• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçurumun kenarındayım...

Aslın
Ooo komplex... Hayatı zindan eder sana. Bisüre azalt annene gitmeyi istersen. Bizimki laf etmiyor mesela ama yine de sık gitmiyorum çünkü onun ailesine de sık gitmiyorum huyum bu diyorum geçiyorum. Çok mu katı yani yönlendirilebilir hiçbir yanı yok mu?
bir aydır böyle aslında inişli çıkışlı

Benimki de öyleydi anneme göndermiyodu annesinde kalacakmışım, rahat edemiyorum sıkılıyorum dedikçe sen o evin kızısın diyodu. Aynen öyle her şeye karışıyodu gerçi şimdi de karışıyo da eskisi kadar değil. Benimki Almanyaya gidip geliyo günü birlik bi defa dedim ki artık ölürüm de gitmem hiç bi yer benim evimden rahat değil diye ondan sonra bırakmaya başladı.

Gi
Benimki de öyleydi anneme göndermiyodu annesinde kalacakmışım, rahat edemiyorum sıkılıyorum dedikçe sen o evin kızısın diyodu. Aynen öyle her şeye karışıyodu gerçi şimdi de karışıyo da eskisi kadar değil. Benimki Almanyaya gidip geliyo günü birlik bi defa dedim ki artık ölürüm de gitmem hiç bi yer benim evimden rahat değil diye ondan sonra bırakmaya başladı.
Gitip gelmede sıkıntı yok kalmaya karışıyor

insanlar ne diyecek diye bu adami cekmezdim.
cocuk olmuyor ve bunun acisini sizden cikartiyor - buna hic ama hic hakki yok.
akli sira egosunu tatmin ediyor - yemezler

Back
X