Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

amanda aman hadi inşallah canım bu arada bu salı da benim ayrıntılı ultrasonum var nasıl canım baya bakıyolarmı renklimi,cd verdilermi sana benim yaş riskim vardı ondan pozitif çıkmıştı baya rahatlıyomusun ayrıntılıda herşey belirgin oluyormu biraz banada anlat ya...:26:

cok tesekkür ederim cnm güzel temmennilerin icin umarim dediklerin cikar ve benimde bir oglusum olur..ama en önemlisi saglikli olmasi tabi..

tabii ki cnm en önemlisi sağlık, Allah sağlığı yerinde, hayırlı evlatlar nasip etsin..
kesedeki konuma göre cinsiyet tahmini topiğini ekledim senin için..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
bebisler nasil hamislerimiz?
gununuzun guzel gecmesini dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağolasın cnm sen nasılsın

iki çiçeğe iki böcek çook güzel cnm, sağlıklı hayırlı şanslı ömürleri olsun inşaAllah..

ben haftaya 22. haftaLIK oluyorum

maşaAllah Özlem, inşaAllah detaylı ultrasonda bebeğini sağlıkla görürsün..güzel haberlerini yaz bize..

saol canim,renkli degil ama buyuk ince ekranda herseyi cok net belli olyor diger ultrasyona gore, herseyine bakiyorlar butun organlarina bakiyorlar elleri ayaklari yuzu cok guzel belli oluyor canimm,sende guzel haberler al insallah

Günaydın kızlar...
Bugün cuma...
Herkesin cuması mübarek olsun...
Bugün ayrıca işteki son günüm...
iznim resmen başlıyor...
NAsıl kar var burda sormayın..
Şimdi camdan baktım
git gide arttırdı kar kendini..
Resmen insanın yüzüne yüzüne vuruyor...
İçimden sıcak bir şömine başında kestane yemek geldi..
Ne bilem benimki de zevk işte:)))

Yine girerim topiğe..
Belki bu kadar yoğun yazamam...
Ama girerim..

kızlar dualrınızı eksik etmeyin ne olur...
Rabbime emanetsiniz...

aysebaharcım iznin hayırlı olsun.
benim moralim çoooooooooooooooooooook bozuk biliyor musun.
Sebebini tahmin edebilirsin herhalde.
maalesef olmadı,bu ay başarısız .
umudumuz gelecek aya.....canım çooooooooooooooooook sıkkın....
Allah ım çok bekletmez umarım.

izinin hayirli olsun canimcim,guzel guzel dinlen geceleri iyi yu bugunleri cok ariycaz ,arada gir ozletme

sık sık uğramaya çalış cnm,
doğuma kadar iyice dinlen inşaAllah...
dualarımızdasın..
sen de yavrularınla Allaha emanet ol cnm...

saol canim,renkli degil ama buyuk ince ekranda herseyi cok net belli olyor diger ultrasyona gore, herseyine bakiyorlar butun organlarina bakiyorlar elleri ayaklari yuzu cok guzel belli oluyor canimm,sende guzel haberler al insallah

inşallah çok merak ediyorum o zaman rahat eder içimiz inşallah canım sana cd verdilermi bazı yerler veriyomuş galiba

Canm sende yavrularında allaha emanet olun.

Selam kızlar
Ben ayrıntılı ultrason için Prof Dr Atıl Yuksel e gitmistim. Çok yogun bir doktor ve bu iste tek sayılabilecek bir doktor..yalnız çok onceden randevu almak gerekiyor.
Cd fln vermiyor ama tam detaylı bir dosya veriyor ve ısinin ehli... Ama onun bile dediği şey, tip sadece %75 anomali görebilir ...yani Allah'ın takdiri sağlıklı bebekler dünyaya getirmemiz...

merhaba Aysebaharim,

iznin hayirli olsun canim, bol bol dinlenmeye calis... Insallah sunun surasinda pek bisey kalmadi doguma.. Dualarimiz seninle canim. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin minik bebisini... Senden sonra yavas yavas sira bizlere gelecek...

Bak dogumdan sonra hikayeni yazacaksin ona göre!! yoksa meraktan catlarim bak

Bende evdeyim Allaha sükür, insanin cani SIKILABILIYOR arada ama evde olmakta güzel. Benimde sali günü doktorda randevum var, oglusumu merak ediyorum iyice... büyüdümü boyu kilosu nasil diye.. insallah güzel haberler verir doktor...

Tekmelerine bakarsak büyümüs gibi ama iste insan yinede endiseleniyor... Neyse canim, arada girmeyi unutma foruma, biliyorum evdeyken pek kolay olmuyo ama..

Canım okuyunca anladım ve çok üzüldüm evet..
Sen dikkat et.. Bu ay inşallah hayırlı olur senin için..
Yemene içmene dikkat et..
Dua et bol bol..
Rabbim yüzünü güldürsün edbem..

izinin hayirli olsun canimcim,guzel guzel dinlen geceleri iyi yu bugunleri cok ariycaz ,arada gir ozletme

Sağol kelebeğim.. Sizsiz yapamadım ütüyü nasıl yaptığımı bilmyorum hemen girdim size baktım..

sık sık uğramaya çalış cnm,
doğuma kadar iyice dinlen inşaAllah...
dualarımızdasın..
sen de yavrularınla Allaha emanet ol cnm...

Canım eşim yardımcı şükür.. Ama o gidince ne yaparım aklım orda..
Ütüyü bile oturduğum yerden yapıyorum:))

inşallah çok merak ediyorum o zaman rahat eder içimiz inşallah canım sana cd verdilermi bazı yerler veriyomuş galiba

Ben daha hiç birinde cd almadım
Çokta önemli değil bence..

Canm sende yavrularında allaha emanet olun.

Sağol intervalim..
nasılsın kızın nasıl 1 yaşına girmesine az kladı malum..
doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor?

Amin canım çok sağol haticem..
yazmam mı kız..
Bi ayaklanayım hemen hemen yazarım..
Küçük kız babasıyla uyuyor bende diğerlerine Pepee yi açtım:))
Ancak kaçtım..
:))

tünaydinlar olsun,

yeni bir haftaya daha basladik hanimlar, nasilsiniz iyimisiniz - bebislerde iyi insallah. Bizde iyi olmaya calisiyoruz oglusumla... yarin ki kontrolü bekliyoruz heyecanla.

Umarim güzel bir hafta olur hepimiz icin..

tünaydinlar olsun,

yeni bir haftaya daha basladik hanimlar, nasilsiniz iyimisiniz - bebislerde iyi insallah. Bizde iyi olmaya calisiyoruz oglusumla... yarin ki kontrolü bekliyoruz heyecanla.

Umarim güzel bir hafta olur hepimiz icin..

Tünaydın canım.. nasılsın bi sen bi ben mi varız?
:))))
yarınki randevundan haberdar et beni...
öpüyorum seni..

kar yağıyor istanbulda sonunda..
napıyosunuz hanımlar iyisiniz inşallah,bebişlerinizle...
yarın 11.30 da detaylı ultrason randevum var dualarnız benimle olsun öpüyorum herkesi,heyecanlıyım inşallah iyi haberler alırım

selam kizlar bugun sabah seker yuklemem yapildi cok sukur onuda atlattik gerci sonuc yarina kaldi ama olsun,iki saat bekledim yukladim resmen,sizler nasilsiniz..

Tünaydın canım.. nasılsın bi sen bi ben mi varız?
:))))
yarınki randevundan haberdar et beni...
öpüyorum seni..

galiba öyleydi canim, bugün fazla giren olmamis topigimize.. Yarin aksama mutlaka yazarim canim insallah...

buraya daha yagamadi kar bu yil, sadece bir kere yagdi o da yerde kalmadi , o yüzdende grip ve öksürük vs. gibi hastaliklar devam ediyor, herkeste salgin gibi sanki...

Insallah canim sende yarin güzel haberlerle gelirsin doktordan.. benimde 12:30 da randevum..

selam kizlar bugun sabah seker yuklemem yapildi cok sukur onuda atlattik gerci sonuc yarina kaldi ama olsun,iki saat bekledim yukladim resmen,sizler nasilsiniz..

hadi gecmis olsun, seker yüklemesinide atlatmissin. Insallah güzel sonuc alirsin sende.. yaninda birini götürseydin en azindan sohbet ederdiniz beklerken , ben yengemi götürmüstüm... sagolsn geldi..

selm hanımlar

sabahtan beri kar yağıyor evimizde oturuyoruz okullar tatil iyikide tatil:) 33yılın en soğuk günlerini yaşıyormuş istanbul
belli zaten :18: bugün dışarı çıktım markete kadar yolda kayıp düşecedim yaa :18: zor tuttum kendimi

bu arada güzel kızımın 26gün sonra doğum günü Allahın izninle...nasılda geçiyo aylar anlamıyorsun bile
dışarlarda gezip alış veriş yapamam netten sipariş vercem doğum günü süsleri için:) evi süslicem heryer pespembe yapıcam

pastaya kara veremedim henüz,okadar çeşit varki...

aysebaharım çooook az kaldı şekerim aklımdasın sakın seni unuttuğumu sanma Allah yardımcın olsun Allah bir havazda kurtarsın canım.
bütün hamileleri kurtarsın Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…