- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
oldum olası gösterişci insanları sevmem bazı insanlar kendilerini hep dünyanın merkezinde sanıyor
millet artık sırf insta ya face foto atabilmek adına bi yerlerde yemek yiyo oraya buraya gidiyo bu tip insanların takibe takip beğeniye beğeni diyen ergenlerden farkı yok
böyle bir insanla aynı evde yaşamak çok zor olmalı
Yaslari kac olursa olsun hala buyuyememisler . Akil yasta degil basta
aynen gel bi de bana sor çok zor. kendini övmeler, dışarıya karşı gösteriş, ben baskın karakterim tavırları, daha birçok şey... ben girmiyorum öyle şeylere iyi sen ol napim yani ama sinirmi de bozmuyo değil. aynı evde olunca kestirip atamıyorsun da yoksa ona da mesafemi koyarım tabioldum olası gösterişci insanları sevmem bazı insanlar kendilerini hep dünyanın merkezinde sanıyor
millet artık sırf insta ya face foto atabilmek adına bi yerlerde yemek yiyo oraya buraya gidiyo bu tip insanların takibe takip beğeniye beğeni diyen ergenlerden farkı yok
böyle bir insanla aynı evde yaşamak çok zor olmalı
kesinlikle mesafe şart bu tipler arkadan da fazlaca iş çevirirler hep onlara göre ayarlansın hep onlar konuşulsun sana gelip bıdı bıdı eder birini çekiştirir sonra o çekiştirdiği kişiye gider falan felan vardı öyle birisi silip attım nasıl rahatlık anlatamam...aynen gel bi de bana sor çok zor. kendini övmeler, dışarıya karşı gösteriş, ben baskın karakterim tavırları, daha birçok şey... ben girmiyorum öyle şeylere iyi sen ol napim yani ama sinirmi de bozmuyo değil. aynı evde olunca kestirip atamıyorsun da yoksa ona da mesafemi koyarım tabi
gerçekten de öyle onunla ilgli rahatsızlığımı söylediğimde resmen üste çıkıyor. ben öyle bir şey yaptığımı düşünmüyorum haksızlık yapıyorsun kırılıyorum filan diyor. valla tınlamamak en iyisi galiba ama her zaman olmuyor sabrım taşıyor zaman zamanhayır bi de bun tipler her konuda üste çıkmaya çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?