Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Hayir canım Allah izin verirse 3 te kalicaz yoruldum artikcunku
Kilo almadım canım
Ben
Henüz
Almamda umarım çok diyetik besleniyorum
Ama koccamaann bir
Karnım var :)

NAsıl ya?:)))))
Ay kız kıskandım şimdi nasıl ya?
Nasıl almazsın bakayım sen kilo:))))

Seker ve karbonhidrat tüketmiyorum hiç vede zaten zayıf degilimki pko lu olunca kilolar öyle hup diye gitmiyor maalesef

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum, bir kızım var 7 yaşında 2.bebek için çalışmalara başlamıştık 3 aydır bişey olmuyor bu ay 15.11 de adet olmam gerekiyordu ama 14 akşamında yine denedik biraz kanamam geldi 1 saat sonra kanamam geçti ben adetimin geldiğini sandım ama o günden beri hiç bişiy yok sizce ne yapmalıyım adetse o gelen kan neden gerisi yok kafam karıştı ne olur yardım edin.

canım bı test al yap ben adetım 3gun gecınce ıdrar testınde gormustum sende bı dene

biraz bekleyip sağlık ocağına mı gitsem diye düşünüyorum, korkuyorum ya varsa kan düşük tehlikesiyle alakalı gelmiş olabilirmi diye, şimdi test alıp yapsam negatif çıkarsa yine üzülcem cesaret edemiyorum,

ya bende kılo almak ıstemıyorum zaten fazla kıloyla hamıle kaldım buyuk kızıma 49 ile kalmıştım 59 la bıtırdım
kucugu 54 kaldım 66 bıtırdım buna 60la kaldım dıyet yapmıstım 57 ye kadar ındım ama ramazanda kılo aldım kaldı ustumde bunuda 70 bıtırsem ıyı olacakta benım iştahım açıldı bakıyorum ekmeklerı goturuyorum çayıma seker atmıyorum ama su ıkı gundur canım tatlı cekıyo bı bakıyorum elımde çıkolata şimdiden yarım kılo aldım mujdes canım beslenme programını bana bı anlat mesela gunde kaç ekmek tuketıyon bıde sunu fark ettım ben hiç su içmıyorum anca ilaç içerken

Canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir.. dene mutlaka..
Al test dene..
Üzülürüsn belki ama sevinebilirsin de
Cesaretini topla ve yap bir test

Canım ben hep 60 ile kalıp 90 la doğurdum 3 ünü de..
30 ar kg aldım..
Bende su tüketmiyorum..
Canım su içelim..
Bu ay sulu deneyelim..

4. Bebebğime mayıs ayında 62 kg ile hamile kaldım..
Hamile olduğumu öğrendiğimde 58 kg dum..
Şİmdi kıyafetle 66 kgyum
Çıplacuk :26: 65 kgyummmm

başta çok mu bulantın olduda 58 kılo oldun oncekılere gore cok almamışsın şimdilik ıyı gıdıyon

başta çok mu bulantın olduda 58 kılo oldun oncekılere gore cok almamışsın şimdilik ıyı gıdıyon

Yok canım aksine hiç olmadı..
Ben ağustos un 2 sinde öğrendiğimde hala diyete devam ediyordum..
3 aylıkta hamileymiştim:)))
Sorma...:)))

Sağolun arkadaşlar içim rahatladı biraz bi test alıp denicem hayırlısı olsun dimi kısmetse olur, ay çok sağolun ya duanızı eksik etmeyin ne olur. Allah hepinizin bebişlerini sağa salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Canım ben sıfır karbonhidrat besleniyorum sadece sebze meyve et balık yoğurt peynir o kadar hicbirsekilde ekmek
Makarna yada pilav yemiyorum zaten
Gerekte yok bence

Canım ben sıfır karbonhidrat besleniyorum sadece sebze meyve et balık yoğurt peynir o kadar hicbirsekilde ekmek
Gerekte yok bence

Gerekte yok bence

Canım çocuklar da var ya..
Haftada bir kez pilav bir de makarna yapıyorum mecbur :))
Keşke onlara yapsam ama ben yemesem ...
Sana imrendim valla..
Tebrik ederim Müjdecim..
İnşallah doğumsonuna dek böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…