- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Asgari ucretli adamla evlenip bir dilim ekmegi bolusmeye gelmiyorlar diyenler cok hakli.
TC kendi vatandasi ile evlenene hemen oturum ve calisma izni vermiyor.
Eyvah eyvah.Acıdım Ukraynalı hanıma.Şimdi saf saf gelecek.Türk kadını olsaydı anlardı şimdi neyle karşılaştığını.Bu kızcağız napacak şimdi sizle karşılaşıncaErkek kardeşim 30 yaşında çok yakısıklı saygılı efendi işi gücü olan pırlanta gibi bir genc , Ukraynalı bir kızla evlenme kararı aldı. Kadın 32 yaşında. Kadını ben çok iyi tanımıyorum ama umarım iyi biridir.
Kültür farklılığı sorun yaratır mı ?Dil farkı nasıl olacak ? Erkek kardeşimin mutlu olmasını çok isterim.
Erkek kardeşime 3 yıldır bir sürü kız önerdik buluşmaya bile gitmedi, Türk kızları ile yapamadığını söylüyor . Ön yargısı var .
Kardeşimi çözemiyorum çok inatçı ,
25 yaşındayken bir kızdan ayrılmıştı ondan beri türk kızlarıyla evlenmeyeceğim dedi dedi sonunda bu oldu, kardesim o zaman işsizdi , maddi yönden sorun çıkmıştı kardesimin anlattıgınaa göre, türk kızlarını maddiyatçı görüyor..
Çevresinde böyle evlilik olan var mı ? Yabancı gelin olayı ? Sorun olur mu ? Avantajları dezavantajları nedir ? Tabi kardeşimin hayatı ama düşünüyorum yine de
Sizin gordugunuz ruslarla olusan fikriniz benimde gordugum bir ton rus kadin var gayet senin benim gibi insanlar.Evet bekaret onlarda onemli olmayabilir ama bu ne rahatligi ne ahlaksizligi gosterir.Bana gore ahlaksizlik bakire kalip herseyi yasayanlardir yada diktirip karsidakini kandirandir.Hic kimseyi rus, turk, ingiliz diye namus olarak kiyaslayamazsiniz.Eger kiyaslarsaniz biz ahlaksiz cikariz.Şöyle düşünün şu cağda az yada çok hemen hemen tüm bekarlar cinsellik yasamistir istisnai bir kisim hariç.Ama bakireyiz bence bakire olmasak daha iyidir.Biz ne türk sevgilisi oldugunda bakireligini sorguladik ne rus oldugunda.Çünku bizi hiç ilgilendirmez.Bizim gelinimiz degme türk kızından oturaklı ve ağır başlıdır.Valla en başından beri ben bir türk kiziyim hic bir hareketinin benimkinden farki yoktu keza tanidigim butun rus kadinlarininYani şimdi sizin gelininize lafım yok, elbette herkes aynı değildir ama bazı ırkların karakteri vardır mesela Almanlar disiplinlidir, İspanyollar görece eğlenceye düşkün daha tembeldir, Acemler kurnazdir gibi maalesef Ruslar da bizim namus anlayışımızdan farklılar.
Bana göre yaşamları genel olarak gayri ahlaki bu düşüncem kulaktan duyma değil gördüklerimle oluştu. Aynısını bizim Türk kızları yapmış olsa kimse olsun evlendikten sonrası önemli bu yaşına kadar kaç erkek ile neler yapmış hangi bardan gelmemiş demez ama konu yabancı gelin olunca herkes yabancı sever oluyor, herşeye olsun deniyor.
Rus kadınları ailesine çok bağlı oluyor ve genellikle iyi niyetliler. Çok iyi anne olan tanıdıklarım da var. Yukarı da bahsettiğim hepsi değil ama çoğunluğu kapsayan bir durum. Benim kızgınlığım da bu konuda paşa oğullarına bir iki kişiyle takılmış kızı layık görmeyip de yabancı gelinlere ağzı sulananlara.
Gördüğüm yabancı gelinler maalesef bizim Türk kızlarından çok daha sevimli, masum ve tatlılar. Bana öyle rastladı belki. Ya da fesatlıkta ilk 3 e oynuyoruzdur.
Siz mesajımı çok yanlış anlamışsınız. Ben Ruslar namussuzdur demedim ama namus anlayışları bizim gibi de değil. Erkek ya da kadın evlendikten sonra tabi ki de bir başkasıyla münasebete giremez, girdiğinde her dilde, millete adı aldatmadır. Ben Ruslar aldatir demedim ki hatta aksine ailelerine çok bağlıdırlar ama evlenene kadar yaptıklarını sorarsanız Türk kızıyla Rus kızını da bi zahmet aynı kefeye koymayın çünkü dil utanır bunu söylemeye.Sizin gordugunuz ruslarla olusan fikriniz benimde gordugum bir ton rus kadin var gayet senin benim gibi insanlar.Evet bekaret onlarda onemli olmayabilir ama bu ne rahatligi ne ahlaksizligi gosterir.Bana gore ahlaksizlik bakire kalip herseyi yasayanlardir yada diktirip karsidakini kandirandir.Hic kimseyi rus, turk, ingiliz diye namus olarak kiyaslayamazsiniz.Eger kiyaslarsaniz biz ahlaksiz cikariz.Şöyle düşünün şu cağda az yada çok hemen hemen tüm bekarlar cinsellik yasamistir istisnai bir kisim hariç.Ama bakireyiz bence bakire olmasak daha iyidir.Biz ne türk sevgilisi oldugunda bakireligini sorguladik ne rus oldugunda.Çünku bizi hiç ilgilendirmez.Bizim gelinimiz degme türk kızından oturaklı ve ağır başlıdır.Valla en başından beri ben bir türk kiziyim hic bir hareketinin benimkinden farki yoktu keza tanidigim butun rus kadinlarinin
Yani şimdi sizin gelininize lafım yok, elbette herkes aynı değildir ama bazı ırkların karakteri vardır mesela Almanlar disiplinlidir, İspanyollar görece eğlenceye düşkün daha tembeldir, Acemler kurnazdir gibi maalesef Ruslar da bizim namus anlayışımızdan farklılar.
Bana göre yaşamları genel olarak gayri ahlaki bu düşüncem kulaktan duyma değil gördüklerimle oluştu. Aynısını bizim Türk kızları yapmış olsa kimse olsun evlendikten sonrası önemli bu yaşına kadar kaç erkek ile neler yapmış hangi bardan gelmemiş demez ama konu yabancı gelin olunca herkes yabancı sever oluyor, herşeye olsun deniyor.
Rus kadınları ailesine çok bağlı oluyor ve genellikle iyi niyetliler. Çok iyi anne olan tanıdıklarım da var. Yukarı da bahsettiğim hepsi değil ama çoğunluğu kapsayan bir durum. Benim kızgınlığım da bu konuda paşa oğullarına bir iki kişiyle takılmış kızı layık görmeyip de yabancı gelinlere ağzı sulananlara.
Siz mesajımı çok yanlış anlamışsınız. Ben Ruslar namussuzdur demedim ama namus anlayışları bizim gibi de değil. Erkek ya da kadın evlendikten sonra tabi ki de bir başkasıyla münasebete giremez, girdiğinde her dilde, millete adı aldatmadır. Ben Ruslar aldatir demedim ki hatta aksine ailelerine çok bağlıdırlar ama evlenene kadar yaptıklarını sorarsanız Türk kızıyla Rus kızını da bi zahmet aynı kefeye koymayın çünkü dil utanır bunu söylemeye.
O bekaret ve diktirme olayına da hiç girmeyin çünkü bu Türkiye nin kanayan yarası ve bunu yapan kadınlara ahlaksız diyene kadar buna mecbur eden topluma, evlendiğinde bunu sorgulayacak erkeğe ahlaksız demek en isabetlisi.
çok guldüm bu yorumaDeme öyle kız :)))
Seni seviyorum, eksi basamadim mesaja.
Zaten Allah yukarda Rus erkeklerinden çok güzel olana hiç rastlamadım (benimki bana güzel geliyor ama demin de yazmıştım bu konuya, Habeş maymunuyla da sevgili olsam beraberken yakışıklı görüyorum. O yüzden o hariç diyim)
Hiç anlayamıyorum iki Rus kardeşle tanisiyorum. ana bir baba bir. Kadın ay parçası gibi adam domatese benziyor :) sebebini dusundum, istişare ettimvardığım sonuç yuvarlak surat oldu :) yuvarlak surat kadını güzel gösteriyor ama erkeklerde çok hoş durmuyor. Bir de çoğu Rus erkeği köse. Sakalları parça parça,minik minik çıkıyor. Yani hadi surat cirkin, bari sakal uzatıp saklayalım olayı yok. Haliyle ay parçası gibi parlıyorlar :)
Ha bir de güneşte azıcık kalsın aylarca pembe geziyorlar . Esmerlesme yok,pembelesme var.
Bütün bunlari toplayinca dolunay suratli,pembe renkli ve sakalsız erkekler çok çekici olmuyorlar haliyle.
Ayrıca ülkemizde de 'bagcilar kekosu' olarak adlandırılan, 50kuruş versene tırrek diyen apacilerin anavataninin Rusya'li gopnikler olduğunu biliyor muydunuz Eki Görüntüle 2637962 Eki Görüntüle 2637963
Hak etmiş pislikSize tanıdığım, akrabam olan bir erkekten duyduğum bir şeyi anlatayım gülün ölmekten ... elemana ailesi kız bakıyor. Bizimki de buldukları kızı beğenmedi, başkasıyla gezmiş tozmuş kız istemem bakire olmayan kız istemem dedi. 6 ay sonra Rus bir kızi koluna takmış geziyor. Aile gezmesinde diğer kuzenler, bu, yani gençler beraber otururken sordular eee böyle demiştin ne oldu diye. El-cevap: Onların kültürü öyle, onlarda bekaret önemli değil.
Bu kafaya, mantiga verecek cevap bulamadik haliyle. Sonuc ne oldu derseniz Rus abla (bunun gerizekali oldugunu anladigina sebep diye dusunuyorum) bunu terk etti, diger kiz zaten coktan baskasiyla evlendi derken bizimki oylece kaldi hala bekar. Akli olan kaciyor malum
Canım eşin anlattığına göre Türk erkeğine dönüşmemiş. Bırak dönüşmesin. Hangi Türk erkeği misafir gelince çayı koyayım mı der. Size maşallah diyorum. Bende bir Türk erkeği ile evlenmek istemiyorum. 50 li yaşlarında bekar bir tanıdığımız Hollanda lı bir adamla evlendi. Asla evlenmeyi düşünmüyordu. Şimdi 4 yıllık evliler. En son konuştuğumuzda çok mutlu olduğunu söyledi.Evde yemek yapıyorum diyor sofrayı kuruyoruz arkasından sen yeterince yoruldun yemek yaparken sıra bende ben toplarım, makina ya dizerim sen uzan diyormuş vs. vs. Bizim erkeklere sorsan öyle erkeklik mi olur lan derler. Size en içten dileklerimle mutluluğunuz daim olsun.Benim esim Ispanyol, biz cok belirgin bir kultur farki yasamadik Ispanyollar bizden cok da farkli degiller. Benim tek gordugum fark bazen cocuklugumda gecen bir cizgifilmden ya da bir aburcuburdan bahsetmem gerektiginde sifirdan anlatmam gerekiyor hic bildigi bir sey olmadigi icin:))
Arkadas grubumda bir tane de Rus gelinimiz var kendisini o kadar cok seviyoruz ki ve o kadar guzel uyum sagladi ki bazen Turk olmadigini unutuyoruz. Hayatimda gordugum en iyi annelerden biridir ayni zamanda. Merak etmeyin bir sure sonra kisi size 'yabanci' olmayacak, ben evde yabanci biriyle yasiyormus gibi hissetmiyorum mesela. Gerci benim kocam aksama karniyarik yapayim sen de cacik yapar misin yeriz diyen, misafirimiz gelir gelmez cay demleyeyim mi diye soran birine donustugu icin arkadaslarim kendisini Turk'e donusturdugumu soyluyor, olabilir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?