- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi yirmibesmayis
-
ay canım benim.sen biraz tezcanlı ve fazla duygusalsın sanırım .kavgalarda sürekli telefonda konuşan,haksızlıpa tahammül edemiyp konuyu halletmeden susmayanlardansın ve de.dua ederiz elbet .fakat sen sevmediğine inanmıyor gibisin.sevse bırakpı gitmezdi ki.bellli ki çok yorulmuş.kafanı dağıtmaya güçlü olmaya çalış.sevmiyorsa sen de unutursun demiyorum ama alışırsın .hayat bu .halimize bin şükür .üzülme lütfen.Allahm sabı r versinMerhaba arkadaşlar,
1 haftadır ne yemek ne su hiç bir şey geçmiyor boğazımdan..
Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim vardı.Aynı yerde üniversite okuduk ve şu an kendi memleketlerimizdeyiz.
ilişkimizde bir ayrılık yaşamıştık 2 yıl önce.sevmiyorum içimde bir şey kalmadı artık demişti,hem de herkesin içinde.Ağladım yalvardım.barıştık,sonradan sorduğumda seni ilişkimizden vazgeçirmek için öyle söylemiştim çünkü artık çok yıprandım dedi.
Yıpranma nedeni de aşırı sevgim,onun bunalması,sıkılması,gereksiz tartışmalardı.
15 gün önce yine gereksiz bir tartışma yaşadık,hatalıydım.'kapat sonra konuşalım' dediği halde kapatmadım telefonu hayır dedim sonra unutuyoruz geçiyoruz dedim.çok sinirlendi,çok kızdı
1 hafta önce ayrıldık.bu defa kesin kararlıyım ve kararımdan döndüremezsin beni dedi,2 yıl önce barışmamız hataydı,geleceğimiz yok,bu defa saygı duy kararıma dedi.tabi önce yine ne olur yapma etmelere döndü iş.sonra artık ben de pes ettim pekala dedim.bundan sonra konuşmayacağız dedi.o zaman bırak içimdekileri dökeyim dedim.hayallerimiz,planlarımız,anılarımız yarım kalmıştı.bütün güzel düşüncelerimizi başkasıyla ama mutlu bir şekilde hatta 10 katı güzel bir şekilde yaşamalıydı.her gece uyurken dua edecektim ona.
bunları söyledim nasılsa bir daha içimi dökemeyeceğim için.Ağladı,hıçkıra hıçkıra.'hadi kapatıyorum lütfen' dedi yine ağlayarak.
o günden sonra hiç aramadım sormadım.böyle de devam edeceğim.ilişki durumunu kaldırdı ancak fotoğraflarımız facebook ve instagramda halâ duruyor.
bu adam bana 15 gün önce 'seni çok seviyorum sana çok aşığım aşkımmm' diye mesaj gönderen adamdı.
her gittiği yeri haber veren,şirinlikler yapan insandı henüz 15 gün önce
acaba gerçekten sevmiyor mu? ben bunca anıyı hangi rafa sığdırayım.ben bu kalbimi hangi buzda soğutayım.bu göz yaşlarımı artık nereye akıtayım.bana yardım edin,yere göke sığmıyorum.
biliyorum 'alışacaksın' diyeceksiniz.ne olur demeyin.ne olacak artık ?
ne olur dua edin.yalvarırım dua edin
Allah sevdiğinizin kokusuna hasret bırakmasın sizleri
Sevgiler...
Bu aşırı sevmeler,hep ilgi beklemeler,birşeyde hoşgörü gösterip arkaya atmak yerine tartışmak istemeler böyle ilişkiyi yıpratıyor işte.Mutlaka sevmiştir.15 gün öncesine kadar evet güzeldir herşey ama artık birikimler bitirir.Ayrılık kararı da bir tartışmadan ibaret değildir.Birikimdir.Ayrılıyor yalvarıyorsun barışıyorsunuz.Ya hayat bir erkekten ibaret değil.Karşısında sevgi kelebeği,onsuz yaşayamayan melankolik yalvarıp yakaran biri olmaktan vazgeç.Kendine uğraşlar bul ve zaman bıak.Ve lütfen bir erkeğe sana geri dönmesi için yalvarma.Merhaba arkadaşlar,
1 haftadır ne yemek ne su hiç bir şey geçmiyor boğazımdan..
Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim vardı.Aynı yerde üniversite okuduk ve şu an kendi memleketlerimizdeyiz.
ilişkimizde bir ayrılık yaşamıştık 2 yıl önce.sevmiyorum içimde bir şey kalmadı artık demişti,hem de herkesin içinde.Ağladım yalvardım.barıştık,sonradan sorduğumda seni ilişkimizden vazgeçirmek için öyle söylemiştim çünkü artık çok yıprandım dedi.
Yıpranma nedeni de aşırı sevgim,onun bunalması,sıkılması,gereksiz tartışmalardı.
15 gün önce yine gereksiz bir tartışma yaşadık,hatalıydım.'kapat sonra konuşalım' dediği halde kapatmadım telefonu hayır dedim sonra unutuyoruz geçiyoruz dedim.çok sinirlendi,çok kızdı
1 hafta önce ayrıldık.bu defa kesin kararlıyım ve kararımdan döndüremezsin beni dedi,2 yıl önce barışmamız hataydı,geleceğimiz yok,bu defa saygı duy kararıma dedi.tabi önce yine ne olur yapma etmelere döndü iş.sonra artık ben de pes ettim pekala dedim.bundan sonra konuşmayacağız dedi.o zaman bırak içimdekileri dökeyim dedim.hayallerimiz,planlarımız,anılarımız yarım kalmıştı.bütün güzel düşüncelerimizi başkasıyla ama mutlu bir şekilde hatta 10 katı güzel bir şekilde yaşamalıydı.her gece uyurken dua edecektim ona.
bunları söyledim nasılsa bir daha içimi dökemeyeceğim için.Ağladı,hıçkıra hıçkıra.'hadi kapatıyorum lütfen' dedi yine ağlayarak.
o günden sonra hiç aramadım sormadım.böyle de devam edeceğim.ilişki durumunu kaldırdı ancak fotoğraflarımız facebook ve instagramda halâ duruyor.
bu adam bana 15 gün önce 'seni çok seviyorum sana çok aşığım aşkımmm' diye mesaj gönderen adamdı.
her gittiği yeri haber veren,şirinlikler yapan insandı henüz 15 gün önce
acaba gerçekten sevmiyor mu? ben bunca anıyı hangi rafa sığdırayım.ben bu kalbimi hangi buzda soğutayım.bu göz yaşlarımı artık nereye akıtayım.bana yardım edin,yere göke sığmıyorum.
biliyorum 'alışacaksın' diyeceksiniz.ne olur demeyin.ne olacak artık ?
ne olur dua edin.yalvarırım dua edin
Allah sevdiğinizin kokusuna hasret bırakmasın sizleri
Sevgiler...
Senin için hayırlısı olmuş canimkonumu canlandırayım,gelişmeler şöyle;
üzerinden 3 ay geçti,10 gün önce aradım sarhoşken :)
ve ağzımın payını şöyle aldım ''ben seni dinlemek zorunda değilim,sana zaman ayırmak zorunda değilim''
kalbimden söküp attım,yolu açık bahtı güzel olsun
iyi ki aradın insan bilse de direk o kişiden duymak isitiyor. önünde güzel günler vardır inşallahkonumu canlandırayım,gelişmeler şöyle;
üzerinden 3 ay geçti,10 gün önce aradım sarhoşken :)
ve ağzımın payını şöyle aldım ''ben seni dinlemek zorunda değilim,sana zaman ayırmak zorunda değilim''
kalbimden söküp attım,yolu açık bahtı güzel olsun
alkolün verdiği yetkiye dayanarak aradım desem daha doğru olurAnlamadığım sen bu adamı neden aradin ki arkadaşım..
Zaten seni seven adam 3 ay degil, 1 gün sensiz yapamaz ki, sana ayircak vaktim yok demiş..
Keşke 3 ay önce bu karari verip hic aramasaymissin baksana degmezmis..
Ama son verdiğin karara sevindim yolun açık olsun.
evet gerçekten iyi ki aramışım,iyi ki aradın insan bilse de direk o kişiden duymak isitiyor. önünde güzel günler vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?