- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özetlesen :))Cebe girdiğin için almıyor...
Eğer tavlama aşamasında da almadıysa tava çok kolay gelmişsindir...
O zaman aldıysa şimdi bıraktıysa
tavlama evresini geçmiştir, artık çabalamasına gerek kalmamıştır ceptesindir...
Aslında öküz erkek diye bişi yok, avcılık evresi bitmiş erkek var..
Cepten cıkman gerekiyor o da uzmanlık istiyor şimdi burda uzun uzun yazamam
öz
özetlesen :))
cepteyimÖnce soylediklerimden hangisi sen onu yaz
cepteyim![]()
PardonYaşlar kaç ve adam taktik yapmaya değer mi sence?
Cepte oldugun zaten belli de ben ne kadar oldu tanısalı ve cabuk mu tavladı onu sormustum
hiç çiçek aldı mı size ?ne cicegi ya.ben hic sevmem cicek alinmasina napicam cicegi esime hep derim cicek alacagina yemege gotur beni.yada cikolata al tatli al ama cicek alma bos bisey bence
evet sevgiliyken bi kac defa evliyken de dogum gunumde almisti.ama almasada tinlamam bos bisey bana gorehiç çiçek aldı mı size ?
anlıyorumevet sevgiliyken bi kac defa evliyken de dogum gunumde almisti.ama almasada tinlamam bos bisey bana gore
evett başlıktada okuduğunuz gibi aynen böyle söyledi!
kaba olduğundan mı yoksa sevmediğinden mi böyle anlayamadım. sizce ?
Yani bunu söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi.6 aydır birlikteyiz hiç çiçek almadı mesela ama başka hediyeleri oldu.Aramızda pek bi sevgi sözcüğüde kullanmıyoruz, seni seviyorum bile demez (bende demiyorum pek:))bunun nedeni olarakta böyle şeyler sık söylendiğinde anlamı kalmazmışSAdece bu konu üzerinden bi yorum yapamayız ki,konuyu etraflıca da anlatmamışsınız
Nasil ugrasacakmis,kesme cicege kök saldiracak degil ya.yok yanlış anlaşıldı. konu benim çiçek almasını istemem değil :)
Daha adamakilli gelismemistir sevgi,bakalim bir asamasindasinizdir.Yani bunu söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi.6 aydır birlikteyiz hiç çiçek almadı mesela ama başka hediyeleri oldu.Aramızda pek bi sevgi sözcüğüde kullanmıyoruz, seni seviyorum bile demez (bende demiyorum pek:))bunun nedeni olarakta böyle şeyler sık söylendiğinde anlamı kalmazmış
Aynen öyle :)Daha adamakilli gelismemistir sevgi,bakalim bir asamasindasinizdir.
Ama yine de kulaklar duymak istiyor degilmi:)