Uğursuzmuyum ben??

İmtihansa da senin veya ikinizin imtihani degil,dede onun dedesi,baba onun babasi. Hepimizin basina her sey gelebilir hayat bu. Allah hayirlisiyla yasamak nasip etsin

Yok artık uğursuzlukla ne ilgisi var bunların hepimizin hayatında oluyor bugün öğlen bi kaç şey geldi başıma bende dedim uğursuz muyum çekiyorum milleti diye normal yani

Doğru diyordunuz kızlar ilk gelinleri benim aileye girer girmez böyle üzücü seyler yasaninca ben tüm olumsuzlukları üstlendim sanki sebepleri benmişim gibi hissettim. Tum skntilar tutmuş beni beklemiş gibi. Insanin aklina hiç olmadık şeyler geliyor.

İmtihansa da senin veya ikinizin imtihani degil,dede onun dedesi,baba onun babasi. Hepimizin basina her sey gelebilir hayat bu. Allah hayirlisiyla yasamak nasip etsin
Aminn insallah, nişanlim ikimizin imtihani olduğunu düşünüyor, hepsi denk geldi diye

Olum diye bir gercek var ,dogum gibi ,sadece zamani denk gelmis ,
Dede ogluna uzulmustur ,
Benim annem 63 babam 74 yasinda hergun bu tip bisi olabilecegini biliyorum ,
Bu dunyada kalici degiliz ,olmaz birsey gerceklesse bu tabiriniz ancak yer bulur,
Evet üzüldü sanirim adamin bi hastalığı yoktu bi anda beyin kanamasi geçirdi. Allah anne ve babaniza sağlık uzun Ömur versin insallah.

Ben uğursuz muyum aşkımmm hayır canım olur mu..sınavımız bizim..
ne alaka ya?? Adamın eceli gelmiş ölmüş,babasıda hasta yine allahtan gelmiş.. nişan olmasa bunlar olmayacak mıydı yani ? Off saçmalamışsınız.

Uğura inanıyorsanız uğrsuzluğada inanmak normaldir

Bunu kendinizle ilişkilendirmenize hiç gerek yok inanın, üst üste gelmesi sizi etkilemiş normal ama kendinizi uğursuzlukla itham ederek değersizleştirmeyin. Nişanlınızın moral bulması lazım asıl, bu düşüncelerinizi kafanızdan atarak ona ilgi gösterin, destek verin.

Sizin uğursuz olduğunuzu yada bir başkasını yaşadığı olumsuzluklar karşusında böyle düşüncelere kapılmasını doğru bulmuyorum her insan dönem dönem olumlu olumsuz durumlarla karşılaşır bunu bu şekilde değerlendirmek daha doğru

Cok haklisiniz. Sagolun

Şaman mısınız ?
Uğur ve uğursuzluk inancım yoktur . siz de inanmayın .Negatif enerjiden dogan bir şey olduğu aşikar .İyi düşünün iyi şeyler çekin . Polyanna da olmayın çok gereksiz bir zat kendisi ...
Hakkınızda güzellikler dilerim

Kimse uğursuz değildir.. 7 yıl sonra mı çıktı ugursuzluk.. düşünmeyin böyle şeyler..
Babaannem nisanda vefat etti.. temmuzda düğünümuz olacaktı.. eminim babaannem çok üzülürdü erteleme ya da iptal olsa.. siz de hayırlısı ile evlenirsiniz planlandığı gibi..

Hayatimda ilk defa kendimi böyle hissettim. Normalde cok olumlu pozitif bi insanimdir bekle bekle boyle seyler üst üste gelince aklima valla bundan baska bişey gelmedi. Guzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim. Insallah sizinde hersey gönlünüzce olur.

Valla ben ugursuzunda ugursuzu olurdum ozaman düğünumde ailemden 3 kisi trafik kazasinda yasamini yitirdi düğün yapmadk dogal olarak nikahla gectim evime sonra vajinusmusla ugrastim bir yil ardindan ameliyat olmam gerekti rahimden sonraki yıl hamile kaldim bebegim sakatti karnimda öldü doguma yakin şimdi bakalim daha neler gorecez diye yasiyoz

Yanlis dusunuyorsunuz.olacakla olecege care bulunmaz.sizinle alakasi yok.

Ayy cook geçmiş olsun rabbim beterinden korusun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…