ne güzel işte dikkatine maşallah diyorum
Hızır gibisin ya valla bu çok hoşmuş. böyle bir şey yaptırsak yeter aslında,askılı dolabım farklı bir odada var onu da kullanırlar. Kiriş kısmına da duvara yapışık,katlanabilen masa yaptırabiliriz hoş olur. Oh be rahatladımiki çocuğa o dolap küçük olmaz mı ama sanki bir tane daha uzun dolap lazım gibi zira üsttekilere bir şey asılmaz sadece katlanır konur gibi
iş olmadı tatlım ikiz de olunca zaten erken çıkıcam artık buradan nasibimiz böyle eşime işyeri açıcaz artık nasipse eylülden sonra rabbim rızkını verir bebeklerin umudum bu yöndeceyz kızmaz herhalde işi de ne yaptın diye sorsam
çok teşekkürler kuzum dolap olayını istediğin gibi yapabilirsin yatak altı çekmecen de olur istersen baza da yaptırırsın ama çocuklar için tehlikeli olabilir yardımcı olabildimse ne mutluHızır gibisin ya valla bu çok hoşmuş. böyle bir şey yaptırsak yeter aslında,askılı dolabım farklı bir odada var onu da kullanırlar. Kiriş kısmına da duvara yapışık,katlanabilen masa yaptırabiliriz hoş olur. Oh be rahatladım
Bu arada Allah bağışlasın, ikizler çok şeker oluyor ya ne mutlu sana.
Bu da çok hoşuma gitti ya,aynen bu duvar kadar bizimki de tam sığar yani. Zaten diğer duvarlar kullanışsız,birinde cam,birinde kapı,birinde kiriş var.Suan yatak ve dolabın olduğu duvar uzunluğu ne kadar? Böyle resimdeki bir set en mantiklisi. Oda ölçüsune gore yaptırmak en güzeli olur. Büyük ihtimal hazır olanların olcusu tutmaz.
marka olarak bildiğim yok ama internetten araştır illa ki hazır da vardır ama yaptırabilirsin de kendi odana uygun istediğin gibi dolaplı falanKızlar bunlar çok hoş işte,tek sorun nereden bulabilirim? Bildiğiniz marka var mıdır? Yaptırmak mı gerekir?
Canım tahmin ettiğim gibi sanırım,çekiyorsun alttan yatak çıkıyor dimi? Bizim kız hiç hoşlanmaz yatmak istemez gibime geliyor. Yukarıda yatmak ister,bir de onların atışmalarını çekemem
Kocaman çekmece gibi düşünCanım tahmin ettiğim gibi sanırım,çekiyorsun alttan yatak çıkıyor dimi? Bizim kız hiç hoşlanmaz yatmak istemez gibime geliyor.
İşte yatsa çok çok mantıklı. Ona kalsa prensesli odalar,kaykaylı yataklar istiyorKocaman çekmece gibi düşün
İçine tek kişilik yetişkin yatağı koyuyorsun
Maskodan almıştı,orada seçenek çok gerçekten. Daha fazla depolama alanı olanını bile bulursunuz.Böyle bir şeyi 2 sene sonra alabiliriz evet,baya da kullanışlı. Yakının nereden almış acaba,yaptırmış mı?
Alttan yavru yatak çıkan yataklardan tavsiye ederim. Buyuyebilen besiklerde de oluyor hatta. Görmüşsünüzdür bakarken. Bende ranzayı tehlikeli buluyorumKızlar henüz daha erken ama bununla ilgili konu açmak istedim. Bizim ev çok ufak ama kullanışlıdır. Yalnız çocuk odasında biraz sıkıntı yaşayacağız gibi. Kızımın odasında büyüyebilen beşik (Şuan büyütülmüş halini kullanıyor) 2 kapaklı dolap ve ufak masa-tabure var,onun dışında sandık büyüklüğünde oyuncak kutusu filan var.Oda en fazla 8 metrekare filandır;bir duvarda cam var,bir duvarda da kiriş var.
Şimdi kardeş de bekliyoruz ve ben her ne kadar erken olursa olsun bu odayı 2 kişilik nasıl yapabilirim onun derdine düştüm. Şuan en mantıklısı ranza gibi geliyor ama 3 buçuk yaş için tehlikeli olduğunu düşünüyorum,gece inmeye çalışır düşer.Ranza kullanan varsa kaç yaştan sonra aldınız,önerebileceğiniz model var mıdır?
Bir diğer seçenek, kızımın şuanki beşiğini bir şekilde yatak odamda bebek için kullanabilirim kızıma karyola alabilirim. Ama seneye ufaklığın da odasına geçmesi gerekince nasıl olacak? İkeada çok şeker karyolalar gördüm,2 tane onlardan alsam dolap koyacak yer kalmayacak. Masa da çok gerekli değil mi? Siz olsanız nasıl bir dizayn yapardınız,bana biraz fikir verin de hemen almasam da araştırayım
Yer olsa tükkan senin deseydinİşte yatsa çok çok mantıklı. Ona kalsa prensesli odalar,kaykaylı yataklar istiyor
Kızlar henüz daha erken ama bununla ilgili konu açmak istedim. Bizim ev çok ufak ama kullanışlıdır. Yalnız çocuk odasında biraz sıkıntı yaşayacağız gibi. Kızımın odasında büyüyebilen beşik (Şuan büyütülmüş halini kullanıyor) 2 kapaklı dolap ve ufak masa-tabure var,onun dışında sandık büyüklüğünde oyuncak kutusu filan var.Oda en fazla 8 metrekare filandır;bir duvarda cam var,bir duvarda da kiriş var.
Şimdi kardeş de bekliyoruz ve ben her ne kadar erken olursa olsun bu odayı 2 kişilik nasıl yapabilirim onun derdine düştüm. Şuan en mantıklısı ranza gibi geliyor ama 3 buçuk yaş için tehlikeli olduğunu düşünüyorum,gece inmeye çalışır düşer.Ranza kullanan varsa kaç yaştan sonra aldınız,önerebileceğiniz model var mıdır?
Bir diğer seçenek, kızımın şuanki beşiğini bir şekilde yatak odamda bebek için kullanabilirim kızıma karyola alabilirim. Ama seneye ufaklığın da odasına geçmesi gerekince nasıl olacak? İkeada çok şeker karyolalar gördüm,2 tane onlardan alsam dolap koyacak yer kalmayacak. Masa da çok gerekli değil mi? Siz olsanız nasıl bir dizayn yapardınız,bana biraz fikir verin de hemen almasam da araştırayım
Can'ım ikeada ki divandan alsan. Onların altından bi yatak daha çıkıyor. Altta ki yere çok çok yakın üstte ki de normal yatak boyunda yada çok az büyük oluyor. Yerden de tasarruf. Yavrulu yatak da diyorlar bak resim ekliyorum buraya.Kızlar henüz daha erken ama bununla ilgili konu açmak istedim. Bizim ev çok ufak ama kullanışlıdır. Yalnız çocuk odasında biraz sıkıntı yaşayacağız gibi. Kızımın odasında büyüyebilen beşik (Şuan büyütülmüş halini kullanıyor) 2 kapaklı dolap ve ufak masa-tabure var,onun dışında sandık büyüklüğünde oyuncak kutusu filan var.Oda en fazla 8 metrekare filandır;bir duvarda cam var,bir duvarda da kiriş var.
Waaw diyorum,bu gerçek mi? Hem dar ufak,hem dolap,hem yatak,hem de masaCok alcak ranza yapiyorlar. Ikea da vardi sanirim.
Yavrulu yatagin alt kisminda iki kez yattim hic rahat etmedim ben. Onermem o yuzden.
Bu linktekiler model fikri verebilir sana.
http://www.adali.com.tr/Genc-Odasi
İşte yatsa çok çok mantıklı. Ona kalsa prensesli odalar,kaykaylı yataklar istiyor
Bunu bir kaç arkadaşım da önerdi canım sağolasın ama bizim kız alçak olduğu için hayatta yatmak istemez.Belki büyüyünce alınabilir.Eki Görüntüle 1849832
Can'ım ikeada ki divandan alsan. Onların altından bi yatak daha çıkıyor. Altta ki yere çok çok yakın üstte ki de normal yatak boyunda yada çok az büyük oluyor. Yerden de tasarruf. Yavrulu yatak da diyorlar bak resim ekliyorum buraya.
Alçak olana küçüğü yatır CanımBunu bir kaç arkadaşım da önerdi canım sağolasın ama bizim kız alçak olduğu için hayatta yatmak istemez.Belki büyüyünce alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?