cocuklar kucuk yasta duzen ogrencek zaten anne calısan anne sorumlulukları gelısırkullanışlı görünüyor da
hep çok derli toplu olması lazım
ne bileyim ders çalışırken şöyle bir yatağa uzanayım demek mümkün değil ya da telefon çaldı yatakta yayılıp konuşayım olmaz
cocuklar kucuk yasta duzen ogrencek zaten anne calısan anne sorumlulukları gelısır
Videoda izlediğime göre tak tak diye itip çekilebiliyor ya,öyle zor görünmüyor saniyelik iş.kullanışlı görünüyor da
hep çok derli toplu olması lazım
ne bileyim ders çalışırken şöyle bir yatağa uzanayım demek mümkün değil ya da telefon çaldı yatakta yayılıp konuşayım olmaz
işte ben düzen konusunda o kadar katı değilim
yani masayı topla ki uzanabil vs beni zorlar
benim eve git şimdi hırsız girmiş sanarsın ama ben her şeyi anında bulurum
ya da ben lise üniversitede iken annem odama girmezdi ama tek satırlık kağıtlarımın yerini bile bilirdim ben öyle asker gibi çalışmanın verimli olmadığı kanaatindeyim biraz galiba yaşam alanı serbest olmalı ki huzur versin
tembelim kısaca
Waaw diyorum,bu gerçek mi? Hem dar ufak,hem dolap,hem yatak,hem de masa
http://www.adali.com.tr/Genc-Odasi/Sihirli-Unite-V103-UD243-T3.aspx
Bu da sığabilir bizim odaya ama fiyatını sindirmem lazım :))
http://www.adali.com.tr/Genc-Odasi/Sihirli-Ranza-V202-UD211-T3.aspx
Bu tarz yapamazlar sanki ya,yapılsa da sağlam olmaz. Paraya kıymak lazım :)Japonlar yapmış valla
Iki karyolali olan guzel olmus :)
Fiyatlar ucuk gibi ama tanidik marangoz falan olurda ozel yaptirirsan daha dusuk olur.
Yapabilirler mi ki? Mesela bundan?Marangoza yada üretim yapan bi mobilyacıya yaptırabilirsin.
Planı ölçüsü hepsi yazıyo.
Enfazla 2bine patlar sana
Bu tarz yapamazlar sanki ya,yapılsa da sağlam olmaz. Paraya kıymak lazım :)
Yapabilirler mi ki? Mesela bundan?
http://www.adali.com.tr/Genc-Odasi/Sihirli-Ranza-V202-UD211-T3.aspx
Büyüyen beşik gibi yataklar var farkı ise o alt çekmecelerin olduğu yerden bir yatak daha çıkıyor. Kullanışlı olur mu bilmem ama aklıma o geldiKızlar henüz daha erken ama bununla ilgili konu açmak istedim. Bizim ev çok ufak ama kullanışlıdır. Yalnız çocuk odasında biraz sıkıntı yaşayacağız gibi. Kızımın odasında büyüyebilen beşik (Şuan büyütülmüş halini kullanıyor) 2 kapaklı dolap ve ufak masa-tabure var,onun dışında sandık büyüklüğünde oyuncak kutusu filan var.Oda en fazla 8 metrekare filandır;bir duvarda cam var,bir duvarda da kiriş var.
Şimdi kardeş de bekliyoruz ve ben her ne kadar erken olursa olsun bu odayı 2 kişilik nasıl yapabilirim onun derdine düştüm. Şuan en mantıklısı ranza gibi geliyor ama 3 buçuk yaş için tehlikeli olduğunu düşünüyorum,gece inmeye çalışır düşer.Ranza kullanan varsa kaç yaştan sonra aldınız,önerebileceğiniz model var mıdır?
Bir diğer seçenek, kızımın şuanki beşiğini bir şekilde yatak odamda bebek için kullanabilirim kızıma karyola alabilirim. Ama seneye ufaklığın da odasına geçmesi gerekince nasıl olacak? İkeada çok şeker karyolalar gördüm,2 tane onlardan alsam dolap koyacak yer kalmayacak. Masa da çok gerekli değil mi? Siz olsanız nasıl bir dizayn yapardınız,bana biraz fikir verin de hemen almasam da araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?