Ufak bir araba mevzusu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arabayı servis olarak kullanmak çok mantıksız çünkü, nasılsa para veriyoruz diye bekletirler, sen o gün gitmezsin, başkası o gün gitmez, sorun olur. Kendini servis şöforü gibi hissedersin. Arabayı servis olarak kullanmak onlara öyle sormak yerine aynı güzergahta olan kişilerle küçük bir servis arabasına yazılmak daha iyi. Kafa rahat.

Yillik izin 2016 agustos.Kim ole kim kala ayrica hiç komik degil

Ben komiklik yapmadım, sadece merak ettim yazın ne olacak diye kafama takıldı.
Komikliği yapan sizsiniz.

Yani arabayla giderseniz normalde otobuse verdiginiz ucretin cok cok ustune cikmiyor. Bu rahatlik icin +150 tl vermek cok zorlamaz diye dusunuyorum.
Bir de esiniz tanimadiginiz yabanci iki erkekle gitmenize musade etmezse mantikli yaklasmis olur diye dusunuyorum sizin aksinize.
Ama isyerinden tanidiginiz birileri olursa ayni guzergahta Durumunuzun yoruculugundan yola cikarak kendinize eslik edecek hatta ortak olacak birilerini bulursunuz ins.

aynısı başımıza geldi, en yakın arkadaşımla aram açıldı para mevzusu girince kız servis muamelesi yapmaya başladı kapıda 10dk beklemeler, arabaya afedersiniz öküz gibi davranmalar vs vs vs uzar gider sinir olduğunuzla kalırsınız. benim de iş güzergahımda oturan bi kaç kişi var ancak allah affetsin durakta görsem bile almıyorum. insanlık öldü mü demeyin birini bi kere aldım, ehehhe bende de var araba da çok yakıyo diye gelmiyorum diyince orda bende kayış koptu bi enayi ben miyim dedim, keyfim gıcırında istediğim müzikle yalnz başıma oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…