- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.690
- 448
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Hayir canım Allah izin verirse 3 te kalicaz yoruldum artikcunku
Kilo almadım canım
Ben
Henüz
Almamda umarım çok diyetik besleniyorum
Ama koccamaann bir
Karnım var :)
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum, bir kızım var 7 yaşında 2.bebek için çalışmalara başlamıştık 3 aydır bişey olmuyor bu ay 15.11 de adet olmam gerekiyordu ama 14 akşamında yine denedik biraz kanamam geldi 1 saat sonra kanamam geçti ben adetimin geldiğini sandım ama o günden beri hiç bişiy yok sizce ne yapmalıyım adetse o gelen kan neden gerisi yok kafam karıştı ne olur yardım edin.
Canım hayırlı olsun inşallah hamilesindir.. dene mutlaka..biraz bekleyip sağlık ocağına mı gitsem diye düşünüyorum, korkuyorum ya varsa kan düşük tehlikesiyle alakalı gelmiş olabilirmi diye, şimdi test alıp yapsam negatif çıkarsa yine üzülcem cesaret edemiyorum,
ya bende kılo almak ıstemıyorum zaten fazla kıloyla hamıle kaldım buyuk kızıma 49 ile kalmıştım 59 la bıtırdım
kucugu 54 kaldım 66 bıtırdım buna 60la kaldım dıyet yapmıstım 57 ye kadar ındım ama ramazanda kılo aldım kaldı ustumde bunuda 70 bıtırsem ıyı olacakta benım iştahım açıldı bakıyorum ekmeklerı goturuyorum çayıma seker atmıyorum ama su ıkı gundur canım tatlı cekıyo bı bakıyorum elımde çıkolata şimdiden yarım kılo aldım mujdes canım beslenme programını bana bı anlat mesela gunde kaç ekmek tuketıyon bıde sunu fark ettım ben hiç su içmıyorum anca ilaç içerken
başta çok mu bulantın olduda 58 kılo oldun oncekılere gore cok almamışsın şimdilik ıyı gıdıyon
ya bende kılo almak ıstemıyorum zaten fazla kıloyla hamıle kaldım buyuk kızıma 49 ile kalmıştım 59 la bıtırdım
kucugu 54 kaldım 66 bıtırdım buna 60la kaldım dıyet yapmıstım 57 ye kadar ındım ama ramazanda kılo aldım kaldı ustumde bunuda 70 bıtırsem ıyı olacakta benım iştahım açıldı bakıyorum ekmeklerı goturuyorum çayıma seker atmıyorum ama su ıkı gundur canım tatlı cekıyo bı bakıyorum elımde çıkolata şimdiden yarım kılo aldım mujdes canım beslenme programını bana bı anlat mesela gunde kaç ekmek tuketıyon bıde sunu fark ettım ben hiç su içmıyorum anca ilaç içerken
Canım ben sıfır karbonhidrat besleniyorum sadece sebze meyve et balık yoğurt peynir o kadar hicbirsekilde ekmek
Makarna yada pilav yemiyorum zaten
Gerekte yok bence
Canım ben sıfır karbonhidrat besleniyorum sadece sebze meyve et balık yoğurt peynir o kadar hicbirsekilde ekmek
Gerekte yok bence[/QUO
sabah kahvaltısında ne yıyon peki dıger öğunler yemezsen olurda sabahları hiç ekmeksız :26:
Gerekte yok bence[/QUO
sabah kahvaltısında ne yıyon peki dıger öğunler yemezsen olurda sabahları hiç ekmeksız :26:
sen kaç kilo aldın?
bunda ve diğerlerinde?
şimdi kaçsın?
sen kaç kilo aldın?
bunda ve diğerlerinde?
şimdi kaçsın?
Canım bunda almadım dediğim gibi pko dan dolayı kilo fazlam var zaten
İlkinde 57 ile hamile
Kaldım 87 ile doğurdum :/
Daha veremeden ikinciye hamile
Kaldım 80 le doğurdum
Ssimdi 75 im zaten 20 kilo fazlam var benim
O yuzden hiç almicam böyle dogurup en azından 65 e inicem
Sonrası Allah Kerim
Yani hiç almamakta hakliyim degilmi
İlkinde 57 ile hamile
Kaldım 80 le doğurdum
Sonrası Allah Kerim
çooook haklısında hanı birazcıkta elımızde olsa almamak vıtamın kan hapı kullanıyormusun bunlarda iştahı açıyo yanı benım açtıda yememek için içmiycem karar aldım belkı hamılelıgımın sonlarına dogru içerim
İlkinde 57 ile hamile
Kaldım 80 le doğurdum
Sonrası Allah Kerim
çooook haklısında hanı birazcıkta elımızde olsa almamak vıtamın kan hapı kullanıyormusun bunlarda iştahı açıyo yanı benım açtıda yememek için içmiycem karar aldım belkı hamılelıgımın sonlarına dogru içerim
İlkinde 57 ile hamile
Kaldım 80 le doğurdum
Sonrası Allah Kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?