- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kızlar henüz daha erken ama bununla ilgili konu açmak istedim. Bizim ev çok ufak ama kullanışlıdır. Yalnız çocuk odasında biraz sıkıntı yaşayacağız gibi. Kızımın odasında büyüyebilen beşik (Şuan büyütülmüş halini kullanıyor) 2 kapaklı dolap ve ufak masa-tabure var,onun dışında sandık büyüklüğünde oyuncak kutusu filan var.Oda en fazla 8 metrekare filandır;bir duvarda cam var,bir duvarda da kiriş var.
Şimdi kardeş de bekliyoruz ve ben her ne kadar erken olursa olsun bu odayı 2 kişilik nasıl yapabilirim onun derdine düştüm. Şuan en mantıklısı ranza gibi geliyor ama 3 buçuk yaş için tehlikeli olduğunu düşünüyorum,gece inmeye çalışır düşer.Ranza kullanan varsa kaç yaştan sonra aldınız,önerebileceğiniz model var mıdır?
Bir diğer seçenek, kızımın şuanki beşiğini bir şekilde yatak odamda bebek için kullanabilirim kızıma karyola alabilirim. Ama seneye ufaklığın da odasına geçmesi gerekince nasıl olacak? İkeada çok şeker karyolalar gördüm,2 tane onlardan alsam dolap koyacak yer kalmayacak. Masa da çok gerekli değil mi? Siz olsanız nasıl bir dizayn yapardınız,bana biraz fikir verin de hemen almasam da araştırayım
kaykaylı yatak ne ola ki
bizim oğlan da isteyecekti de babası imkan tanımadı
yatağını değiştirelim dedi o da bu fikri onayladı ama bazanı değil yatağını dedik az bozuldu ama bazada yatmaya devam ediyor
Benimkinin altı böyleEki Görüntüle 1849832
Can'ım ikeada ki divandan alsan. Onların altından bi yatak daha çıkıyor. Altta ki yere çok çok yakın üstte ki de normal yatak boyunda yada çok az büyük oluyor. Yerden de tasarruf. Yavrulu yatak da diyorlar bak resim ekliyorum buraya.
birini pencere kenarına koy bırını sag koseye dıklemesıneÇizimim kötü idare et:) Odanın şuanki hali böyle. Sağ duvarda kiriş olduğu için yatak koyamıyorum,ancak oraya uygun dolap yaptırılabilir belki,ondan bile emin değilim kapıyı kapatır. 2 yatak koyarsam birini cam kenarına birini sol duvara koysam oda full dolmuş oluyor
ama bunlarda yayıntı toplamıyor bazanın rahatlıgı yok işte dmiÇift kişilik olanlarıda var eğer o şekilde uygunsa yataş yavrulu yatak yazın, google da modeller çıkıyor
Ya bundan 2 tane alayım diyorum,karşılıklı koyarım çok kullanışlı görünüyor.birini pencere kenarına koy bırını sag koseye dıklemesıne
oda degıstır veya oturma odasını cocuk odası yapsan
yarın obur gun bebek hareketlenecek dusme durumu olacak o durumda yer yatagı mı yapacaksın bebişeYa bundan 2 tane alayım diyorum,karşılıklı koyarım çok kullanışlı görünüyor.
http://www.adali.com.tr/Genc-Odasi/Sihirli-Unite-V103-UD243-T3.aspx
yavrulu yataklar esya toplamıyor bu konuda dezavantaj ama degıl mı baza gıbı ayrıca sunta olursa cabuk kırılır cocuklar hopluyor zıplıyor C CeYz ona dıkkat et derimBiz küçükken yavrulu yatak vardı. Hani normal yatagın altında gizli bir yatak daha oluyor ya, onu da asagidan çekiyorsunuz. Uyaninca da yeniden yatagin altına ittiriyorsunuz. Baya bi kolaylık olmustu bizim için. Sanırım 9 m2 falandı bizim odamız da.
Onlarn düşünün isterseniz?
Kızım zaten 2- 2 buçuk yaşından sonra korkuluksuz yatmaya başladı,ilk sene yatak odasında onun beşiğini kullanacağız.Sonrasında da buna geçer, ikeada korkuluk aparatlarından var,ondan takılabilir. Şuan en çok buna ısındım ya ne bileyim. Almaya çok var zaten.yarın obur gun bebek hareketlenecek dusme durumu olacak o durumda yer yatagı mı yapacaksın bebişe
ama kullanıslı duruyor masa koyma derdı de olmazKızım zaten 2- 2 buçuk yaşından sonra korkuluksuz yatmaya başladı,ilk sene yatak odasında onun beşiğini kullanacağız.Sonrasında da buna geçer, ikeada korkuluk aparatlarından var,ondan takılabilir. Şuan en çok buna ısındım ya ne bileyim. Almaya çok var zaten.
ama bunlarda yayıntı toplamıyor bazanın rahatlıgı yok işte dmi
esyası cok olanlar ıcın zor bende bunlardan dusunuyordum ama esyalarım ortada kalacakE tabi bununda o dezavantajı var.
O sitede çok güzel şeyler var,bu modeli almasam da en azından alacağım yeri buldum iyiki açmışım konuyuama kullanıslı duruyor masa koyma derdı de olmaz
evet on arastırma sart boyle seylerdeO sitede çok güzel şeyler var,bu modeli almasam da en azından alacağım yeri buldum iyiki açmışım konuyu
Let go ile çok kolay satılır diyesim geldi bu cümleyi duyuncaevet on arastırma sart boyle seylerde
kullanıssız kullanıssız alıyoruz atsak atılmıyo satsak satılmıyor sonra
Oğlana gösterme:)
Eki Görüntüle 1849840
Let go ile çok kolay satılır diyesim geldi bu cümleyi duyunca
Ya bundan 2 tane alayım diyorum,karşılıklı koyarım çok kullanışlı görünüyor.
http://www.adali.com.tr/Genc-Odasi/Sihirli-Unite-V103-UD243-T3.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?