- 2 Temmuz 2023
- 12.093
- 36.249
- 528
Ya zaten bunun mahremle ilgisi ne besleme yapan bir anneye aaa memesini çıkardı gözüyle pis pis bakanlar utanmıyorda kadın utanacak peh3 senedir bebek emziriyorum, emzirmemden rahatsiz olan, tiksinen o isaret ettigi kuytu yere kendi gitsin.
Zaten yeterince dikkat ediyoruz, zaten kendimizde namahremimizin farkindayiz ama uyarmak yoo dostum yoo uyarmak kimsenin haddi degil, rahatsiz olan gitsin kuytusuna aglayarak beklesin.
Yeter kadinlari sindirdiginiz.
10 yıllık konuyu hortlatıp emzirmeden iğrenenleri dinliyoruz aman ne güzel
Belkide normal bir eylemdir ha bebeğini beslemek iğrenende bakmasın yok memesini kapatsin yok örtsün daha kolayı var göz kapaklarınızk kapatın
Ben fikrimi belirttim asıl size ne oluyor? Üstelik hakaret etmenize gerek yok. Katılmıyorum desiniz olur biter.Sanane, rahatsizsan yuru git. Illa ki insanlar sizin konforunuza gore mi yaşayacak. Bir de utanmadan uyardim diyorsunuz. Gina geliyor su herkes bana gore yasasin bencilliginden.
Her memeli yavrusunu emziriyor, bunda bir sıkıntı yok. Fakat memeler toplumda örtüldüğü ve mahrem olduğu için nasıl ki ben mememi açıp oturmuyorsam karşı taraftan da ister istemez beklerim. Ha yapmazsa kendi bileceği iş ama karşılıklı düşünceye önem veririm her zaman.Neden iğrendiniz? Ben uzaydan gelmişçesine tepki vermenize anlam veremedim. Siz de kadınsınız; sizin de memeniz var, siz de çocuk emzirmişsiniz. Tüm memeli dişiler yavrularını bu şekilde besliyor. Bence bu normalleşmeli artık. Kadınlar kuytu köşe bulup eğilip bükülerek mi çocuk emzirecek? Bu sıcak havada bez havlu örterek mi bebesini besleyecek
Hakaret?Ben fikrimi belirttim asıl size ne oluyor? Üstelik hakaret etmenize gerek yok. Katılmıyorum desiniz olur biter.
Başımı çeviriyorum her zaman, kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Hiç bir şekilde de iğrenmedim, kimse de iğrenmez. Benim önümde yaparsa rahatsız olduğumu belirtirim iğrendiğimden değil onun mahremi olduğu için.10 yıllık konuyu hortlatıp emzirmeden iğrenenleri dinliyoruz aman ne güzel
Belkide normal bir eylemdir ha bebeğini beslemek iğrenende bakmasın yok memesini kapatsin yok örtsün daha kolayı var göz kapaklarınızk kapatın
Kendi fikirlerini beynimize sokmak için saldırmadıkları kaldı bi. Siz gidip milletin içinde emzirin, bize laf atamazsınız. Herkesin fikri kendine.Ben fikrimi belirttim asıl size ne oluyor? Üstelik hakaret etmenize gerek yok. Katılmıyorum desiniz olur biter.
Burada yavrusunu beslemeye çalışan bir anne söz konusu, teşhircilik(!) sınıfına sokmuşsunuz; fakat takdir edersiniz ki aynı kefede değerlendirilemez. Hani gerçekten neden rahatsızlık ve iğrenti verir onu anlamış değilim.Her memeli yavrusunu emziriyor, bunda bir sıkıntı yok. Fakat memeler toplumda örtüldüğü ve mahrem olduğu için nasıl ki ben mememi açıp oturmuyorsam karşı taraftan da ister istemez beklerim. Ha yapmazsa kendi bileceği iş ama karşılıklı düşünceye önem veririm her zaman.
Evet bana yürü git yazmanız hiç hoş değil. Herkes herkese göre yaşayamaz ama herkesin yaşam biçimi de aynı değil ve aynı olması beklenemez.Hakaret?
Kesinlikle öyle. Beni sapıklıkla itham etmedikleri kaldı onu da yapmışlar sağolsunlar. Ki kimseye hakaret etmedim. Saygı çerçevesinde kendi fikrimi belirttim.Kendi fikirlerini beynimize sokmak için saldırmadıkları kaldı bi. Siz gidip milletin içinde emzirin, bundan rahatsız olana da laf atamazsınız. Herkesin fikri kendine.
Teşhirci demedim, onu siz öyle anlamışsınız. Rahatsız olmadım ya da iğrenti vermedi. Alışık olmadığım bir durum ve kültürümde yok. Yapana saygım ve anlayışım sonsuz.Burada yavrusunu beslemeye çalışan bir anne söz konusu, teşhircilik(!) sınıfına sokmuşsunuz; fakat takdir edersiniz ki aynı kefede değerlendirilemez. Hani gerçekten neden rahatsızlık ve iğrenti verir onu anlamış değilim.
10 senelik konu niye aktif hale geldi?Aynen ben de söylediklerinize katılıyorum. Aynı şekilde ulu orta emziren ve örtü kullanmayan bir çok anne görüyorum. Rahatsız olduğumu belirtsem bu sefer o anne ve seni annen emzirmedi galiba şeklinde ithamlara maruz kalıyorum.
Size saygım sonsuz. Sizi baskılamak ne haddime. Alışık olduğum bir durum değil ve saygı çerçeveside fikrimi belirttim. Bebeğinize Allah sağlık sıhat versin3 senedir bebek emziriyorum, emzirmemden rahatsiz olan, tiksinen o isaret ettigi kuytu yere kendi gitsin.
Zaten yeterince dikkat ediyoruz, zaten kendimizde namahremimizin farkindayiz ama uyarmak yoo dostum yoo uyarmak kimsenin haddi degil, rahatsiz olan gitsin kuytusuna aglayarak beklesin.
Yeter kadinlari sindirdiginiz.
Ben de fikir belirttim. Katılır veya katılmaz. Hayır rahatsız etmiyor. Ben de bir kadınım ayrıca ve evet sizin dediğiniz gibi kimse aynı algıda olmak zorunda değil.10 senelik konu niye aktif hale geldi?
Bir annenin bebeğini emzirmesi beslemesi sizi niye rahatsız ediyor. Dünyanın yarısı kadın ve yarısının memesi var yani. Göğsünü açıp gezmiyor çocuğunu emziriyor. Her bebek-anne aynı algıda olmak zorunda değil.
Görüşmezsiniz olur biter o da sizin bu muhabbetinizden rahatsızdır zaten
Amaan abla boşverKesinlikle öyle. Beni sapıklıkla itham etmedikleri kaldı onu da yapmışlar sağolsunlar. Ki kimseye hakaret etmedim. Saygı çerçevesinde kendi fikrimi belirttim.
Yaşına verip cevap vermiyorum sen bu konuları dert etme 19 yaşında dahaAmaan abla boşveronların iletişim biçimi milletin üstüne saldırmak, aşağılamak vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?