Bağcılar kekosu Rusya' yı nereden görmüş de stilini çalmış ben en çok onu merak ediyorum.Deme öyle kız :)))
Seni seviyorum, eksi basamadim mesaja.
Zaten Allah yukarda Rus erkeklerinden çok güzel olana hiç rastlamadım (benimki bana güzel geliyor ama demin de yazmıştım bu konuya, Habeş maymunuyla da sevgili olsam beraberken yakışıklı görüyorum. O yüzden o hariç diyim)
Hiç anlayamıyorum iki Rus kardeşle tanisiyorum. ana bir baba bir. Kadın ay parçası gibi adam domatese benziyor :) sebebini dusundum, istişare ettimvardığım sonuç yuvarlak surat oldu :) yuvarlak surat kadını güzel gösteriyor ama erkeklerde çok hoş durmuyor. Bir de çoğu Rus erkeği köse. Sakalları parça parça,minik minik çıkıyor. Yani hadi surat cirkin, bari sakal uzatıp saklayalım olayı yok. Haliyle ay parçası gibi parlıyorlar :)
Ha bir de güneşte azıcık kalsın aylarca pembe geziyorlar . Esmerlesme yok,pembelesme var.
Bütün bunlari toplayinca dolunay suratli,pembe renkli ve sakalsız erkekler çok çekici olmuyorlar haliyle.
Ayrıca ülkemizde de 'bagcilar kekosu' olarak adlandırılan, 50kuruş versene tırrek diyen apacilerin anavataninin Rusya'li gopnikler olduğunu biliyor muydunuzEki Görüntüle 2637962 Eki Görüntüle 2637963
Kendi anneside bir Türk kızı,kardeşide bir Türk kızı Annesi duydu mu acaba bu söylediklerinibana erkek kardesim turk kizi maddiyatci yabanciyla evlenicem dese hakaret sayarim:)) bizdemi oyleyiz derim bir iki kisiden darbe yemis turk kizi soyle boyle yapistirmis etiketi hemen
Yani şimdi sizin gelininize lafım yok, elbette herkes aynı değildir ama bazı ırkların karakteri vardır mesela Almanlar disiplinlidir, İspanyollar görece eğlenceye düşkün daha tembeldir, Acemler kurnazdir gibi maalesef Ruslar da bizim namus anlayışımızdan farklılar.Böyle bir konuda bir kere
Çok sinirleniyorum bu zihniyetteki insanlara.Benim yegenlerimin annesi namuslu gecinenlerden bin kat namuslu.Sanirim kıskanan da çok bu yabancı gelinleri evet çok güzeller haklısınız kıskanmakta.Art niyetli ve cirkin soylemlerde bulunanlara lafım
Benim kardeşim gelinimize çok iyi davranıyor ve seviyor. Sevgi bulmuştur :)Ben de hep düşünmüşümdür bu yabancı kadınlar Türk erkeklerinde ne buluyor diye
Demez olur muyum dedimbana erkek kardesim turk kizi maddiyatci yabanciyla evlenicem dese hakaret sayarim:)) bizdemi oyleyiz derim bir iki kisiden darbe yemis turk kizi soyle boyle yapistirmis etiketi hemen
Annem ve bana 5 yıldır diyordu yerli kızla evlenmem diyeKendi anneside bir Türk kızı,kardeşide bir Türk kızı Annesi duydu mu acaba bu söylediklerini
Öğrenmek ne kelime benden iyi konuşuyorsun OlgacımBen rusum esim türk.
Kültür farkliligi bence zenginliktir. Cok guzel bir sey. Birbirimizden sürekli yeni seyler öğreniyoruz. Farkli bakis acilari gelisiyor.
Iki kisi evlenmeye karar vermisse konusup anlasabiliyordur sanirim. Ortak konustuklari bir dil yok mu?
Siz cok dert etmeyin. Sizlik bir durum yok.
Bir kac yil icinde birbirimizin dilini de ogrendik. Buyuk sorunlar olmuyor, yeter ki taraflar yapici olsun.
Öğrenmek ne kelime benden iyi konuşuyorsun Olgacım
Çok var hepsi de çok mutlu. Aileler gördüğüm kadarıyla gelinlerini çok seviyorlar. Allah muhafaza (en 5 6 tanesine sahitim) hiç ayrılarını görmedim.Erkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?Dil farkı nasıl olacak ? Erkek kardeşimin mutlu olmasını çok isterim.
Erkek kardeşime 3 yıldır bir sürü kız önerdik buluşmaya bile gitmedi, Türk kızları ile yapamadığını söylüyor . Ön yargısı var .
Kardeşimi çözemiyorum çok inatçı ,
25 yaşındayken bir kızdan ayrılmıştı ondan beri türk kızlarıyla evlenmeyeceğim dedi dedi sonunda bu oldu, kardesim o zaman işsizdi , maddi yönden sorun çıkmıştı kardesimin anlattıgınaa göre, türk kızlarını maddiyatçı görüyor..
Çevresinde böyle evlilik olan var mı ? Yabancı gelin olayı ? Sorun olur mu ? Avantajları dezavantajları nedir ? Tabi kardeşimin hayatı ama düşünüyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?