- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi NilMeSeKer
-
Canım benimkide çok iyi dedi doktorum 4. çocuğa göre..
Canım allah gönlüne göre versin..
Benim içimden erkek geçiyor nedense senin için..
İnşallah Rabbim gönlüne göre veriri..
Canın neler istiyor
Birde ultrason resmini eklesen bi baksak?
Bende senin gibiydim..
Bu kız olursa karalar bağlamam Rabbim verdi derim dedim..
Amma çok istedi oğlum bende tabii..
Rabbim gönlümüze göre verdi..
Ahmedimiz geliyoooooo
canım soyleyene degıl soylete bak demişler rabbımden hayırlısını hazinesi geniş isteyelım olsun ultroson resmımızde sadece kesemız gozukuyo kayda deger bı sey yok bır dahakını koyayım oazaman elı kolu bellı olur tahmınler yaparız
selam anne adayları..benimde 4.gebeliğim.üçünüde sağlıkla doğurdum.inşallah buda öyle olur.dün kontrole gittim herşey yolunda..9.hafta bitti.kalp atışlarını duyduk..3 kızım var ve rabbimden hayırlı sağlıklı erkek evlat istiyorum.onunda sevgisini tatmak istiyorum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Canım benimkide çok iyi dedi doktorum 4. çocuğa göre..
canım soyleyene degıl soylete bak demişler rabbımden hayırlısını hazinesi geniş isteyelım olsun ultroson resmımızde sadece kesemız gozukuyo kayda deger bı sey yok bır dahakını koyayım oazaman elı kolu bellı olur tahmınler yaparız
Canım kese ne tarafta sağda mı solda mı?
Resme baktığında yani...
Hayırlısı olsun canım benim..
Rabbim herşeyin hayırlısını versiin..
selam anne adayları..benimde 4.gebeliğim.üçünüde sağlıkla doğurdum.inşallah buda öyle olur.dün kontrole gittim herşey yolunda..9.hafta bitti.kalp atışlarını duyduk..3 kızım var ve rabbimden hayırlı sağlıklı erkek evlat istiyorum.onunda sevgisini tatmak istiyorum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin..
Hoşgeldin canım..
Çocuklarını Allah bağışlasın.. İnşallah bunu da sağlıkla alırsın kucağına..
Çocuklarının araları kaç yaş?
Allah gönlüne göre versin...
Resme baktığında yani...
dur bı bakayım ben şuna meraklandırdın beni ne dıyeceksın acaba
Resme baktığında yani...
dur bı bakayım ben şuna meraklandırdın beni ne dıyeceksın acaba
ya canım karından ultrasonda solda
vajinadan bakıldıgında sagda gozukuyo bende sagda hıssedıyom ne dıyecen cok merak ettım
selam hanimlar nasil gidiyor benim en rahat hamileligim bu diyebilirim dogurdukca vucut alisiyor heralde
ya canım karından ultrasonda solda
vajinadan bakıldıgında sagda gozukuyo bende sagda hıssedıyom ne dıyecen cok merak ettım
Canım erkek olacak inşallah..
Ama önemli olan senin gönlüne göre versin Ulu Rabbim..
günaydın anneler..ben yeni üyeyim.forumu kullanmayı fazla beceremiyorum.açınca doğrudan favorim olan sayfalara nasıl ulaşırım.inanın tek tek arıyorum bu sayfayı..neyse hamilelik nasıl gidiyor.benim iyi.kan değerlerim düşük.kan ilacı kullanıyorum.birde ben bebeğimi daha döllendiği ilk haftalardan itibaren sağımda hissettim.hep sağ kasığımda sızı oluyordu.ultrasonda da sağda.boyu 24 mm 9 haftayı geçiyoruz.sizinkiler ne kadar.3 kızım var en küçüğüm 9 yaşında.bende 34 e girdim
Canım Allah bağışlasın ben her sabah 8 de burdayım.
Kimseler yok diye ara ara bakıyorum..
Yoksa akşama kadar burdayım
Siz yazın hemen gelirim..
Profil kısmında abone ol konulara canım..
Böylece aramak zorunda kalmazsın.
Zaten bir satır yazsan sen de aboneliklerinde kontrol paneline bas göreceksin her gün..
bende 34 olacağım 2 ayım kaldı:)))
selam hanimlar nasil gidiyor benim en rahat hamileligim bu diyebilirim dogurdukca vucut alisiyor heralde
maşallah mujdes.4 seneye kaçıncı çocuğu sığdırıyorsun.kendine güvenmesen üstüste olmaz heralde.ne güzel işte.hepsi birden büyür
canım ya sağol işe yaradı.yaşlarımız aynı.eh son tekne kazıntılarını doğuruyoruz herhalde...[/QUOTE]COLOR="#000080"]Canım Allah bağışlasın ben her sabah 8 de burdayım.
Kimseler yok diye ara ara bakıyorum..
Yoksa akşama kadar burdayım
Siz yazın hemen gelirim..
Profil kısmında abone ol konulara canım..
Böylece aramak zorunda kalmazsın.
Zaten bir satır yazsan sen de aboneliklerinde kontrol paneline bas göreceksin her gün..
bende 34 olacağım 2 ayım kaldı:)))[/COLOR]
canım benim temmuzda 15 yıl bitti.liseyi bitirdiğim yaz evlendim.biraz hızlıyımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?