- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi oxyGeN_000
Bende boşandım daha önce herşey düzeliyor zamanla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşanmışlıkları düşünüyorum ailemi düşünüyorum küçük yer babam tanınmış biri başkalarını düşünüyorum bu yüzden dahada kötü olmaktan korkuyorum
Benim korkum bi işim yok lise mevzunuyum doğru düzgün meslek yok boşanırsam nasıl bir hayatım olurBende boşandım daha önce herşey düzeliyor zamanla
Mesela lise mezunusun okula devam edebilirsin, kendine göre is arayabilirsin bunlar sorun degil ki, sonuçta mezunsun her turlu yolunu bulursun.Benim korkum bi işim yok lise mevzunuyum doğru düzgün meslek yok boşanırsam nasıl bir hayatım olur
Kusura bakmayın ama , siz evliliğinizi ailelerinizle beraber yaşıyorsunuz o zaman.böyle olmaz.al karşına konuş kendi aranızda halledin dicem ama eşiniz sanırım biraz dediğim dedik bir insan.Allah yardımcınız olsun.3.5 yıl oldu hala git anneme babama hizmet et ben hizmetçimiyim anlamadım babam sinirli orda ters konuşsun eşim inceldiği yerden kopsun der. Ben sorunlarımıza katma diyorum aileyi ya kendi ailesini arıyor yada benimkini
Kim ne diyor diye yaşama öyle yaşarsan hayat zından olur herşeyi bırak oluruna o adam uçmuşş ailenlede konuştuğunda ssen sıkıntılarını ânlat seni hırpaladığınıda söyle kendin için yaşıyorsun bu dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin zehir etmesine izin vermeyinBoşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer
Kim ne diyor diye yaşama öyle yaşarsan hayat zından olur herşeyi bırak oluruna o adam uçmuşş ailenlede konuştuğunda ssen sıkıntılarını ânlat seni hırpaladığınıda söyle kendin için yaşıyorsun bu dünyaya 1 kere geliyoruz kimsenin zehir etmesine izin vermeyinBoşanınca daha çok mutsuz olmaktan insanların ne diyeceklerinden korkuyorum yaşadığımız yer ilçe küçük biryer
Oluru yok biliyorum biraz zamana ihtiyacım var çünkü şuan boşanıyorum diye açıklamanın vakti değil çünkü başka çok büyük sorunlar var onların biraz düzelmesini bekleyip. Sonra ailemle konuşacağımNe kara verirseniz verin kendinizi geleceğiniİ düşünerek verin.
Kimseyi memnun etmeye çalışmayın.
Elalem ne der, küçük yer, yok şu yok bu, boşverin.. Siz ne istiyorsunuz? Kendine değer vermeli insan
Azosperm mi var kocanızda?Hayat bize çocuk engelini çıkardı. Hayatımızı kolaylaştırmamız lazım diyorum birbirimize karşı anlamıyor. Çünkü çocuk olması ihtimalı % 10 bile değil bu durum ikimizide yıpratıyor ama o hayatımızı zorlaştırıyor
Ne kadar acı,bir erkeği geçim kaynağı görmek,ekonomik özgürlüğün olmaması..kurslara gidip meslek sahibi olabilirsin.yeter ki iste.Benim korkum bi işim yok lise mevzunuyum doğru düzgün meslek yok boşanırsam nasıl bir hayatım olur
Normalde çalışıyordum 4 ay oldu işten çıktım. Birikimim var maddi sıkıntı çekmem ailemde destek olur. Boşanırsam nasıl hayatım olur derken bir mesleğim olsa işle meşkul olurum demek istedimNe kadar acı,bir erkeği geçim kaynağı görmek,ekonomik özgürlüğün olmaması..kurslara gidip meslek sahibi olabilirsin.yeter ki iste.