Ukrayna'ya giden adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sartlandiriyorsun kendini ondan oluyor bunlar, sal gitsin.
illa olacak diye kafanda kurma.
dur bakalim cikarsa eyvallah cikmazsada bekarlik güzeldir.
Adam akilli biri olsun.

Oyle diye diye kaç yaşına geldik...
Üstelik güzel biriym çirkin falan da sanma.
Mühendisim falan
Çok üzülüyorum çok

Ukrayna eskiden baya ucuzdu. Ama artık orası da pahalı. Seks için giden erkekler baya fazla ama onun için de para lazım. Ve en önemlisi para yoksa dil lazım. İngilizce bilen seviyesi çok düşük. Rusça bilmeli. Evet kadınlar çok güzel çok hoş. Ama orada da kendi işinde gücünde kadın dolu. Benim sevgilimin arkadaşı eşiyle beraber iş dolayısıyla gittiler. Eşi de bu vesileyle Rusça öğrenmiş oldu. Bu konularda keramet erkektedir. Ülkede, şehirlerde, kadınlarda değildir. Burda da eşimize sevgilimize bakan, kur yapan kadınlar çıkıyor.

Pek tabi salya akıtarak oralara gitmeyi planlayan, seks için gittiğini ciddi anlamda belli eden, Ukrayna dendiğinde gözleri dönen erkekler her türlü ahlaksızlığı burda da yapacaktır. Bu yüzden seçtiğimiz insanlara dikkat etmemiz gerekiyor.

Kendinizi şartlandırmayın. Kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri mutlu olmadığınız bir ilşkiyi sürdürmeye çalışmanız olur. Kendinizi sevin ve saygı gösterin. Başkaları da sever ve saygı gösterir.

Ayrıca onların Ukraynaya alınmama ihtimalleri var. Türklere karşı önyargılı olduklarından (pek haksız sayılmazlar) havaalanında sorgu odasına çekiyorlar. Tüm Türkler sorfudan geçiyor, ben de geçmiştim gittiğim zaman. Beğenmediklerini almıyorlar ülkeye. O kadın arayıp yardımcı olursa bilemiyorum tabi.

Rusça biliyormuş sözde...Daha once konustugumuzda bana rusça şu sümleyi yazsana demiştim...Yazdı...Ben onu google translat te gercekten yazabildi mi diye cevirttim ama cıkan şey anlamsızdı ceviremedi...dedim cıkmıyor..o kadar iyi değilim yani dedi

Haklısın zaten şu noktadan sonra konuşmak içimden gelmiyor moralim bozuldu...

Peki sence ne şekilde bitirmeliyim...Akşam yazacak büyük ihtimal, ben de bu ukrayna meselesini kaldıramam dicektim..Acaba yazsa da bundan sonra hiç cvp dahi vermemek mi en iyisi olacak...Beni önemsemeyen birine yapılacak bu aslında

Bir de sen ne zaman gitmiştin? Bunlar kelli felli takım elbiselerle giderler herhalde....Orda yakınım var vs kimbilir neler uydururlar

Cevap verme konuşmak istemiyorsan

Cevap verme konuşmak istemiyorsan

Zaten ne desem tersleniyorum...Desem ki sen beni önemsemiyorsun başladın yine der...Zaten cevapları verdi, ben oraya sexe gitmiyorum senle konusmuyorken aldık bileti...herşey ayarlanmış ama belli ki önceden başlayan bişey bu çünkü şurda konusmayalı cok zaman gecmemişti...

Yani ukraynaya beni hiçe sayıp gitmeye karar vermiş biriyle gerçekten konuşmak dahi istemiyorum...

bizim burada 3 çocuklu bir hoca eşini boşadı ve Ukrayna dan yenge getirdi.bu sevda öyle böyle değil.

Muhtemelen kankası buna da bulacaktır becerebilirse getirmeyi...Ama bu çulsuz o kadını nasıl yaşatacak? Kirada oturuyor, 10 yıldır da bankaların kara listesindeymiş

İlişkinizi bitirecekseniz eğer konuşacaksınız elbet. Ne şekilde devam edeceksiniz hayatınıza, ayrılacak mısınız devam edecek misiniz bu sizin kararınız. Sadece kararınız ne olursa olsun net olun. Bu durumu saçma bulduğunuzu, istemediğinizi söyleyin. Israr ediyor mu, sizi tersliyor mu ona bakın. Konuşmadığınız zaman bilet almak da fırsat kollamak demek. Bunları çekinmeden söyleyin.
Ben 2 sene önce gitmiştim. Şimdi daha çok sorgudan geçemeyen, ülkeye geri gönderilen oluyormuş. özellikle erkek erkeğe gidiyorlarsa.

Ben zaten ilk bahsettiğinde bunu kaldıramam dedim...Kendisi kıskanç biri..Sen olsan sen de kaldıramazdın dedim.

Ama o kararını vermiş...Senle konuşmuyorduk bilet alındı dedi, sex için gitmiyorum her zaman ararsın dedi...Karar belli yani..

Akşam daha ne diyeceğim ki ben?
Daha 2 gün önce tekrar konusmaya başlamıştık ve bana bir de kendisini rahatsız eden şeyleri madde madde saymıştı...Ben de bişeyler söyledim karşılıklı anlaşabilmek adına konuşma yapmıştık..Beni özlediğini söylemişti...Ama 1 gün sonra bunu öğreniyorum...Şimdi bu konunun tartışmasına girmek istemiyorum adam zaten uzatma ben sana sexe gitmiyorum dedim diyerek yakasına yapışan kadın muamelesi yapacak bana...Kendini bişey sanacak...Ya zaten ne desen sanki 40 yıllık bıktıran kadın muamelesi

Ay yazarken bile sinirleniyorum ya..
Akşam ben bunu kaldıramam diyeyim o da zaten sen bilirsin der herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…