Ya saçma bir fikir de olabilir ama size danışmak istedim.Açılan konulara cevap verirken 100 kere yazmışımdır belki,işe çok zor gelip gidiyorum. Normalde 30-40 dk lık yolum var ama trafik yüzünden sabah akşam toplamda 4 saate yakın zamanım yolda geçiyor bazen daha da fazla,otobüste mahvoluyorum. Her gün arabayla gidip gelirsem de yol parasına yazık etmiş olacağım,giderim bakım ürünlerine harcarım daha iyi
Sadede gelirsek, birilerini de arabaya ekleyip yol parasını ortak çıkarmak istiyorum ama sorun orada başlıyor işte. İş yerimden aynı lokasyonda oturduğumuz 2 arkadaşım var sadece,birisi işe 7de 7 buçukta geliyor, ben 8de diğer arkadaş da 9a doğru geliyor.Yani sabah denk gelebilmemiz imkansız.Sadece akşam gelseler de para istenmez,hem de asla öyle bir şey söyleyemem biri çok yakın arkadaşım. Akşamları durakta hergün denk geldiğim 2 kişi var, saatlerimiz,bindiğimiz otobüs filan hep aynı. Özellikle bu arabayla gidip gelme işini kafaya koyduğumdan beri sapık gibi onlara dikkat ediyorum
Öğrenci akbili kullanıyorlar mı diye dikkat bile ettim,hani "zaten 1 lira basıyoruz gerek yok demesinler" diye
Hatta birisiyle bizim iş yerinin binasında karşılaştım, 1 senedir bizim üst kattaki şirkette çalışıyormuş ama farketmemişim. Sizce böyle bir şey teklif etmek saçma mı olur? Eşime de danışacağım tabiki,o ne diyecek onu da merak ediyorum. Kendisi bana "Bizim iş yerinin ordaki durakta 2 kız var bizim o tarafta oturuyor, arabayı servis gibi kullansak otobüsle gitmesem" diye başlayan bir cümle kursa "Höst, öyle şey mi olur,otobüsle git" deyip kestirip atarım ama o hep mantıklı yaklaşır. Daha doğrusu bunca yıldır yanlış tanımamışsam kıskansa da içine atıp benim rahatımı düşünür. Bu arabayla gidip gelme konusunda sizin fikirleriniz neler kızlar?