Ukraynalı gelin ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl TÜrk erkeklerinin ve kadınlarının hem iyisi hem kötüsü varrsa yabancılar da aynı şekilde. Kültür farkına hoşgörüyle yaklaştıktan sonra her şey olur.

Bağcılar kekosu Rusya' yı nereden görmüş de stilini çalmış ben en çok onu merak ediyorum.

Ayy sinir oluyorum "ben türk kizlariyla yapamam yea, türk kızları çok kezban, maddiyatci, blablabla" diye ortalıkta gezen erkeklere. Kendileri sadrazamın sol yanından düşmüş sanki, Türk kızlarına yaptıkları ayiliklara bakmadan türk kızı rerero yapıyorlar. Şu durumda Ukraynalı gelininiz kardeşinizi aç açıkta bıraksa vah vah demem valla

Sizi bu konunun neresi ilgilendiriyor onu anlamadım.
Adam gelmiş 30 yaşına ister Ukraynalı alır ister Uguandalı siz bu olayın neresinde görüyorsunuz kendinizi???
Evlenecek olan kardeşiniz onun kızla anlaşıp anlaşmaması önemli anlaşmış ki evlilik kararı alıyor.

Ülkemizde maalesef yabancı kadın hayranlığı var.Kırık Türkçeyle konuştuğu için dizi oyuncusu olup milyonlar kazananlar var.Bazı yorumları okudumda kendide bir Türk kızı olmasına rağmen bizim kızları gömüp yabancıları övenler bile var. Birde Rus kızların gözünden Türk kadını diye bir video vardı resmen saydırmışlar bize ya

bana erkek kardesim turk kizi maddiyatci yabanciyla evlenicem dese hakaret sayarim:)) bizdemi oyleyiz derim bir iki kisiden darbe yemis turk kizi soyle boyle yapistirmis etiketi hemen
Kendi anneside bir Türk kızı,kardeşide bir Türk kızı Annesi duydu mu acaba bu söylediklerini

Yani şimdi sizin gelininize lafım yok, elbette herkes aynı değildir ama bazı ırkların karakteri vardır mesela Almanlar disiplinlidir, İspanyollar görece eğlenceye düşkün daha tembeldir, Acemler kurnazdir gibi maalesef Ruslar da bizim namus anlayışımızdan farklılar.
Bana göre yaşamları genel olarak gayri ahlaki bu düşüncem kulaktan duyma değil gördüklerimle oluştu. Aynısını bizim Türk kızları yapmış olsa kimse olsun evlendikten sonrası önemli bu yaşına kadar kaç erkek ile neler yapmış hangi bardan gelmemiş demez ama konu yabancı gelin olunca herkes yabancı sever oluyor, herşeye olsun deniyor.
Rus kadınları ailesine çok bağlı oluyor ve genellikle iyi niyetliler. Çok iyi anne olan tanıdıklarım da var. Yukarı da bahsettiğim hepsi değil ama çoğunluğu kapsayan bir durum. Benim kızgınlığım da bu konuda paşa oğullarına bir iki kişiyle takılmış kızı layık görmeyip de yabancı gelinlere ağzı sulananlara.

tek olumsuz olan yer kültür farklılığı ama oda aşılmayacak birşey değil. kuzenim japonyalı bir kız ile evlendi 5 sene falan oldu . gayet mutlular ve 2 evlatları var . düğün dernek ise karı koca kendi istediklerine göre yapıldı. yani kısacası ikisinin arasında olan mesele bunlar. kardeşiniz 30 yaşında 15-18 değil ki. siz kendinizi rahat bırakınız sevgili görümce kardeşiniz yaşını almış birisi. ALLAH iyi insanlar ile karşılaştırsın.

fizikleri çok güzel. yaşadıkları ülkelerin ekonomileri çok kötü bu yüzden hepsi çalışmak zorunda, erkekleri çok içiyor. çok şiddete mağruz kalıyorlar. kadın nüfusu erkekten fazla. kadının fazla değeri yok. kadın trip, kapris yapamıyor.

bizim erkekler bakıyor ayşe fatmanın peşinde koşmaktan harap olmuşlar. trip, kapris çekmekten bunalmışlar. rotayı kieve çeviriyor. orda manken gibi kızları görüyorlar. ordaki kızlarda bir umut sefaletten kurtulma umuduyla erkeğin tipsiz suratına bakınca erkek basıyor nikahı.

erkek tipsiz suratıyla manken gibi kızı yatağa atıyor. kız geldiği ülkeyi düşünerek erkeğin ağzına bakıyor. ben diyemiyor kocam kocam diyor. erkekte ego şişiyor. buna karşılık kadın rahat bi yaşam sürüyor. ailesine para gönderiyor. bedava tatil yaptırıyor. burdakilerin dediği gibi mutlu mesut yaşıyorlar.

Öğrenmek ne kelime benden iyi konuşuyorsun Olgacım

Kardeşiniz pırlanta gibi değil.Bizim burda uzak dur diye yazdığımız tiplerden belli ki.Ukraynalı kıza acıdım.Bu tip erkekler nikahı basıncaya kadar kibar olur sonra özüne döner.Türk kızlarını istememesi isabet olmuş bir kızımızın daha canı yanmamış olur.Birde şu erkeklerin işsiz kalinca terketti lafı yok mu çok gülüyorum

Çok var hepsi de çok mutlu. Aileler gördüğüm kadarıyla gelinlerini çok seviyorlar. Allah muhafaza (en 5 6 tanesine sahitim) hiç ayrılarını görmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…