Ukrayna'ya giden adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aralarda birkaç mesaj daha okudum, zaten kısa süreli bir ilişkiniz olmuş. Sizin anlattıklarınıza ve bankaların kara listesine bile girdiğine göre sorumsuz biri. Hiç uğraşmayın. Hayırlı sevgilinin, eşin nerede ne zaman karşınıza çıkacağı hiç belli olmaz. Mutsuz olacağınız ilşkinin içinde olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun

En kötü nasıl bırakabilirim onu düşünüyorum..En kötü nasıl hissettirebilirim

Boşverin.
Daha iyisi çıkar karşınıza..
Umarım gönlünüze göre biri karşınıza çıkar.
Bol bol dua edin..

konunun eski sevgili - yeni sevgili kısmından bağımsız bir yorum yapmak istedim.

erkeklerimizin uçkurlarına düşkünlüğü yüzünden ukrayna'ya neden genelev muamelesi yapılıyor anlamıyorum. ukrayna'ya gitmek istediğini söyleyen kişiye birlikte gitmek istediğinizi söyleyin. birlikte gidin. çok güzel şehirleri var.

ama önyargılarımızı kırmamız gerek.

İyi de arkadasının buldugu kadını görmeye gidiyorlar..
O da doğruysa ...

Bana teklif eden mi var soran mı var...
Biz gidiyoruz bilet aldık dedi..
Hepsi bu
Ben de gelicem demek sonra red yemek beni iyice paçavra eder...
Beni düşünen mi var ki zaten

sizin için evet bu durum doğru. geçmiş olsun.

ben daha genel yorum yapmak istemiştim :)

Salın bu sırtlanı..
Oralarda ceylan bulacağım sanıyor.

Bulacağı şey başka bir sırtlan sadece..

Zaten şimdi burdaki yorumlar üzerine netten biraz baktım da zaten ukraynaya girişte cok fazla kontrol varmış türklere...rezillikmiş resmen kapılarda bekletiyorlarmış..ama ayarladılarsa bilemem...

Yani ben bunun arkadaşının evlenme amaçlı tanışmaya gittiğini falan da düşünmüyorum..
Netten bulmul herhalde birini sırf eğlence olsun diye bir de köprüden önceki son cıkıs gibi işte ukrayna ya gitmeden ölmeyelim hayalimizdi bu sene gerçekleştirelim demişlerdir...

Oyle masum anlatıyor ki ydısına hiç çıkmadım falan amacım ona tercümanlık bilmemne

Maalesef Ukraynaya gitmek isteyen erkek bana çok masum gelmiyor.
Tabi iş seyahati olur elzem bir durum olur amenna..
Mesela Rusya 'da çok güzel. Neden Rusya değil ukrayna?
Evlenmek icin de gidiyor olabilir.
Sevgiliniz için yeni bir ilişkide bence çok riskli bir hamle.

Bence bu adayla olmaz.

Ukrayna'ya giremeseler ne olcak yani anlamıyorum. Siz devam edecek misiniz? Ev kuşu da olsa hiç güven ve huzur vermiyorsa tekmele. Bu kadar basit.

Ukrayna olmasının sebebi yazdım ya işte arkadaşının ordan kadın bulması

Reactions: 000
Konuşmayan o zaman. Engelleyin

Işte o gitmeyecekti. Sizdeki algısını onemseyecekti.
Boşverin.

Kaç yaşında bu kişi ?

Artık kk da herkes öğrendi yaşını sanırım ..50 yaşında hatta yakında 51

Algısını onemseyecekti kısmına da cevabı hazır yazdıgım gibi ...bileti benle konusmuyorken su gecen 1-2 haftada almış

0 000

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…