ufacık bi umuda ihtiyacım var

bittiğini kabul etmeliisn. biz buna severek ayrılma diyoruz. somut bişey yok ama tartışmalar ilerdeki mutuzlık için şimdiden önlem almak oluyor. emi ol sen tek başına hatalı değilsindir he rilişkide iki tarafta da hata vardır. geri dönecek diye beklme üülürsün yoluna bak derim. buna tarz bişey yaşadım ve bitti. hala üzülürüm ama bitmesi daha sağlıklı

Karşına çıkan bir sonraki insanı bu şekilde sevmediğinde çok daha güzel bir ilişki yaşayacaksın.
İlişkilerde iki taraf birbirine eşit şekilde düşkün olmalı. Bir taraf daha ağır basınca yürümüyor.
Robin Norwood'un yazdığı Kadın Çok Severse isimli kitabı okumanı öneririm, kendinden bir şeyler bulursun mutlaka...

Size bir şey söyleyeceğim: Ben bir kere ayrılmak istediğimi söylediğimde ölsem, karşımdakinin de öleceğini bilsem yine geri dönmem. Yani dönmeyebilir. Sizi çok seviyor olabilir ama yine de dönmeyebilir. Sadece bu ihtimali de aklınızda bulundurun istedim. Yoksa siz çok istiyorsunuz; umarım döner ve mutlu olursunuz.

Bende buna benzer bir ayrılık yaşamıştım boşluk depresyon ağlamalar çok kötü günlerdi. Şimdi geri dönüp bakıyorumda sırf çocuklukmuş. Eşimle değilde onunla evlenseydim böyle mutlu olamazdım. Herkes ayrılır ve aşk acısı çeker san atavsşyem acı çekmemeye uğraşma çünkü bir süre geçmeyecek bu gerçek. Acını yaşa buna alış kendini iyi olmaya zorlama. Sonra zaten geçecek. Allah yardımcın olsun...

Bence çocuğu orda biriyle evlendirmek istiyor olabilir ailesi. Tabii bu iyi ihtimal belki evlenmek isteyen kendidir. Üniversite aşklarının bi kısmının hazin sonu... Geçmiş olsun geçecek zaten sadece henüz çok taze.

sizi istemeyen birini neden bu kadar sıkboğaz ederek zorladınız ki bende bunu anlamıyorum.Bunun adına sevgi değil takıntı diyoruz biz

Bu örneği vermek ne kadar doğru bilmiyorum.... ben bu kadar sevmedim ama belki bundan daha fazla sevildim. O kadar bunaltti ki o aşırı sevgi ilgi gereksiz yere yaşanan kiskancliklar ve tartışmalar. Defalarca bitti dedim ikna olmadı kapimda sabahladi hep sevgisiyle bi şekilde ikna etti. En sonunda kendi kendime karar verdim bu son ayrılık diye ona da dedim yine inanmadi pesimden koştu. Sonra yoruldu pes etti zannettim ama öyle olmadı onun sevgisi hala devam ediyor bi sıkıntım olduğunda pat diye o çözüyor(du). Şu an 2 aylık evliyim nişanlı olduğumdan beri hiç görmedim. Yanlış anlaşılmasın öncesinde de ben aramazdim numaram yok onda onunda bende. Diyelim yolda araba bozuldu bi şekilde haber alıp ya yardım yollar ya da arkadaşını onu senelerdir görmedim. Onu sevmiyorum sadece üzülüyorum

ay canım benim.sen biraz tezcanlı ve fazla duygusalsın sanırım .kavgalarda sürekli telefonda konuşan,haksızlıpa tahammül edemiyp konuyu halletmeden susmayanlardansın ve de.dua ederiz elbet .fakat sen sevmediğine inanmıyor gibisin.sevse bırakpı gitmezdi ki.bellli ki çok yorulmuş.kafanı dağıtmaya güçlü olmaya çalış.sevmiyorsa sen de unutursun demiyorum ama alışırsın .hayat bu .halimize bin şükür .üzülme lütfen.Allahm sabı r versin

Elinden gelen bişey yoksa yapman gereken tek şey bekleyip hayat neleri getirecek önümüze demek çok seviyo olabilirsin onsuz nefes almak bile zor gelebilir anlıyorum seni ama unutma herkes kendisi için yaşar o sensiz mutluyken senin onun icingozyasi dökmen emin ol sadece seni üzer ve yipratir demek istediğim hiç kimse için kendini üzme zamana birak

Bu aşırı sevmeler,hep ilgi beklemeler,birşeyde hoşgörü gösterip arkaya atmak yerine tartışmak istemeler böyle ilişkiyi yıpratıyor işte.Mutlaka sevmiştir.15 gün öncesine kadar evet güzeldir herşey ama artık birikimler bitirir.Ayrılık kararı da bir tartışmadan ibaret değildir.Birikimdir.Ayrılıyor yalvarıyorsun barışıyorsunuz.Ya hayat bir erkekten ibaret değil.Karşısında sevgi kelebeği,onsuz yaşayamayan melankolik yalvarıp yakaran biri olmaktan vazgeç.Kendine uğraşlar bul ve zaman bıak.Ve lütfen bir erkeğe sana geri dönmesi için yalvarma.

Ona da hak ver.Demek ki,anlaşamıyorsunuz yıpranmak ve yıpratmak istemiyor.

Senin kadar belki senden buyuk bir ask yasamis biri olarak umarim beraber olursunuz tekrar. Sanslisin uzun zaman gecirmissin onunla. Ama sunu gordum cok asik olan cok ustune dusen taraf hep kaybediyor hep terkediliyor. Umarim kafasina dank eder. Yoksa uzulerek seni kotu senelerin bekledigini soyleyebilirim kendimden dusunerek...

Uzgunum ama bi tarz iliskiler evlilikle sonlanmiyor. Simdi barissaniz yine bitecek iki yil onceki yasanan suan tekrar yasandigina gore sevis sekliniz farkli.
Kadin veya erkegin asiri sevmesi niyeyse kiside "ben cok sevdim, mutlu olmayi hakettim" gibi bi dusunce olusturuyo karsi tarafsa "of bunaldim, nefes alacak yerim kalmadi" diyo. Her sey karsilikli guzel o gidebiliyosa icinde biseyler senin kadar dolu dolu degildir. 5yilin aliskanligi var ama yalvarirsan karsi taraf en fazla acidigi icin yaninda olur cunku mantigini kullanarak ayrilmis, isin icine mantik girdi mi donusler cok daha zor oluyo. Herkes seviyo asik oluyo tek sen degilsin, oyuzden once kendine deger ver ki karsi taraf da sana deger versin.

konumu canlandırayım,gelişmeler şöyle;

üzerinden 3 ay geçti,10 gün önce aradım sarhoşken :)

ve ağzımın payını şöyle aldım ''ben seni dinlemek zorunda değilim,sana zaman ayırmak zorunda değilim''

kalbimden söküp attım,yolu açık bahtı güzel olsun

Senin için hayırlısı olmuş canim

Anlamadığım sen bu adamı neden aradin ki arkadaşım..

Zaten seni seven adam 3 ay degil, 1 gün sensiz yapamaz ki, sana ayircak vaktim yok demiş..

Keşke 3 ay önce bu karari verip hic aramasaymissin baksana degmezmis..

Ama son verdiğin karara sevindim yolun açık olsun.

iyi ki aradın insan bilse de direk o kişiden duymak isitiyor. önünde güzel günler vardır inşallah

alkolün verdiği yetkiye dayanarak aradım desem daha doğru olur
hayallerimdeki gibi kalmadığını farkettim bi bakımdan biraz da iyi oldu,
teşekkür ederim hepimizin yolu açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…