eczaneden test alıp yapsanız ayy benm içime bebiş var diye doğdu
ALLAHTAN ümit kesilmez en beklemdigin anda ol der oluverir ins hamilesindir dua edicem sana ins test al yap ümidini kesme böyle tedavilere başlayan ara veren tup bebek yaptiracakken hamile kalanlar var ins hamilesindir yaa Allah seninle yar ve yardimcin olsun
7 gün geçmiş bence test al yap çıkar testte böyle kararsizliktan iyidir bence ne olduğunu bilmek
bebek olacağını sanmıyorum tabi Allah bilir. ama zor...
konuştum cumaya kadar bekleyip test yaptıracakmışım...
Ben de en son adet gecikmemde "off yine mi söktürücü kullanıcam" demiştim. İşte o kadar umudum yoktu. Ama sonuç
Başlık çok iyi yalnız
Kan testi yaptır kesin sonuç, hamile değilsen ilaç kullanırsın
benimde şuan pek umudum yok...
Maşallah.. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.
ütopik geliyor şimdi inanır mısın... o kadar uzak.
Ahhaha aynı benÇift çizgiyi gördüm inanmadım, beta hcg sonucu elimde inanmadım. Ne zaman ki dr evet hamilesin dedi tamam dedim.
aynı durumdayız bizde adetimle birlikte asılamaya başlıcaktık, 9 gün gecikmem var gelen giden yok2 test yaptım negatif. dünden beri kasımklarımda ağrı var, yumurtlama zamanı olurdu bu ağrılar. banada bi ultrason lazım
aynı durumdayız bizde adetimle birlikte asılamaya başlıcaktık, 9 gün gecikmem var gelen giden yok2 test yaptım negatif. dünden beri kasımklarımda ağrı var, yumurtlama zamanı olurdu bu ağrılar. banada bi ultrason lazım
akşam eşime dedim keşke evimizde bi ultrason olsada baksak diyebizde tüpe başlayacaktık... stresten mi oluyor acep... ultrason olsa kendim bakacam. bulursam sana da vereyim
yok doktora sormadımdoktoruna danıştın mı?
akşam eşime dedim keşke evimizde bi ultrason olsada baksak diye
yok doktora sormadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?