Son cümleniz için yorum yapamıyorum,görünüş olarak iyi insanlara benziyorlar ama tanımıyorum. Yol parası olarak 250 tlnin 200ünü isteyebilirim diye hesap etmiştim çünkü akbil de o kadar tutuyor ama böyle bir kumarı oynamamak en iyisiyol parası olarak ne kadar istemeyi düşünüyorsun ?
iki kişinin sana ciddi katkısı olacak mı ?
bir de işin güvenlik boyutu var ne kadar güvenebilirsin o insanlara.
Sorun o zaten,ben gezen tozan başka şeylere para harcamayı tercih eden biriyim. Otobüse vereceğim para daha az olacağı için ister istemez kıyaslama yapmıştım değer mi diye. Başkalarıyla beraber gitme fikrimden vazgeçtim zaten,iyiki konu açmışımBen ev hanimiyim çalışmiyorum aylik mazot masrafim sizinkinden fazla valla oyle gezen tozan bir insanda değilim.Kendimi cok savurga hissettim bir an.Acaba kendim calissaydim bende mi sizin gibi olurdum ? Ayrica hergun arabaya iki erkegi alma fikrine eşiniz ne der ki bana cok uç geldi
Normal karşılar mı bilmiyorum ama kıskanç bir insan olmadığı için biraz da cesaret almıştım. Zaten benim de aklıma yatmadı kiEsin cidden duraktaki adamlara boyle bi'sey demeni normal karsilar mi? Misal bi'adam gelip ya biz ayni yere gidiyoruz beraber gitsek parayi bolussek dese ilk aklima gelen acaba benden hoslaniyo da ayak mi yapıyo olur dogruya dogru şimdi.
Isin diger boyutu her gun o yolda ne konusacaksin onlarla? Is cikisi kafan kaldirmayacak. Nasilsa otobus servis kacirdim derdi yok diye rahat rahat gec gelecekler aracina. Ani fren yapsan tantana. Bosver bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?