Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

Secdenur
Arkadasım nasılsın? Bebik nasıl??

selam canim iyiyim bir yaramazlik yok bazen nefes almakta zorlaniyorum daha erken degilmi nefes darligi icin anlamadimbebeste iyi cok sukur son gunlerde iyiyce hareketlendi.kizlar gercekten babasina duskun oluyor ama babalarda kizlarina cok duskun beim oglum okuldan geliyor anne okuldan gelince seni cok ozledim (yanliz okulda degil gelince ozluyormus)deyip sarilip opuyor.buyuk kizdan hic oyle birsey gormedim

Ayyy o zaman benim hayal ettigim gibi olucak inşallah :)
Benim kocam sürekli bı neden kız değil diyip duruyor, adam kız delisi gerçi cocuklarda çok iyi kullanıyor babalarını :)
Oğlumda bana anneemm desin inşallah :)

O nefes darlığı bendede oluyor ama
Ben kilodan diyorum yada böyle stres yapınca oluyor
Dikkat et cokk

Benimde dün geceden beri sag kasigimia sanki doner bıçağı saplanıyor .. Çığlık attım acısından artık duşunun.... Canım çıkıyor gibi oluyor.. Hareket edemiyorum, sanki dikişlerinm içten yirtiliyorcasina yanıyor...
Bugün randevu alabilirsem Dr a gidicem ama eminim birsey yok dicek :/

Kaç yasında evlenip anne oldun?? Ben 24 yasında evlendim benden daha erken evlenenler varr ben uni bittikten sonra buldum kocamı zatenn :))

aynen bendede oluyor o bende ilk aylardan beri var bende acaba dikislerime biseymi oluyor diye korkuyordum ama nette okuduguma gore rahim buyudukce rahimi tutuan baglar geriliyormus.benim diger hamileliklerimde hic olmamisti her hamilelik farkli oluyor demekki

Bence cinsiyet farklı olunca hamilelikte farklı oluyor...bende öyle oldu en azından...

Hoşgeldin interval...
Allah yavrularını bağışlasın..

Canım o nefes darlığı bende de var..
Hatta otururken bile oluyor
22 de başladı bende...

Günaydın kızlar..
NAsılsınız bugün?
ben biraz adamla tartıştım gece bu benim yaramazlar yüzünden
O sebep az buçuk keyfim kaçık...

Büyük oğlan uyandırdı kızları tabi ben kızdım oğlana..
Gece olanlar oldu...
Neyse..
Sabah gelirkende konuşmadık benimkiyle:)..
İçime dert oldu...

dikkat ettim de ;
Biz çocuklar yüzünden tartışıyoruz ; tartıştığımızda..
Ayda yılda birde olsa neden aynı...
Sizde durum ne kızlar?

günaydin, hayirli cumalar cümleten

nasilsiniz bugün iyimisiniz??

Aysebahar: canim genelde esler cocuklar yüzünden tartisirlar, sikma canini... düzelirsiniz aksama...

interval: sende hosgeldin canim, Allah bagislasin yavrularini, diger 2 bebegin icinde basin sagolsun.. her serde bir hayir vardir derler...

Cocuklar olmasa kavga olmazz heralde bön bön bakardık birbirimize :)
Tabiki fikr ayrılıkları oluyo couklar konusunda didisme oluyo bazende
Ama normal yaniiii
O da olmazsa bunalır insan
Hele cocuklar uyuyunca yalnız kalıp sevgili moduna geçince de hersey unutuluyo :)

İnşallah canım.. Sabahta konuşmayınca canım daha da sıkıldı işte...
Neyse..

İlaç gibi geldi söylediklerin canım..Rahatladım biraz..
Sevgili moduna geçmeyeli uzun zaman oldu gibi gibi:)))
Artık hatırlatma vakti geldi.. Gibi gibi:))

merhaba kızlar..şöyle geçmişi okudum biraz..sanki bizim evi anlatıyor..ohooo çocuklar yüzünden ne kavgalar ettik bizde..sen kızınca baba korumaya geçiyor,o kızınca sen korumaya geçiyorsun..kendin kızınca dert olmuyorda ,babası dahi kızsa dert oluyor..sahiplenme duygusu herhalde..kavga sebebi bu olsun yeterki canım..düzelir merak etme..

İnşallah canım.. Uyumadı sabaha dek benim adam..
Bayağı üzdüm sanırım onu..
Akşam gönlünü muhakkak almalıyım...

AĞrim var dicektim iphone un akılsız klavyesi sacmalamis

Canım dikkat et kendine aman ha..
Dün bahsetmiştin bıçak gibi sokuyorlar böğrüme diye
Geçmiş olsun canım
Geçmedi mi hala

Sag yumurtaligim fena oluyor çok çok çok agriyorrr

Canım ne olur ihmal etme o zaman..
Çok mühim.. Birde düşüğün vardı bundan önce senin...
Doktora git gel ne olur sonuçları yaz..
Ben burdayım bak merak ederim seni..

geçmiş olsun müjdes.yoksa böbreklerimi üşüttün.kendini sıcak tut.hem sezaryen dikişlerinde varmış..4 yıla 3. çocuk ,canım sezaryenle doğumda bir tehlikesi olmuyor mu.Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasib etsin..doktorun ne diyecek bakalım.umarım normal bir durumdur.merak ederiz yaz tamam mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…