- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Tebrik ediyorum...Valla dilbilgisi kurallarına uymanıza da bayıldım gerçek isminiz olga mı?Ee 10 yildir turkiyedeyim olsun o kadar
Kimligime isim bile eklettim. Ece ben
Ülkemizdeki kadınlar çirkin mi? Mesela siz çirkin misiniz? Her ülkenin kendine has güzelliği vardır. Ayrıca bu dediğiniz de bedeni sermaye olarak kullanmak anlamına gelir,ki bu her kadına hakarettir.Sizin tipiniz iyi ve çok güzel olsanız etrafinizda zengin yakisiklilar koşarken parasizimi secerdiniz
Görmüyorlar ki kendileri ipsiz sapsız,eli kadın eline değmemiş ekşici sürüleri.Ayy sinir oluyorum "ben türk kizlariyla yapamam yea, türk kızları çok kezban, maddiyatci, blablabla" diye ortalıkta gezen erkeklere. Kendileri sadrazamın sol yanından düşmüş sanki, Türk kızlarına yaptıkları ayiliklara bakmadan türk kızı rerero yapıyorlar. Şu durumda Ukraynalı gelininiz kardeşinizi aç açıkta bıraksa vah vah demem valla
Tebrik ediyorum...Valla dilbilgisi kurallarına uymanıza da bayıldım gerçek isminiz olga mı?
Valla ya Bu konuda Türk kızıyla Rus kızını karşılaştırmak Nasıl bir kafadır.Onlarda genelde cinsellik rahat yaşanırSiz mesajımı çok yanlış anlamışsınız. Ben Ruslar namussuzdur demedim ama namus anlayışları bizim gibi de değil. Erkek ya da kadın evlendikten sonra tabi ki de bir başkasıyla münasebete giremez, girdiğinde her dilde, millete adı aldatmadır. Ben Ruslar aldatir demedim ki hatta aksine ailelerine çok bağlıdırlar ama evlenene kadar yaptıklarını sorarsanız Türk kızıyla Rus kızını da bi zahmet aynı kefeye koymayın çünkü dil utanır bunu söylemeye.
O bekaret ve diktirme olayına da hiç girmeyin çünkü bu Türkiye nin kanayan yarası ve bunu yapan kadınlara ahlaksız diyene kadar buna mecbur eden topluma, evlendiğinde bunu sorgulayacak erkeğe ahlaksız demek en isabetlisi.
Canım eşin anlattığına göre Türk erkeğine dönüşmemiş. Bırak dönüşmesin. Hangi Türk erkeği misafir gelince çayı koyayım mı der. Size maşallah diyorum. Bende bir Türk erkeği ile evlenmek istemiyorum. 50 li yaşlarında bekar bir tanıdığımız Hollanda lı bir adamla evlendi. Asla evlenmeyi düşünmüyordu. Şimdi 4 yıllık evliler. En son konuştuğumuzda çok mutlu olduğunu söyledi.Evde yemek yapıyorum diyor sofrayı kuruyoruz arkasından sen yeterince yoruldun yemek yaparken sıra bende ben toplarım, makina ya dizerim sen uzan diyormuş vs. vs. Bizim erkeklere sorsan öyle erkeklik mi olur lan derler. Size en içten dileklerimle mutluluğunuz daim olsun.
Valla siz Türk değil Öztürk olmuşsunuz o dilleri biz bilmiyoruz. Tuttuğunu koparan, kendini geliştiren insanları severim. Maaşallah size....Yok degil, Xenia gercek adim
Tesekkur ederim.
Ben türk dili ve edebiyati okudum evlendikten sonraosmanlica köktürkce uygurca bile ogrendim dd ile sartli gectim ama olsun
Kardeşiniz ekşi boy sanırım. Türk kızları bıdı bıdı. Kendisi Türk insanı değil ya.
Bu ekşi boyların hepsi kadın düşmanı
aman onlar turk kizlarini yerden yere vurup yabanci kız aliyorlar da kiymetini biliyorlar mi her zaman acaba? Geçen tv de vardi ukraynali bi kadin aglayip duruyordu yazik yarım türkçeyle dayaktan bezdim evden kactim simdi cocuklarimi gostermiyor , ülkeme de dönemiyorum diye...adam da işadami kironun teki,canli yayinda tehdit etti kadini, noldu bilmem o kiza....olay hangi uyruktan kadini seçtikleri değil yani, kadın diyince insan değil mal gozuyle bakmalari,yoksa onlar için rus kizi, turk kizı, elf kizı ,peri kizi ....hepsi aynisiz erkek olsanız hangisini seçerdiniz? :)
siz erkek olsanız hangisini seçerdiniz? :)
siz erkek olsanız hangisini seçerdiniz? :)
Biz türk değiliz ozaman, ufaktan yol alalımErkek değilim ama benim de 'seçme' durumum var o yüzden kendi açımdan yazayım
Aşk, sevgi karpuz seçer gibi seçmeyle olmuyor. Onun boyu 2 cm daha uzun, bunun parası daha çok, onun mezun olduğu okul daha iyi, bunun ailesi daha düzgün şeklinde puan dağılımıyla hesap kitap yapılan isler aşk olmuyor. Evlenme zamanım geldi bir tane seçeyim işte oluyor. Ben bu şekil ilişkiler kurmuyorum.
Benim hoşlandığım adam benden 10 yaş kadar büyük, boşanmış, 5 yaşında küçük bir çocuğu var. Sizin mantığa göre seçmece yapsaydım ilgi gösteren yaşıtım, bekar erkeklerden birini seçerdim ama aşk sevgi öyle bir şey değil insan kalbin kime atacağını seçemiyor. Sonuç olarak karşındaki bir tezgah malı değil insan. Aynı şekilde ben de bir insanım, mal değilim. Karşımdaki erkek sana duygularım için değil tipin için kariyerin var diye ya da ailen düzgün insanlar diye aklıma yattı tamam bu olsun derse terk ederim. Beni gönülden sevmeyen biriyle olmak istemem.
Biz türk değiliz ozaman, ufaktan yol alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?