Ufak bir umut olsa keske

Bence buna bir çözüm yok. Böyle olacağını kabul ederek başlamışsınız. İmkan varken eşiniz evden ayrılmıyor olsa öneri sunalım ama imkan yok ki. Yaşlılarmış zaten, kışın idare edin bence.

Bunalmanızı anlıyorum ama başka yolu yoksa kabullenememek daha çok bunalmanıza neden olur. Yaptığınız manevi boyutu çok yüksek bir şey, Allah sabır versin.

Size tavsiyem yazın dilediğiniz her şeyi eşinizle gönlünüzce yaşayın, onlar gelmeden önce bir de güzel tatil patlatın. Kışa olabildiğince stressiz girin :)

Kısın zaten yoklar diyor hep eşim artık yaş ilerdıkce tahammülüm kalmıyor canım kafa kaldırmıyor kendimde sabır iradesini görsem artık hıc sikayetci olmam ama hıc mutlu degıl im bu sekılde
Bunları bu şekilde eşinize ifade etmeniz gerekiyor. Başka bir çözümü yok yani gerçekten. Ya sabrederken çatlayacaksınız bi gün ya da evleri ayıracaksınız. 3. ihtimal de burada içinizi döküp rahatlayıp normal düzene devam etmek.

Sende çalış başka çocukları varsa onlarda yardım etsin. Hayat onlarla yaşayarak mı geçecek? Evde hiç özel anlarsınız olmayacak m7

Arkadaslar 6 yıllık evliyim ve eşinim ailesiyle birlikte yaşıyoruz kayınvalidemler yazın köy de kışın hep beraber kalıyoruz onceden yaptıkları bazı seylerden dolayı sogudum onlardan kısın gelecek olmalarını bile bilmek şimdiden strese sokuyor benı kayınvalıdemle anlasmak zor degıl ama samımıyetsız geliyor bana her konuda o yuzden ezelden beri ısınamadım kayınbederımde boş boğaz evdeki olan sorunları dışarı anlatır eşimle olan pronlemlerını bana anlatır aramızda tartışma cıksın diye bu gıbı şeyler beni gercek ten sogutuyor bir yasamak zorundamısnız derseniz ıkısnı de emeklıliklerı yok sadece fındık gelir kaynakları yanında evde senin benim olayı yok ısterdımkı ayrı evm düzenim olsun gecen seneye kadar evlendiğim zaman onun duzenıne gelın gelmıs tim sımdı şükürler olsun baska eve cıktık her esyamı yeniledim onun evine ait hıcbır sey yok suan o biraz pskılogımi yerine getirdi ayrı evı dıretsem eşime bu saatten sonra millet ne der hem eşim de ayrı eve cıksak kışin ıkı eve nasıl bakacam diyor fındık az oluyor kendini zor kasılıyıor anlıcanjz nerden baksanız olmuyor ☹kabullendım gıbı bole yasamayı ama hala cıkar yol arıyorum kendi capımda
İşe girin.

Eşiniz yedek bir işte çalışırsa çoğu problem çözülecek. Siz önce başka işe yonlendirin onu.
Once iş konusunu çözsün sonra tatlı dilinizle ikna edersiniz. Annesini babasını suçlayarak değil şu şekilde ikna edebilrsiniz :

Sana özel giyinip kapıyı güzel açmak istiyorum. Hayalimdeki fantazilerim için ayrı eve gitmemiz gerek. Evimde özgür olmak istiyorum diyerek.

Bu tür cümlelere hiç bir erkek yok diyemez
Bu siteden çok şey öğreniyorum çok zeki hatunlar var:))

Konu sahibi bu şekilde davranabilirsin gerekirse bende çalışır destek olurum gibi sözler söylemeyi de eksik etme

Bunları bu şekilde eşinize ifade etmeniz gerekiyor. Başka bir çözümü yok yani gerçekten. Ya sabrederken çatlayacaksınız bi gün ya da evleri ayıracaksınız. 3. ihtimal de burada içinizi döküp rahatlayıp normal düzene devam etmek.
Aynn gençlik beklerken gecıyor en güzel zamanlarımı boyle strese girerek gecırıyıiorum genc kzılara tavsiyem zorunlu kalmadıkça beraber yasamayı kabul etmeyin

Bence buna bir çözüm yok. Böyle olacağını kabul ederek başlamışsınız. İmkan varken eşiniz evden ayrılmıyor olsa öneri sunalım ama imkan yok ki. Yaşlılarmış zaten, kışın idare edin bence.

Bunalmanızı anlıyorum ama başka yolu yoksa kabullenememek daha çok bunalmanıza neden olur. Yaptığınız manevi boyutu çok yüksek bir şey, Allah sabır versin.

Size tavsiyem yazın dilediğiniz her şeyi eşinizle gönlünüzce yaşayın, onlar gelmeden önce bir de güzel tatil patlatın. Kışa olabildiğince stressiz girin :)
Hep dua ediyorum rabbıme kayınvalidemi seveyım diye insalah severim o zaman şikayet etmem onun sevgisi samimiyetsiz geldiği ıcın sevemıyorum bazı seyleree bellı ediyor cok olay oldu artık anladım çözdüm kayınvalidemi ama onla polımıge asla girmiyorum karsı gelmıyoru. Saygısızlık etmiyorum sadede sevmiyorum ☹️

Back
X