Aminn insallah, nişanlim ikimizin imtihani olduğunu düşünüyor, hepsi denk geldi diyeİmtihansa da senin veya ikinizin imtihani degil,dede onun dedesi,baba onun babasi. Hepimizin basina her sey gelebilir hayat bu. Allah hayirlisiyla yasamak nasip etsin
Evet üzüldü sanirim adamin bi hastalığı yoktu bi anda beyin kanamasi geçirdi. Allah anne ve babaniza sağlık uzun Ömur versin insallah.Olum diye bir gercek var ,dogum gibi ,sadece zamani denk gelmis ,
Dede ogluna uzulmustur ,
Benim annem 63 babam 74 yasinda hergun bu tip bisi olabilecegini biliyorum ,
Bu dunyada kalici degiliz ,olmaz birsey gerceklesse bu tabiriniz ancak yer bulur,
Cok haklisiniz. SagolunBunu kendinizle ilişkilendirmenize hiç gerek yok inanın, üst üste gelmesi sizi etkilemiş normal ama kendinizi uğursuzlukla itham ederek değersizleştirmeyin. Nişanlınızın moral bulması lazım asıl, bu düşüncelerinizi kafanızdan atarak ona ilgi gösterin, destek verin.
Polyanna da olmayın çok gereksiz bir zat kendisi ...
Olacak inşallaholdu mu şimdi?
Şahsına münhasır kişiliktir küçüklüğümüzün idolüdür kendisiOlacak inşallah
Hayatimda ilk defa kendimi böyle hissettim. Normalde cok olumlu pozitif bi insanimdir bekle bekle boyle seyler üst üste gelince aklima valla bundan baska bişey gelmedi. Guzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim. Insallah sizinde hersey gönlünüzce olur.Şaman mısınız ?
Uğur ve uğursuzluk inancım yoktur . siz de inanmayın .Negatif enerjiden dogan bir şey olduğu aşikar.İyi düşünün iyi şeyler çekin . Polyanna da olmayın çok gereksiz bir zat kendisi ...
Hakkınızda güzellikler dilerim
Ayy cook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun insallah.Valla ben ugursuzunda ugursuzu olurdum ozaman düğünumde ailemden 3 kisi trafik kazasinda yasamini yitirdi düğün yapmadk dogal olarak nikahla gectim evime sonra vajinusmusla ugrastim bir yil ardindan ameliyat olmam gerekti rahimden sonraki yıl hamile kaldim bebegim sakatti karnimda öldü doguma yakin şimdi bakalim daha neler gorecez diye yasiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?