Ya saçma bir fikir de olabilir ama size danışmak istedim.Açılan konulara cevap verirken 100 kere yazmışımdır belki,işe çok zor gelip gidiyorum. Normalde 30-40 dk lık yolum var ama trafik yüzünden sabah akşam toplamda 4 saate yakın zamanım yolda geçiyor bazen daha da fazla,otobüste mahvoluyorum. Her gün arabayla gidip gelirsem de yol parasına yazık etmiş olacağım,giderim bakım ürünlerine harcarım daha iyi
Sadede gelirsek, birilerini de arabaya ekleyip yol parasını ortak çıkarmak istiyorum ama sorun orada başlıyor işte. İş yerimden aynı lokasyonda oturduğumuz 2 arkadaşım var sadece,birisi işe 7de 7 buçukta geliyor, ben 8de diğer arkadaş da 9a doğru geliyor.Yani sabah denk gelebilmemiz imkansız.Sadece akşam gelseler de para istenmez,hem de asla öyle bir şey söyleyemem biri çok yakın arkadaşım. Akşamları durakta hergün denk geldiğim 2 kişi var, saatlerimiz,bindiğimiz otobüs filan hep aynı. Özellikle bu arabayla gidip gelme işini kafaya koyduğumdan beri sapık gibi onlara dikkat ediyorumÖğrenci akbili kullanıyorlar mı diye dikkat bile ettim,hani "zaten 1 lira basıyoruz gerek yok demesinler" diye Hatta birisiyle bizim iş yerinin binasında karşılaştım, 1 senedir bizim üst kattaki şirkette çalışıyormuş ama farketmemişim. Sizce böyle bir şey saçma mı olur? Eşime de danışacağım tabiki,o ne diyecek onu da merak ediyorum. Kendisi bana "Bizim iş yerinin ordaki durakta 2 kız var bizim o tarafta oturuyor, arabayı servis gibi kullansak otobüsle gitmesem" diye başlayan bir cümle kursa "Höst, öyle şey mi olur,otobüsle git" deyip kestirip atarım ama o hep mantıklı yaklaşır. Daha doğrusu bunca yıldır yanlış tanımamışsam kıskansa da içine atıp benim rahatımı düşünür. Bu arabayla gidip gelme konusunda sizin fikirleriniz neler kızlar?
İşte en korktuğum,duraktakilerin huyunu suyunu bilmemek; kararsızım. Arabayı yeni almadık çoktandır var ama eşime şirket aracı verdiler,bizimki de bir işe yarasın diye düşündüm. Hergün arabayla gidip gelmem yaklaşık 250 TL tutuyor. Trafikte zaten cinnet geçiriliyor.Yani tek başıma gidip gelmek sinirlenmek,üstüne de para vermek yerine bu şekilde bir şey yapsam nasıl olur diye düşünmüştüm. Hala da mantıklı mı değil mi düşünüyorum...çok mantıksız bir şey mi hayır.
ben de açıkçası otobüsle falan uğraşmak istemem. arabamla gitmek tercihimdir.
sanırım aynı durumda olsam ben de aynı arayışta olabilirdim.
ancak bu duraktakilerin huyunu suyunu bilmiyorsun. geç gelirler mi giderler mi ne bileyim trafikte aynı araçta durmak isteyeceğin birileri mi falan filan bir sürü şey var.
araba aldıysan gerçekten işe yaramalı. ne bileyim ben rahatça işime gidemeyeceksem arabam neden var. bana kalırsa başka şeylerden kıs dışarıda yemek yemek vs. ama arabayla git.
Ya ben konuşurken gülerim o kısmı bilmiyorumolur ama nasıl para teklıf edeceksın
Ama arabaya yolcu alarak mı kozmetiğe devam yoksa otobüsle gidip gelmeyle miYa ne gerek var ceyz ya zaman > kozmetik ürünleri bunu unutma :)
Hayır bin arabana git, uğrasma milletle. Para veriyoruz diye soför muamelesi yaparlar canın skılır. Bi de o kadar insanın sorumluluğu alınmaz.Ama arabaya yolcu alarak mı kozmetiğe devam yoksa otobüsle gidip gelmeyle miİki türlü de param cepte kalıyor ya,o bakımdan
Hee :) OK arkadaşım ben o > işaretini yeni idrak ettim :)Hayır bin arabana git, uğrasma milletle. Para veriyoruz diye soför muamelesi yaparlar canın skılır. Bi de o kadar insanın sorumluluğu alınmaz.
İşte en korktuğum,duraktakilerin huyunu suyunu bilmemek; kararsızım. Arabayı yeni almadık çoktandır var ama eşime şirket aracı verdiler,bizimki de bir işe yarasın diye düşündüm. Hergün arabayla gidip gelmem yaklaşık 250 TL tutuyor. Trafikte zaten cinnet geçiriliyor.Yani tek başıma gidip gelmek sinirlenmek,üstüne de para vermek yerine bu şekilde bir şey yapsam nasıl olur diye düşünmüştüm. Hala da mantıklı mı değil mi düşünüyorum...
Ya saçma bir fikir de olabilir ama size danışmak istedim.Açılan konulara cevap verirken 100 kere yazmışımdır belki,işe çok zor gelip gidiyorum. Normalde 30-40 dk lık yolum var ama trafik yüzünden sabah akşam toplamda 4 saate yakın zamanım yolda geçiyor bazen daha da fazla,otobüste mahvoluyorum. Her gün arabayla gidip gelirsem de yol parasına yazık etmiş olacağım,giderim bakım ürünlerine harcarım daha iyi
Sadede gelirsek, birilerini de arabaya ekleyip yol parasını ortak çıkarmak istiyorum ama sorun orada başlıyor işte. İş yerimden aynı lokasyonda oturduğumuz 2 arkadaşım var sadece,birisi işe 7de 7 buçukta geliyor, ben 8de diğer arkadaş da 9a doğru geliyor.Yani sabah denk gelebilmemiz imkansız.Sadece akşam gelseler de para istenmez,hem de asla öyle bir şey söyleyemem biri çok yakın arkadaşım. Akşamları durakta hergün denk geldiğim 2 kişi var, saatlerimiz,bindiğimiz otobüs filan hep aynı. Özellikle bu arabayla gidip gelme işini kafaya koyduğumdan beri sapık gibi onlara dikkat ediyorumÖğrenci akbili kullanıyorlar mı diye dikkat bile ettim,hani "zaten 1 lira basıyoruz gerek yok demesinler" diye Hatta birisiyle bizim iş yerinin binasında karşılaştım, 1 senedir bizim üst kattaki şirkette çalışıyormuş ama farketmemişim. Sizce böyle bir şey teklif etmek saçma mı olur? Eşime de danışacağım tabiki,o ne diyecek onu da merak ediyorum. Kendisi bana "Bizim iş yerinin ordaki durakta 2 kız var bizim o tarafta oturuyor, arabayı servis gibi kullansak otobüsle gitmesem" diye başlayan bir cümle kursa "Höst, öyle şey mi olur,otobüsle git" deyip kestirip atarım ama o hep mantıklı yaklaşır. Daha doğrusu bunca yıldır yanlış tanımamışsam kıskansa da içine atıp benim rahatımı düşünür. Bu arabayla gidip gelme konusunda sizin fikirleriniz neler kızlar?
Arabayla gidildiğinde duraktan geçilmiyor malesef,yönü farklı yani. Ya sanırım ben vazgeçtimaylık 250 tutuyorsa çok değil aslında. her gün akbil 90 falansa 2 katını geçiyor araçla. ama ben yine arabayla gitmeyi tercih ederdim ediyorum:)
acaba bir kereliğine duraktan geçerken aynı yöne gittiğinizi dilerlerse gelebileceklerini falan mı teklif etseniz önce? hem yolda konuşursunuz.
zaten bu teklifinize hayır otobüsle gideceğim derlerse bir hayır gelmez onlardan :)
Şuan yazdıklarımın saçma bir fikir olduğuna emin oldumçok kötü bir şey.benim arabaya burdan biri biniyor.rica etti servisle cok dolaşıyormus.harbi üzerime yük oldu.ben çok konusmayı sevmem arabamda kendime gore kanallarım vardır.o binerken değiştiriyorum felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?