- 4 Temmuz 2014
- 170
- 30
- 33
- Konu Sahibi yirmibesmayis
-
onu öyle çok seviyorum ki,her koşulda mutlu olmasını isterim.benimle veya bensiz.ayrıldığım biri bana " benden başkasıyla 10 kat daha mutlu ol" dese, ona tekrar aşık olmam, duygularım değişmez, sadece üzülürüm onun için...
niye böyle birşey dedin ki?
sanırım bu sorunlardan dolayı dedi,yani düzeltemeyeceksin gibi sanırımCok üzüldüm senın adına eger senı gercekten sevıyosa emın ol donecektır ve sana ılıskımız ımkansız demıs neden engel mı var
inşallah canım,tabiki sabredicem.bunun için umutlanmaya çok çok ihtiyacım varSabret aklı başına gelince döner saygilar :)
onu öyle çok seviyorum ki,her koşulda mutlu olmasını isterim.benimle veya bensiz.
ama acım tarifsiz
teşekkür ederim canım,zaten inşallah bu kadar sevmezsin.taşımak çok zor bu sevgiyiben hiç kimseyi böyle sevmedim, gerçekten var böyle sevgiler demek ki...
o zaman sana zaman gerek, Allah kalbini ferahlatsın, en kısa zamanda unuttursun inşallah
sanırım bazen inat,sinir,kızgınlık,kırgınlık,bunalma zamanlarında yanlış düşünüp yanlış konuşabiliyor.kabaca dengesiz mi desem ne desem bilmiyorum kiBenm anlamadigim bu adam her gun askim bebegim modundaysa neden 2 yil once keske barismasaydik dedi madem baristigi icin icten ice pismandi neden size bunu hic hissettirmedi? Demek ki iki yüzlü birisi..
sanırım sana katılıyorum canım,biraz narsist.ama evet gerçekten şu an kokusundan ellerinden gözlerinden sarılışından başka bir şey düşünemiyorumSeni anlıyorum
Benzer şeyler yaşadım
Mutlu olamıyorum geleceğimiz yok diyerek terk edildim seviyordum senin gibi
Aynı temennilerde bulunmuştum
Hatta son görüşmemizde ağlamıştık falan
Şimdi geçmişe dönüp bakınca sadece ne kadar zavallı olduğumu düşünüyorum
Beni aslında gerçek anlamda sevmeyen ne istediğini bilmeyen bir adam için bu duruma düşmüşüm
Sence bu adam seni seviyor mu ?
Cevabın evetse nasıl bu kadar kolay bırakabiliyor seni senin acı çekeceğini bilmiyor mu ?
1 hafta önce aşkım canım demeleri 1 hafta sonra bambaşka bir adam olmaları kişilik bozukluğuna işaret
Yani korkarım ki Narsist.
Bu yazdıklarım hiç bir anlam ifade etmicek farkındayım
Çünkü içindekiler bitmediği sürece daha çok hata yapıp üzüleceksin
İnşallah sonun benimkine benzemez ne diyebilirim ki başka
Hmm,tabi siz daha iyi taniyorsunuz. O anki ruh haliyle de demis olabilir.sanırım bazen inat,sinir,kızgınlık,kırgınlık,bunalma zamanlarında yanlış düşünüp yanlış konuşabiliyor.kabaca dengesiz mi desem ne desem bilmiyorum ki
bu adam bana 15 gün önce 'seni çok seviyorum sana çok aşığım aşkımmm' diye mesaj gönderen adamdı.
her gittiği yeri haber veren,şirinlikler yapan insandı henüz 15 gün önce
acaba gerçekten sevmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?