Üçüz bebek bekleyenler birlikte takip edelim 🤗

kızlar Merhaba! Benimde beta baya baya yüksek çıktı. 855 1 gün sonra 5243 çoğul gebelik mi acaba ama ne anada ne baba tarafında var 5+0 haftadayım

Üçüz mü Hem de klomenle, bize de anca kist yapsın klomen
Maşallah sağlıkla kucagınıza alın

kızlar Merhaba! Benimde beta baya baya yüksek çıktı. 855 1 gün sonra 5243 çoğul gebelik mi acaba ama ne anada ne baba tarafında var 5+0 haftadayım
Hayırlı olsun öncelikle çok çok yükselmiş sanırım öyledir ama benim değerim normal yükselmişti 2 günde 2 katından biraz fazla artmıştı yanıltıcı olduğu durumlar da olabilir bendeki gibi. Mutlaka ailede olması gerekmez ki nasip işte Allah hayırlısını versin inşallah ben de sizin adınıza meraklandım

Teşekkür ederim İnşallah hayırlısı olsun pazartesi kontrolüm var hayırlı sonuçlar alırım inşallah

Bende osmangazideyim görümcemde sakarya serdivan da oturuyor :) nasıl şuan gebelğiniz bulantılarınız başladımı benim 7. Haftada başlamıştı şuan yeni yeni geçiyor
Çok şükür hiç bir belirtim yok henüz biraz halsizliğim oluyor bazen onun dışında bulantım falan olmadı

Amin inşallah Ben de ilk kullandığım ay hamile kaldım olmasaydı önümüzdeki ay çatlatma iğnesi deneyecektik ama çok şükür iğneye gerek kalmadı
Bana doktor adetin 3ünde başla 6sında konytole gel dedi 3 gün kullanmış olucam sen kaçıncı gün başladın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…