Ukraynalı gelin ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen endişelensende endişelenmesendeee adam onu alacak... Sal gitsin ne diye dert ediniyorsun. Sonuçlarını yaşayarak göreceksiniz.Ama yabancı geli kulağıma hoş gelmiyor sadece bunu söylemek istedim. Kardeşin çok kararlı inat bie tip. Türk kızlarını çizmiş,herkes aynı sanki.Bizde Türk erkeklerini çizelim madem aldatanları var diye.

Sizin tipiniz iyi ve çok güzel olsanız etrafinizda zengin yakisiklilar koşarken parasizimi secerdiniz
Ülkemizdeki kadınlar çirkin mi? Mesela siz çirkin misiniz? Her ülkenin kendine has güzelliği vardır. Ayrıca bu dediğiniz de bedeni sermaye olarak kullanmak anlamına gelir,ki bu her kadına hakarettir.

Görmüyorlar ki kendileri ipsiz sapsız,eli kadın eline değmemiş ekşici sürüleri.

Tebrik ediyorum...Valla dilbilgisi kurallarına uymanıza da bayıldım gerçek isminiz olga mı?

Yok degil, Xenia gercek adim
Tesekkur ederim.
Ben türk dili ve edebiyati okudum evlendikten sonra osmanlica köktürkce uygurca bile ogrendim dd ile sartli gectim ama olsun

Türk kadınlarının çoğu açıkcası maddiyatçı malesef. Kültür böyle çünkü. Evlenene bilezik takılır vs vs. Hepsi böyle demiyorum burada kimseye eyvallah demeden evlenen de çok var. Ama %75 bilezik ev eşya yani bi mal maddiyat bekliyor.

Kimle mutlu olacaksa onunla olsun. Evlenmek mesele değilde oturtmadan çocuk yapmasın önemli olan o sonra çocuğu alıp gidiyorlar izini bulamazsınız.

Valla ya Bu konuda Türk kızıyla Rus kızını karşılaştırmak Nasıl bir kafadır.Onlarda genelde cinsellik rahat yaşanır

Çok teşekkür ederim, siz de hep çok mutlu olun :)
Açıkçası benim babam da misafire hizmet etmeyi çok sever. Annem de babam da çok yoğun çalışırlar ama evde geçirdikleri süre boyunca her işi ortak yaparlar, cinsiyet ayrımı hiç görmedim o yüzden benim normalim bu. Şanslıyım aile konusunda :)
İspanyollar da çoğunlukla ataerkil ama eşimin babası aile içinde nasıldır bilmiyorum çünkü anne ve babasını hiç kendi evlerinde ve normal hayatta görmedim henüz, sadece biz evlenirken Türkiye' ye geldiklerinde gördüm bir defa. Erkek kardeşi ile eşim taban tabana zıttır, o yüzden biraz da kişinin kendi karakteri ile ilgili diye düşünüyorum.

Yok degil, Xenia gercek adim
Tesekkur ederim.
Ben türk dili ve edebiyati okudum evlendikten sonra osmanlica köktürkce uygurca bile ogrendim dd ile sartli gectim ama olsun
Valla siz Türk değil Öztürk olmuşsunuz o dilleri biz bilmiyoruz. Tuttuğunu koparan, kendini geliştiren insanları severim. Maaşallah size....

Gayet mutlu olan çiftler var
Seviyorsalar birbirlerini mutlu olurlar umarım
Ukraynalı Rus bayanlar buranın geleneklerine alışıyor !Avrupalı olsaydı zordu belki ama Doğu Avrupa’nın kadınları uyum sağlıyor

siz erkek olsanız hangisini seçerdiniz? :)
aman onlar turk kizlarini yerden yere vurup yabanci kız aliyorlar da kiymetini biliyorlar mi her zaman acaba? Geçen tv de vardi ukraynali bi kadin aglayip duruyordu yazik yarım türkçeyle dayaktan bezdim evden kactim simdi cocuklarimi gostermiyor , ülkeme de dönemiyorum diye...adam da işadami kironun teki,canli yayinda tehdit etti kadini, noldu bilmem o kiza....olay hangi uyruktan kadini seçtikleri değil yani, kadın diyince insan değil mal gozuyle bakmalari,yoksa onlar için rus kizi, turk kizı, elf kizı ,peri kizi ....hepsi ayni

siz erkek olsanız hangisini seçerdiniz? :)

Erkek değilim ama benim de 'seçme' durumum var o yüzden kendi açımdan yazayım

Aşk, sevgi karpuz seçer gibi seçmeyle olmuyor. Onun boyu 2 cm daha uzun, bunun parası daha çok, onun mezun olduğu okul daha iyi, bunun ailesi daha düzgün şeklinde puan dağılımıyla hesap kitap yapılan isler aşk olmuyor. Evlenme zamanım geldi bir tane seçeyim işte oluyor. Ben bu şekil ilişkiler kurmuyorum.

Benim hoşlandığım adam benden 10 yaş kadar büyük, boşanmış, 5 yaşında küçük bir çocuğu var. Sizin mantığa göre seçmece yapsaydım ilgi gösteren yaşıtım, bekar erkeklerden birini seçerdim ama aşk sevgi öyle bir şey değil insan kalbin kime atacağını seçemiyor. Sonuç olarak karşındaki bir tezgah malı değil insan. Aynı şekilde ben de bir insanım, mal değilim. Karşımdaki erkek sana duygularım için değil tipin için kariyerin var diye ya da ailen düzgün insanlar diye aklıma yattı tamam bu olsun derse terk ederim. Beni gönülden sevmeyen biriyle olmak istemem.

Türk kızları maddiyatçı ise ben türk değilim o zaman
Bekarken ki hayatımı elimin tersi ile itip evlendim.
Mutluyum da, ama o hesapsız zamanlarımı özlüyorum.
Keşke biraz maddiyatçı olsam ben ya

Biz türk değiliz ozaman, ufaktan yol alalım

Biz türk değiliz ozaman, ufaktan yol alalım

Yanında mutlu değilsem, keyifle elini tutamicaksam adamın parasını malını diplomasını ne yapıcam Allah aşkına ... mutluluk emtia değeriyle ölçülmüyor inanın. Bu kağıt üstünde çok amntıklı yakışıklı, yaşıtım, genç elemanlardan hiçbiri bu boşanmış abimiz kadar kalbimi çarptıramadı

Dini bayramlarınıza uymasını bekleme, el öpmesini bekleme, yerel yemekler pişirmrsini bekleme, atasözlerini bilmesini bekleme
Bizim gibi alıngan ve kavgacı değiller naif halleri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…