- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Aralarda birkaç mesaj daha okudum, zaten kısa süreli bir ilişkiniz olmuş. Sizin anlattıklarınıza ve bankaların kara listesine bile girdiğine göre sorumsuz biri. Hiç uğraşmayın. Hayırlı sevgilinin, eşin nerede ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz. Mutsuz olacağınız ilşkinin içinde olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsunBen zaten ilk bahsettiğinde bunu kaldıramam dedim...Kendisi kıskanç biri..Sen olsan sen de kaldıramazdın dedim.
Ama o kararını vermiş...Senle konuşmuyorduk bilet alındı dedi, sex için gitmiyorum her zaman ararsın dedi...Karar belli yani..
Akşam daha ne diyeceğim ki ben?
Daha 2 gün önce tekrar konusmaya başlamıştık ve bana bir de kendisini rahatsız eden şeyleri madde madde saymıştı...Ben de bişeyler söyledim karşılıklı anlaşabilmek adına konuşma yapmıştık..Beni özlediğini söylemişti...Ama 1 gün sonra bunu öğreniyorum...Şimdi bu konunun tartışmasına girmek istemiyorum adam zaten uzatma ben sana sexe gitmiyorum dedim diyerek yakasına yapışan kadın muamelesi yapacak bana...Kendini bişey sanacak...Ya zaten ne desen sanki 40 yıllık bıktıran kadın muamelesi
Ay yazarken bile sinirleniyorum ya..
Akşam ben bunu kaldıramam diyeyim o da zaten sen bilirsin der herhalde
Aralarda birkaç mesaj daha okudum, zaten kısa süreli bir ilişkiniz olmuş. Sizin anlattıklarınıza ve bankaların kara listesine bile girdiğine göre sorumsuz biri. Hiç uğraşmayın. Hayırlı sevgilinin, eşin nerede ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz. Mutsuz olacağınız ilşkinin içinde olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun
engelleEn kötü nasıl bırakabilirim onu düşünüyorum..En kötü nasıl hissettirebilirim
engelle
ozaman hicbir sey yapma bitir gitsin.Etkilemez bence...cocukca kaçar
50 yasındakı kart papazla ne ısın var ya, tutma sal gitsin of.Saçmalık ya...50 yaşına gelip hala ukraynalı karı peşinde kankası ve onun peşinden giden
konunun eski sevgili - yeni sevgili kısmından bağımsız bir yorum yapmak istedim.
erkeklerimizin uçkurlarına düşkünlüğü yüzünden ukrayna'ya neden genelev muamelesi yapılıyor anlamıyorum. ukrayna'ya gitmek istediğini söyleyen kişiye birlikte gitmek istediğinizi söyleyin. birlikte gidin. çok güzel şehirleri var.
ama önyargılarımızı kırmamız gerek.
Salın bu sırtlanı..Bana teklif eden mi var soran mı var...
Biz gidiyoruz bilet aldık dedi..
Hepsi bu
50 yasındakı kart papazla ne ısın var ya, tutma sal gitsin of.
İyi de arkadasının buldugu kadını görmeye gidiyorlar..
O da doğruysa ...
Bana teklif eden mi var soran mı var...
Biz gidiyoruz bilet aldık dedi..
Hepsi bu
Ben de gelicem demek sonra red yemek beni iyice paçavra eder...
Beni düşünen mi var ki zaten
Salın bu sırtlanı..
Oralarda ceylan bulacağım sanıyor.
Bulacağı şey başka bir sırtlan sadece..
Maalesef Ukraynaya gitmek isteyen erkek bana çok masum gelmiyor.Zaten şimdi burdaki yorumlar üzerine netten biraz baktım da zaten ukraynaya girişte cok fazla kontrol varmış türklere...rezillikmiş resmen kapılarda bekletiyorlarmış..ama ayarladılarsa bilemem...
Yani ben bunun arkadaşının evlenme amaçlı tanışmaya gittiğini falan da düşünmüyorum..
Netten bulmul herhalde birini sırf eğlence olsun diye bir de köprüden önceki son cıkıs gibi işte ukrayna ya gitmeden ölmeyelim hayalimizdi bu sene gerçekleştirelim demişlerdir...
Oyle masum anlatıyor ki ydısına hiç çıkmadım falan amacım ona tercümanlık bilmemne
Ukrayna'ya giremeseler ne olcak yani anlamıyorum. Siz devam edecek misiniz? Ev kuşu da olsa hiç güven ve huzur vermiyorsa tekmele. Bu kadar basit.Zaten şimdi burdaki yorumlar üzerine netten biraz baktım da zaten ukraynaya girişte cok fazla kontrol varmış türklere...rezillikmiş resmen kapılarda bekletiyorlarmış..ama ayarladılarsa bilemem...
Yani ben bunun arkadaşının evlenme amaçlı tanışmaya gittiğini falan da düşünmüyorum..
Netten bulmul herhalde birini sırf eğlence olsun diye bir de köprüden önceki son cıkıs gibi işte ukrayna ya gitmeden ölmeyelim hayalimizdi bu sene gerçekleştirelim demişlerdir...
Oyle masum anlatıyor ki ydısına hiç çıkmadım falan amacım ona tercümanlık bilmemne
Ukrayna'ya giremeseler ne olcak yani anlamıyorum. Siz devam edecek misiniz? Ev kuşu da olsa hiç güven ve huzur vermiyorsa tekmele. Bu kadar basit.
Maalesef Ukraynaya gitmek isteyen erkek bana çok masum gelmiyor.
Tabi iş seyahati olur elzem bir durum olur amenna..
Mesela Rusya 'da çok güzel. Neden Rusya değil ukrayna?
Evlenmek icin de gidiyor olabilir.
Sevgiliniz için yeni bir ilişkide bence çok riskli bir hamle.
Bence bu adayla olmaz.
Konuşmayan o zaman. EngelleyinBeni terkeden sonra özledim diye arayan ve birkaçgündür konuştuğum adam var...Ben tamam deyip dönmüş değilim...
2 gündür ara ara yazıyordu...Ben pek taraftar değildim..
Bugün sana bişey söyleyeceğim dedi...Meşhur kankası Ukrayna'dan biriyle görüşüyormuş birsüredir ve onun yanına gidecekmiş, senin masrafları da karşılarım beraber gidelim demiş...Senle konuşmuyorduk o zaman biletleri aldım 8 temmuzda gidiyoruz dedi...
Tercümanlığa gidecekmiş kendisi hem de ilk defa ydışı ve masraf arkadaşından olunca cazip gelmiş...Belki de evlenecekmiş kankası (sözde ciddi işe gidiyorlar ayağı)
Daha 4 günlük sokağa çıkma yasağında kankam sevgilisiyle ayrılık kararı aşamasında çok kötü diyordun dedim hangi ara buldu da işi pişirdi de evlilik düşünmeye başladı dedim...
Gerçekten nedir bu ya...
Onemsemiyorsan ne bok demeye benle konuşuyorsun..
Kankası ne derse ne yaparsa onun peşinden giden bir adam...
Kim kaldırır bunu ya bir de bana söylüyor
Işte o gitmeyecekti. Sizdeki algısını onemseyecekti.Ukrayna olmasının sebebi yazdım ya işte arkadaşının ordan kadın bulması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?