- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Artık kk da herkes öğrendi yaşını sanırım ..50 yaşında hatta yakında 51
Algısını onemseyecekti kısmına da cevabı hazır yazdıgım gibi ...bileti benle konusmuyorken su gecen 1-2 haftada almış
@cikolataveturkkahvesi
Kisaca beraber capkinliga gidiyorlar. Yardimci olmak vs palavra, neye yardimci olacak zaten. Masraflar da alman usuludur buyuk ihtimalle
Adamlar Ukrayna ya gidince kesin biriyle yatıcak
Atıyorum Fransa’ya giderse yapmayacak mı?
Her yerde hayat kadını var
Gidiyor adam bana ne atar yapıyon canımYaw he he
Benim kafam karıştı birkaç gündür konuştuğun kişi nasıl seni terkedip sonra dönüyor bu ne hız?Beni terkeden sonra özledim diye arayan ve birkaçgündür konuştuğum adam var...Ben tamam deyip dönmüş değilim...
2 gündür ara ara yazıyordu...Ben pek taraftar değildim..
Bugün sana bişey söyleyeceğim dedi...Meşhur kankası Ukrayna'dan biriyle görüşüyormuş birsüredir ve onun yanına gidecekmiş, senin masrafları da karşılarım beraber gidelim demiş...Senle konuşmuyorduk o zaman biletleri aldım 8 temmuzda gidiyoruz dedi...
Tercümanlığa gidecekmiş kendisi hem de ilk defa ydışı ve masraf arkadaşından olunca cazip gelmiş...Belki de evlenecekmiş kankası (sözde ciddi işe gidiyorlar ayağı)
Daha 4 günlük sokağa çıkma yasağında kankam sevgilisiyle ayrılık kararı aşamasında çok kötü diyordun dedim hangi ara buldu da işi pişirdi de evlilik düşünmeye başladı dedim...
Gerçekten nedir bu ya...
Onemsemiyorsan ne bok demeye benle konuşuyorsun..
Kankası ne derse ne yaparsa onun peşinden giden bir adam...
Kim kaldırır bunu ya bir de bana söylüyor
Benim kafam karıştı birkaç gündür konuştuğun kişi nasıl seni terkedip sonra dönüyor bu ne hız?
İrtibatı kesin, dediklerinin dogru oldugunu nerden bileceksiniz, karşı taraf da bir arkadasınız getirecek Belli ki, sap gibi duracak degil ya orda... YApan burda da yaparmış... Öyle degil işte yakalanmamak için, adres iz belli etmemek için risksiz olması için elin memleketinde yapacaklarını yapıyorlar. Uzak durun çok seviyesiz insanlarMasrafı arkadası karsılıcakmış...
Nerden de tanıdım bu iğrençlikleri duymasaydım keşke
Şöyle birşey sorayım hayat kadını her yerde var ama yaz oldu mu millet erkek erkege marmarise akın ediyor(marmariste yaşıyorum.)Bunun sebebinin ne oldugunu biliyoruz.Adamlar Ukrayna ya gidince kesin biriyle yatıcak
Atıyorum Fransa’ya giderse yapmayacak mı?
Her yerde hayat kadını var
Öyle adamlarla işiniz olmasın o zamanŞöyle birşey sorayım hayat kadını her yerde var ama yaz oldu mu millet erkek erkege marmarise akın ediyor(marmariste yaşıyorum.)Bunun sebebinin ne oldugunu biliyoruz.
Arkadasinin sevgilisi icin gimesi vs komple yalan olabilir onu diyorum. Beraber bi ise kalkismaya karar verip boyle bi senaryo uydurmus da olabilorlerMasrafı arkadası karsılıcakmış...
Nerden de tanıdım bu iğrençlikleri duymasaydım keşke
Arkadasinin sevgilisi icin gimesi vs komple yalan olabilir onu diyorum. Beraber bi ise kalkismaya karar verip boyle bi senaryo uydurmus da olabilorler
Aynen aynen barabar dujjValla bana ukraynaya bilet aldım gidiyorum dese boşarım ben adamı rusya ukrayna karşıtıyım ben arkadaş erkekler gezek diye gitmiyor oralara... Duj diye gidiyorlar gibime gelir ben mi tuhafım
Niye bu insanlarla vakit kaybediyorsunuz kiSaçmalık ya...50 yaşına gelip hala ukraynalı karı peşinde kankası ve onun peşinden giden
Niye bu insanlarla vakit kaybediyorsunuz ki
Ben bu kişi için demedim.İnsanlar değil 1 kişi ve zaten artık bugun tamamen sessiz kaldım..kendisi de zaten arayıp sormadı
Kanını severim onların sen anladınBen çok rahat bir kadınımdır. Öyle ki eşim bazen yahu sen beni hiç mi kıskanmıyorsun diye sorar. "Herkes kocama ölüyor, kızlar koynuna atlayacak eyvahh"kafasında değilim yani.Çiftlerin tercih ettiği adult bir otelde eşimle canlı müziğimizi dinleyip takılırken saçını savura savura (neredeyse eşimin yüzüne çarpacak)dans edip kur yapmıştı bir kız Irk ayrımı yapılmaz ama oraların kızları çok sıcak kanlı diyeyim ben.
Tabi yersen...Kadın için gitmiyormuş...ben gece gündüz istediğim saatte arayabilirmişim görüntülü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?