önce sağlık ocağında kan testimi yaptırsam diye düşündüm bide, benim adetlerim çok düzenli hiç böyle gecikmez
her eve bi ultrason şart. haklısın.. bebek olsa eve alırım herhalde. içerinde ne yapıyor. keyfi yerinde mi
konuş bence.. benimki cumaya kadar bekle. 4 test var onları yaptır faks çek bize dedi...
ne hoş ama... maşallah... şu durumda doktorun demeside işe yaramaz doğsa anca inanırım herhalde
bizde tüpe başlayacaktık... stresten mi oluyor acep... ultrason olsa kendim bakacam. bulursam sana da vereyim
önce sağlık ocağında kan testimi yaptırsam diye düşündüm bide, benim adetlerim çok düzenli hiç böyle gecikmez
Ben de tüp bebek tedavisine başlamıştım. Hatta HSG falan çekildim
bizim burdaki yapıyosağlık ocağı kan testi yapmıyor diye biliyorum... bir ara konuşmuştum.
bana yaptır dediği testlerin için de de gebelik testi de var.
hadi. sebep varmıydı... gelmemesinde... yaramaza bak sen...
Hiç sebep yoktu. Konum var oku istersen.
okudum canım ya... maşallah...
benim eşimin sonucu sorunlu ya. ben ondan bu kadar rahatım galiba... sanmıyorum nedense. birde kendi kendimi aman efendim wolfrog hamişmiş sende ölesindir diye kandırasım gelmiyor. öyle bir şey mümkünse dedim dersin
Eşinin sorunu ne? Benimkinde ileri hızlı sayısı düşüktü ama keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullanarak değerlerini baya bir çıkardı.
Yapti mi test merak ettim sonuç ne
Eşinin sorunu ne? Benimkinde ileri hızlı sayısı düşüktü ama keçiboynuzu kürü ve proxeed plus kullanarak değerlerini baya bir çıkardı.
benim adet lütfedip bugün geldi, yarın doktora gidip tedaviye başlarım artık. inşallah seninkide daha fazla strese sokmadan gelirtest yaptım sonuç beklediğim gibi negatif. adet olmayı bekliyorum..
benim adet lütfedip bugün geldi, yarın doktora gidip tedaviye başlarım artık. inşallah seninkide daha fazla strese sokmadan gelir
test yaptım sonuç beklediğim gibi negatif. adet olmayı bekliyorum..
öyle saçma bi haldeyiz, bizi bekletip bekletip gelince bile seviniyoruzay sevindim.. ona bile sevindim yani... benimki de gelse sevineceğim...
sen gitmedin inatla dimi doktora...
Olsun. Şimdi olmazsa ileride olacak hayırlısıyla.
öyle saçma bi haldeyiz, bizi bekletip bekletip gelince bile seviniyoruzdoktoru bugün aramaya niyetliydim ama gerek kalmadı işte
ya bende günlerdir adetim gelsede, iğnelerimi kendime saplasam artık diye hevesle bekliyoruminş. canm. üzülmedim... bir süredir üzülmeyi bıraktım... benimki laboratuvar ortamında olacak. çocukken derdim; göz rengini seçeyim, saç rengini seçeyim ona göre olsun diye. malum olması için laboratuvara ihtiyaç var. hazır olmuşken seçermişim
sal kendini çok odaklanma...
inanır mısın çocuktan çok yiyeceğim iğnelere odakladım... hormon alınca acaba nasıl saçmalayacağım... kocama Allah sabır versin .
inş. canm. üzülmedim... bir süredir üzülmeyi bıraktım... benimki laboratuvar ortamında olacak. çocukken derdim; göz rengini seçeyim, saç rengini seçeyim ona göre olsun diye. malum olması için laboratuvara ihtiyaç var. hazır olmuşken seçermişim
ya bende günlerdir adetim gelsede, iğnelerimi kendime saplasam artık diye hevesle bekliyorum
Senin bebiş illa marjinal olucam diyor yaniTeknolojik bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?