Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

arkadaşım kusura bakma ne olur...
istemeden üzdüm mü seni...

lütfen hiçbir zaman hiç birşey için ağlama
ağlamayalım...

hepimizin mutlaka var türlü türlü dert ve sıkıntılarımız
ama ağlamak üzülmek yıpratıyor be arkadaşım,iyileştirmiyor ki
şehzadeni düşün rabbimin sana armağanı olan 4 yavrunu...
en güzel mutluluk onlar bence.

benim ailem çocuklarım ve eşim,ne anne ne baba,bi süre sonra kimseden hayır yok zaten.
allahım yarabbim içtenlikle dua ediyorum,kabul etsin inşallah;bizlere evlat acısı göstermesin
yavrularımızın başından da bizleri eksik etmesin...

üzme kendini sakın arkadaşım.

allaha emanet ol.

bak canım canını sıkma..
Başka türlü de bir bakalım ha ne dersin?
yarın sabah işte olurum daha rahat bakarım..
şimdi evdeyim
canavarlar başımda
bana da bu bioritm le bakan kızın olacak dedi..
İnatla hayır oğlum olacak dedim..
Rüyalrımda görmüştüm çünkü...
hayırlısı elbet ama rüyaalr bioritm biçok şey bende erkek diyordu..

Canım geldi geçti..
Şimdi daha iyiyim arzucum...
<<şimdi aklım benim kuzularda:)
sen nasılsın canım

canim sende rüyanda gördünmü oglun olacagini
benimde iki kizimda midem cok bulanmisti simdi hic bulanmadi ama benim ultrasyon resmimde sagda ama o zaman 6+2 idi senin kac haftalikken solda cikti

evet gordum anlatayim ilk ruyami

bir gun ruyamda oturmusuz disarida esimle onumuzde bir pasta var masada yiyoruz
bi kadin geldi yaninda bir oglan cocuk 4-5 yaslarinda
kadin dedi ki cocugun cani cekti bi tabak vere bilirmisin dedim elbette ama sonra tabagi iade edin benim tabagim degil
neyse ki gittiler
bekledik tabagi getiren yok
bizde tanimiyoruz dustum kapi kapi o kadini ariyorum yan yana evler var bir bir kapilari aciyorum bi erkek cocuk uyumus kapatiyorum kapiyi diger eve geciyorum yine acinca erkek cocuk uyuyor neredeyse 5-6 kapi actim hep erkek cocuk sonunda buldum ve tabagi aldim
ama hep ruyamda afedersin pipi goruyordum komik olsa da soyledim
boyle iste sukurler Rabbime dua et bol bol Allah her seyin en iyisini ve hayilisini bilendir
BINLERCE SUKURLER OLSUN

cok tesekkür ederim cnm benimle cok ilgilendigin icin allah sanada kalbinden gecen tüm dileklerini versin..umarim hepimiz saglikli hayirli evlatlar dünyaya getiririz..önce saglik ama yinede insanin iki kizi yada iki oglu olunca gönlünden geciyo baska cinsiyette bebek..bioritmi bende duymustum ama nasil bakildigini bilmiyorum neler gerekliyse yaziym..tekrar tesekkürler cnm

allah sana nasip etmis bu duyguyu insallah banada nasip eder..bende hep rüyamda pipi görüyorum sonrada pek istedigim icin görüyorumdur diye düsünüyorum..ama benimde icime hep erkek doguyo..bide hic midem bulanmadi bu sefer o cok garip kizlarda cok bulanmisti..

hayırlısı olsun arkadaşım allah inşallah banada nasip eder 7 aydır korunmuyoruz ama kalamıyorum bende 3. cüyü istiyorum 2 tane oğluşum var

umarim en yakin zamanda hamile kalir saglikli bir prenses dünyaya getirirsin cnm..

sağol canım eli ayağı düzgün sağlıklı bir kızım olmasını çok isterim ama nasip işte herşeyin hayırlısı inşallah olur sen kaçıncıya hamilşesin canım bana dua edermisin hamilelerin duası kabul olurmuş derler

benim ücüncü canim allah nasip ederse..umarim en yakin zamanda sende alirsin bu müjdeli haberi..

benim ücüncü canim allah nasip ederse..umarim en yakin zamanda sende alirsin bu müjdeli haberi..

ayyy ne güzel çok sevindim allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım öteki çocuklarının cinsiyeti ne yaşları kaç benimkiler büyük 11 küçük ise 6.5 yaşındalar

ayyy ne güzel çok sevindim allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım öteki çocuklarının cinsiyeti ne yaşları kaç benimkiler büyük 11 küçük ise 6.5 yaşındalar

benimde iki kizim var cnm biri 5 biri 3 yasinda..umarim benimde bir oglum olur 9+1 hamileyim

geçen ay dktra gittim herşeyin normal dedi ama bekliyceksin dedi sabredicekmişim en az 1 yıl içinde kalmam gerekiyomuş eğer 1 yılda kalmazsam o zaman tedaviye başlıyacakmışız umarım hemen kalırım tedavi olmadan çok istiyorum

benimde iki kizim var cnm biri 5 biri 3 yasinda..umarim benimde bir oglum olur 9+1 hamileyim

ah canım seninkiler daha küçüklermiş nasıl cesaret ettin bravo walla sana allah tamamını erdirsin inşallah benimkiler büyüdüğü için ben cesaret ediyorum bakarlar bana çok yardımcı olurlar zaten en başta eşim herşeyde yardımcı olur o yüzden . Umarım seninde prensin gelirrrr hadi bakalım

neyse grşrz canım ben çıkıyorum dizim başlıyor Muhteşem Yüzyıl çok seviyorum napayım . tanıştığımıza memnun oldum grşrz

iyi geceler selamlar arkadaşlar...
Ayşebaharcım sen üstesinden geleceksin,Allah yardımcın olsun.. dördüncü yavrunu da kucağına alınca, bebeğin-onun ablaları,abisi ile ailece mutlu huzurlu yaşayın inşaAllah..
Edb inşaAllah mutlu haberini alırız birkaç gün sonra..
Kayram kalbinden geçen gerçek olsun inşaAllah iki minik ablaya bir de oğlan kardeş geliyordur...benim de iki hamileliğimin belirtileri farklı farklı, cinsiyetler de farklı...senin de belirtilerin kızlarınınkine göre farklıymış, cinsiyeti de öyledir inşaAllah....kesedeki konumuna göre cinsiyet tahmini belirli haftalarda yapılıyor sanırım, ben kendimde teyid etmedim..hakkınızda hayırlısı olsun cnm...

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim cnm güzel temmennilerin icin umarim dediklerin cikar ve benimde bir oglusum olur..ama en önemlisi saglikli olmasi tabi..

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
bebisler nasil hamislerimiz?
gununuzun guzel gecmesini dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İnşallah pamuk helvam inşallah...

gunaydin arkadaslar nasilsiniz
bebisler nasil hamislerimiz?
gununuzun guzel gecmesini dilerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Amin güzel günler kızlar yarın son günümmmmm

Amin canım..
İnşallah oğlun olur..
Zira ne yaşadığını anlayabilirim..
Benim 2 kız 1 oğlum olmasına rağmen..
Çiftlemek istedim..
Bu süreçte her gün her an düşünüyordum..
Ay ne günlerdi..
Her gün cinsiyet ile uyanıyordum..
Rüyalarımda bile erkek kız görüyordum..
Sonunda oğlumu gördüm...

hayırlısı olsun arkadaşım allah inşallah banada nasip eder 7 aydır korunmuyoruz ama kalamıyorum bende 3. cüyü istiyorum 2 tane oğluşum var

Ay inşallah hurrum sseninde sarı saçlı maviş gözlü bir kızın olur...

umarim cnm su bio ritm dogru tutuyomuymus bi bilginiz varmi aslinda cin takvimi felan bana cok sacma geliyo ama kimiside dogru cikiyo diyo..bide kesenin durumu hangi haftalarda sagda yada solda diye bakiliyo cnm..

umarim cnm su bio ritm dogru tutuyomuymus bi bilginiz varmi aslinda cin takvimi felan bana cok sacma geliyo ama kimiside dogru cikiyo diyo..bide kesenin durumu hangi haftalarda sagda yada solda diye bakiliyo cnm..

Canım bana özelden doğum tarihini
Sat kaç onu?
Eşinin doğum tarihini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…