- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.604
- 898
- Konu Sahibi yirmibesmayis
-
tabiki,her şeyden çok...
bu yüzden de onun beklediği gibi;ayrılık konuşmasından sonra aramadım,ulaşmaya çalışmadım.böyle devam etmeye çalışacağım.işe yarar mı dersiniz
bu söylediklerinizi,daha yapıcı bi şekilde dile getirebilirsiniz.belki herkes sizin kadar iyi oyuncu değil,bunu da bi düşünün isterseniz.
ben burada acımı,üzüntümü bir nebze olsun paylaşmak istedim.azar işitmek için dökmedim içimi.
İnsan sevdiğinin üstüne düşeronu hherşeyden korumak ister üzülmemesini ister benim bildiğim sevgide aşkta gurur yada iste kendimi agirdan alayimda o peşinden gelsin diye bir düşünce yoktur sevdinmi tam seveceksin baktinki olmadi Birak o kaybettiğine yansin
taslakta haklı olabilir ancak ben sevmeyi belki ondan daha çok hakediyorum kimse bana bunu diyemez.Bak canım belki sert yazmış ama haklı. Bunun oyunculukla da ilgisi yok.
Bir şey sorcam sana.
Arkadaşlarıyla görüştüğünde sorun yaşıyor muydunuz?
Mesaj atmadığında ya da aramadığında kızıyor muydun?
Sürekli görüşme talebi senden mi geliyordu?
Tartıştığınızda ilk arayan sen miydin?
Haklı olduğunda bile ilk adımı sen mi atıyordun?
dediklerini dikkate alacağım.bundan sonra böyle yapacağım.inşallah her şey güzel olurBence yarayabilir. Normalde hiç böyle tavsiyeler vermem biten bitmiştir benim için
Ama senin ne kadar sevdiğini ve istediğini görebiliyorum
Madem bu çocuk ilgiden alakadan sıkıldı sende ilgiyi kesiceksin
Hiç arayıp sormayacaksın umurunda değilmiş gibi davranacaksın
Hatta sana ulaşırsa aslında verdiğiniz kararın doğru olduğunu anladığını falan vurgulayacaksın
Bu arada gerçekten kendini değiştirmeye bak duygularını içinde yaşamayı öğren
Onsuzda bir hayat olduğunun farkına var
Başka yönlere ver ilgini alakanı ne bilim hobilerinle ilgilen yalnız kalma arkadaşlarınla zaman geçir
Sendeki değişimi görmesine ve anlmasına imkan ver
Eğer gerçekten seviyorsa işe yarama ihtimali çok yüksek
Ama her şeyi göze al olur mu ? Hayatını ona endeksleme tamamen
teşekkür ederim canım,zaten inşallah bu kadar sevmezsin.taşımak çok zor bu sevgiyi
ben 23 o 24 canımYaslariniz kac canim?
dediklerini dikkate alacağım.bundan sonra böyle yapacağım.inşallah her şey güzel olur
tabiki en ufak bi gelişmede yazacağım.inşallah güzel haberlerle gelirimAma gelişmelerden haberdar et umarım güzel şeyler olur
taslakta haklı olabilir ancak ben sevmeyi belki ondan daha çok hakediyorum kimse bana bunu diyemez.
arkadaşlarıyla her an birlikteydi ve ağzımı açığ tek kelime etmedim.
mesaj atmadığında aramadığında kızmak diye bir şey yoktu çünkü hiç bir zaman beni bu konuda eksik bırakmadı.
sürekli görüşme talebi derken zaten gün içinde 3-4 defa arardı ve en fazla 2-3 dakika konuşur kapatırdık.
evet tartışmamızda ve haklı olduğumda bile ben adım attım
evet doğru söylüyorsunuz,adım atmayacağım zaten artık.başka yapacağım bir şey kalmadıAnladım canım. Adım atmayı bırakıyorsun o zaman. Dediğim gibi geri dönerse de lütfen reddet. Erkekler ilişkinin başlangıcında geri dönerse alışkanlıktan dönüyorlar. Lütfen duygularına hükmet ve kendini önemse. Sen kendini sevmezsen, kimse sevmez. Sen kendini saymazsan, kimse seni saymaz. Bunu da unutma.
doğrudur,kendime dışardan bakamadığım için tam olarak sorunlarımı göremiyor olabilirimBence sen aşırı takıntılı, kıskanç bir yapıdasın anlattığına göre. Bu durum kadını erkeği herkesi ilişkiyi bırak hayattan bezdirir.bence sen önce kendini düzeltmeyi dene önce
doğrudur,kendime dışardan bakamadığım için tam olarak sorunlarımı göremiyor olabilirim
sanirim bazi durumlarda verdigim tepkilerden hoslanmadi,bunlari degistirmemi istedi ama ben de yapamadim beceremedim galiba.ne olacak bilmiyorumBak şimdi adam hıçkıra hıçkıra ağladı diyosun.ilişkiden bunalmak çok başka bişey. Sevmiyor demek değil bu.ama karşındaki ne kadar çok severse sevsin eğer takıntı,kıskançlık,kısıtlamalar, sahiplenmeler aşırıya kaçtı mı herkes bunalır kaçacak delik arar.insanız,kişisel özgürlüklerimiz eninde sonunda galip gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?