Üçüncü ve dördüncü bebeğine hamile anneler heyecanımızı paylaşalım mı?

selam anne adayları..benimde 4.gebeliğim.üçünüde sağlıkla doğurdum.inşallah buda öyle olur.dün kontrole gittim herşey yolunda..9.hafta bitti.kalp atışlarını duyduk..3 kızım var ve rabbimden hayırlı sağlıklı erkek evlat istiyorum.onunda sevgisini tatmak istiyorum.rabbim hepimizin gönlüne göre versin..

Allah saglikla kalbine göre versin arkadasım ama 4.de kız olursa sevin yinede.. Bana herkes oğlanı buldun sonunda dedikce sinir oluyorum :/
Hayırlısını Allah'tan baska kimse bilemez
Birde su var ki insan hepsinin sevgisini tatmak istiyor ama hakkımızda hayırlısı
Biz 5 kız kardesiZ iyikide kızkardeşlerim var derim hep
Eğer kızıma bir kızkardeş veremeseydik üzülürdüm çok
Neyseki iki kız güzelce büyüyecekler inşallah :)
Simdi birde oğlumuz geliyor , inşallah sağlıklı,huzurlu ve sakın bir bebek olur o da

gunaydın canım benımde şimdilik iyi gıdıyo daha bulantılar başlamadı inş başlamaz

günaydın anneler..ben yeni üyeyim.forumu kullanmayı fazla beceremiyorum.açınca doğrudan favorim olan sayfalara nasıl ulaşırım.inanın tek tek arıyorum bu sayfayı..neyse hamilelik nasıl gidiyor.benim iyi.kan değerlerim düşük.kan ilacı kullanıyorum.birde ben bebeğimi daha döllendiği ilk haftalardan itibaren sağımda hissettim.hep sağ kasığımda sızı oluyordu.ultrasonda da sağda.boyu 24 mm 9 haftayı geçiyoruz.sizinkiler ne kadar.3 kızım var en küçüğüm 9 yaşında.bende 34 e girdim

neyse kimse yok galiba..sabah işleri beni bekliyor.inşallah sağlıkla görüşeceğimiz daha çok vaktimiz var.bizlerin koca bebekleride var.kalkıp onlara öğle maması pişireyim.görüşürüz kızlar..

selam hanimlar nasil gidiyor benim en rahat hamileligim bu diyebilirim dogurdukca vucut alisiyor heralde

Aynen öyle canım doğurdukça güzelleşiyoruz:))))
Canım bende bu aralar mide yanması oluyor..
Gece hiç durmuyor bu tepikoğlan..

Dogurdukca guzellesiyormuyuz bilmem kocama sorayım en iyisi hahahaha
28 yaşındayım ben 4 senelik evli olucam inşallah Aralık'ta hizliyim yani :)

maşallah mujdes.4 seneye kaçıncı çocuğu sığdırıyorsun.kendine güvenmesen üstüste olmaz heralde.ne güzel işte.hepsi birden büyür

COLOR="#000080"]Canım Allah bağışlasın ben her sabah 8 de burdayım.
Kimseler yok diye ara ara bakıyorum..
Yoksa akşama kadar burdayım
Siz yazın hemen gelirim..
Profil kısmında abone ol konulara canım..
Böylece aramak zorunda kalmazsın.
Zaten bir satır yazsan sen de aboneliklerinde kontrol paneline bas göreceksin her gün..
bende 34 olacağım 2 ayım kaldı:)))
[/COLOR][/QUOTE]
canım ya sağol işe yaradı.yaşlarımız aynı.eh son tekne kazıntılarını doğuruyoruz herhalde...

günaydin simurgmina,
hayirli olsun canim hamileligin.. Allah sag salim kucagin almayi nasip etsin... Senin dogumlar da mi sezeryandi hepsi, yoksa normal mi?
Yavrularini Allah bagislasin, insallah hayirli olacaksa bir erkek evladinda olur bu sefer...

selam hanimlar nasil gidiyor benim en rahat hamileligim bu diyebilirim dogurdukca vucut alisiyor heralde

secdenur ilahi, beni güldürdün.. Allahta seni güldürsün... dogurdukca vücut alisiyo da ne demek

diger hamisler,

sizlerede günaydinlar, tünaydinlar.. sizi unutmadim - nasilsiniz bugün bebislerde iyi insallah... biz oglumla ise geldik, masa basindayiz yine .. topiklere göz atiyoruz...

Insallah güzel bir gün olur herkes icin...

maşallah mujdes.4 seneye kaçıncı çocuğu sığdırıyorsun.kendine güvenmesen üstüste olmaz heralde.ne güzel işte.hepsi birden büyür

Sagol canım..kocamda çok sevmese cocuk zor olurdu birazz ama sagolsun çok iyidir
Siz kaç senelik evlisiniz

canım ya sağol işe yaradı.yaşlarımız aynı.eh son tekne kazıntılarını doğuruyoruz herhalde...[/QUOTE]

canım normal doğum..zaten sezaryende 3 e kadar izin var sanırsam.benim 4. bebeğim inşallah..vücut doğuma alışıyor diyemem.her doğum ayrı bir zorluk..3 bebeğimi evde ebe eşliğinde yaptım.bunu hastanede doğururum.ev daha huzurlu ama hastanede güvenli.ayıptır söylemesi doğum masası fobim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…