- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
- #1.201
benim de kız olacak arkadaşım
allah hayırlı uğurlu evlat olmasını nasip etsin inşallah.
kız çocuğu için çok güzel ciciler var,tokalar ayakkabılar
bambaşka bişey...
hastane çantalrı hazırlanıyor isimler ayarlanıyor alışverişler yapılıyor bi tane kızımız geliyo bunları okuyunca içim bı tuhaf oldu kıpır kıpır birbirimizi tanımıyoruz ama sevinçlerinizle seviniyor üzüntülerinizle üzülüyoruz
ay kendimi tutamıyorum bı tuhaf oldum
tünaydin canim,
nasilsin iyimisin bugün?? Isim konusunda mutlaka haber veririm. Sen benden önce cikartmis olacaksin nüfus cüzdanini. Evet teyzesi minik findigim 1 yasina girdi, abiside 5,5 yasinda. Allaha sükür o anaokuluna gidiyor, bu yil kismetse Eylülde ilkokula baslayacak.
Sorma mumlari görünce bizim minik ayse saskin saskin bakiyordu, ama abisi ona gösterdi bak abim böyle üfleniyor diye).
Canim Aysebaharim, az kaldi demi doguma ya... ben senden daha heyecanliyim sanki - ben doguracakmisim gibi). Bazen aklima ne geliyor biliyormusun, hani sezeryandan da korkuyorum ya, ya baksana Aysebahar´a, Interval´a falan onlar 4cü cocuga hamileleler ve 4cü kere sezeryan olacaklar, onlar korkmadan hamile kalabilmislerse sen niye yapamayasin...öyle teselli ediyom kendimi canim ya..
Bizde az önce kahvaltimizi bitirdik oglusumla, simdi oturuyoruz foruma takiliyoruz)...
Haber ver isim konuşunda yine sen..
Gerçi sen nisandasın..
ben nüfus kağıdını çoktannnnnnnnn çıkartmış olurum:)))
1 yaşına mı girdi maşallah ona..
Bende benim 17 aylık olana mum üflettiyorum..
Amma korkuyorrrrrrrrrrrrr:)))
Amin canım benim..
Anladım canım bak ben o açıdan hiç düşünmemiştim..
Sağol canım..
Ay ne güzel canım..
5+4 süper bence diyeyim..
Tutundu astronotun:))))
Benim 4 senede 3. Sezeryanim olucak ama doktoruma çok güveniyorum Allah'ın izniyle...
benım daha hıc cocuuum yok bu foruma uygun deılım bılıorum ama sizin tecrubelerınızın bana ışık olucaana ınanıorum.. benım batım 23 ocaktı.. ayın 21 ınde test yaptım sabah negatifti, aksama adet oldum.. ve gece sancıdan öldüm resmen.. kan war ama parca fılan gelmedi..bugun normal adet gıbı kan azaldı.. bu sbaah tekrar test yaptım.. çok silik ikinci bi çizgi war.. nedersınız? hamılemıyım , düşük mü yapıorum, yoksa gec döllenme mi?
merhaba kizlar umarim hepiniz saglikli bir sekilde bebislerinizi kucaginiza alirsiniz..benimde ücüncü hamileligim 9+1 olduk umarim agustos ayinda alicam bebisimi kucagima allahin izniyle..benim iki kizim var umarim buda erkek olur..kizlar kendi aralarinda cinsiyet tahmini yapmislar rica etsem benim icinde yapabilirmisiniz..cok tesekkürler
selm kızlar
tesekkur ederim canimcim,cok tatlilar gercekten
ne kadarda 3. 4. bebislerimiz olsada aynen ilk heyecan gibi her hamilelik farkli gercekten,burda hepimizin ortak bi yonu var ,hepimiz anneligi tattik ve cok sevdik ki tekrar bebekler istedik,anliyoruz birbirimizi
ahh canim senindemi korkun sezeryan ,bende ayni sekilde cok korkuyorum 3. olacak diye cok zor oluyr falan diyorlar dikisler tutmuyormus cok aciyormus diye ama allah buyuk bakalim hepimiz kolay kolay gecirelim insallah
slm kızlar..........
aysebaharım merhaba................
Benim hala gelen giden yok arkadaşım.
Sık sık tuvalete girmekten bir hal oldum.Geldi mi gelmedi mi diye.
ağrılarım azaldı.
Biliyor musun sanki ilk bebeğimi bekliyor gibi heyecanlıyım.
Eğer olursa eşimden sonra ilk öğrenenler sizler olacaksınız sanırım.
Çünkü daha öncekini kaybettiğim için ,Hem de rahatsızlığından dolayı kaybettiğim için ,
Herkes tekrar düşünmem diye bekliyor.
Tek korkum aynı şeyleri yaşamak.
Hayır dualarınızı benden esirgemeyin arkadaşlar.Buna çoooooooooooooooook ihtiyacım var.
Allah aemanet olun...............
Canım inşallah Rabbimin izniyle sende bende hepimizde kurtulacağız:))))
Canım rimelim..
Bence hamilesin...
Geç döllenme ay inşallah öyledir Allahım..
Üzerine görmüşte olabilirsin..
Sakin ol..
CAnım Allah gönlüne göre versin...
İnşallah istediğin olur..
CAnım nasılsın?
Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini?
Neler yiyorsun?
Sonra ultrason resmini ekleyebilirsen ekle bir
beta hcg dende bakılıyor..
Aleyküm selam intervalım nasılsın?
Canım inşallah Rabbimin izniyle sende bende hepimizde kurtulacağız:))))
Canım rimelim..
Bence hamilesin...
Geç döllenme ay inşallah öyledir Allahım..
Üzerine görmüşte olabilirsin..
Sakin ol..
CAnım Allah gönlüne göre versin...
İnşallah istediğin olur..
CAnım nasılsın?
Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini?
Neler yiyorsun?
Sonra ultrason resmini ekleyebilirsen ekle bir
beta hcg dende bakılıyor..
Aleyküm selam intervalım nasılsın?
canim hep eksili acili seyler canim istiyo pasta tatliyi cok severim aslinda ama hic canim istemiyo..birde iki kizimda mide bulantim olmustu bunda hic olmadi bitek tansiyon problemim var hayirlisi olsun eli ayagi düzgün olsun ama insallah erkek olur bu sefer..
becerebilirsem yükleyeyim internetle ilgili fazla bir bilgim yok ama deniycem..ama bir tane ultrason resmim var ondada 6+3 günlüktüm ayin 30 una tekrar kontrolüm var o zaman 10 haftalik olucam insallah
Canım farklı bile olsa aynı çıkabiliyor..
Bu yüzden hemen bişey demeyelim..
Canım usg resminde kese sağda mı solda mı
kesenin içinde bebek sağda mı solda mı böyle baktığında
simdi baktim tam saginda
Canım bebek kesenin sağındaysa kız
solundaysa erkek diyorlar...
Ama direkt usg resmine baktığında
Rabbim gönlüne göre versin canım..
Fala inanma falsız kalma derler..
Beta hcg değerine göre bakalım..
50 üstü kız
50 altı erkek
benim 22.1 di...
ben almanyada yasiyorum bana öyle test yapmadi doktorum kendim evde test yaptim pozitifti sonra doktora gittim ultrasyonda bakti kalp atislarini gördü o kadar..neyse canim yinede tesekkürler hayirlisi olsun insallah..
Canım anne hiiseder biliyor musun?
Sen ne hissediyorsun?
ben erkek hissediyorum rüyamdada gördüm oglum oluyodu..ama belki cok istedigim icin öyle hissediyorumdur ama su kese olayi biraz canimi sikti aslinda herkezde tutmus bu zamana kadar sag sol olayiallah ne taktir ettiyse o olur yapicak bisey yokki..
oncelikle selam herkese
eger ruyanda erkek bebek goruyosan sik sik
vede benim gibi iki kizimda da bulantim falan oldu
ama bunda yok
hic olmadi
bir de eksi seylere aseriyorum tatlilar kaldi kenarda oglum olacak hayirlisindan
ins bebisin erkektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?