskası!!!!
Amin canım...
Canım edbem...
Yürekten merhaba arkadaşım..
Bende haftasonu temizlik falan yapayım..
bebeğin kıyafetlerini yıkadım..
yarıssını ütüledim yarısı duruyor..
Tek başınayım ancak yapabiliyorum..
Rabbimden inşallah sende güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin canım
Sen pozitif ol ki...hayat sana gülümsesin...
4. bebekle hemde:))))
Okul işleriyle uğraşıyorum bende..
Karne basma falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?