Ufacık oda için fikir istiyorum :(

cocuklar kucuk yasta duzen ogrencek zaten anne calısan anne sorumlulukları gelısır

cocuklar kucuk yasta duzen ogrencek zaten anne calısan anne sorumlulukları gelısır

işte ben düzen konusunda o kadar katı değilim

yani masayı topla ki uzanabil vs beni zorlar

benim eve git şimdi hırsız girmiş sanarsın ama ben her şeyi anında bulurum

ya da ben lise üniversitede iken annem odama girmezdi ama tek satırlık kağıtlarımın yerini bile bilirdim ben öyle asker gibi çalışmanın verimli olmadığı kanaatindeyim biraz galiba yaşam alanı serbest olmalı ki huzur versin

tembelim kısaca

Videoda izlediğime göre tak tak diye itip çekilebiliyor ya,öyle zor görünmüyor saniyelik iş.

o da senin duzenın ıste

bunlar biraz daha büyüyünce

zira akılları erince sen üstte kalıyorsun ben aşağıda

üst çok sıcak oluyor vs diye kavga çıkabiliyorrrr

Yer yatağı yaptırın yün döşek iki kardeş yatsınlar ayy ne güzel çocukluğuma döndüm her şeyden önce rabbim sağlık sıhhat versin yavrularınıza

Japonlar yapmış valla

Iki karyolali olan guzel olmus :)

Fiyatlar ucuk gibi ama tanidik marangoz falan olurda ozel yaptirirsan daha dusuk olur.
Bu tarz yapamazlar sanki ya,yapılsa da sağlam olmaz. Paraya kıymak lazım :)

Büyüyen beşik gibi yataklar var farkı ise o alt çekmecelerin olduğu yerden bir yatak daha çıkıyor. Kullanışlı olur mu bilmem ama aklıma o geldi

Şimdilik küçük sizin odada kalsa sonra onların gardolapı sizin odaya alsan olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…