Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki oyle ama herkes kadin olsun erkek olsun senin gb tertemiz dusunmez cnm hem insn en azindan tulbent atar gogusune bnce mahremiyeti saklamakda onemli emziriyorsan emzir yine ama cocuk emziriyorum diye ulu orta acmak biraz tuaf biraz saklayarak onune gecebilirsin yadavevde sutu sagarak cantaya koyabilirsin bana biraz iti i ve ters geliyor sonucta erkekler emziriyor diye degil bir kadinin cinsel orggani olrk algilar :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence bir tülbent bir örtü kullanılması kesinlikle lazım kadınlar arasında bile olsa.

zaten yabancı erkek varken bence de başka odaya geçmek en mantıklısı.

yola çıkarken de sağıp yanına almak daha mantıklı.

anne değilim bilemiyorum ama ben çekinirdim diye düşünüyorum.

çocuğunu herkesin içinde emziren annelerin davranışını doğru bulmuyorum
eltim çocuğu küçükken kocamın yanında bile emziriyordu
yuhhh artıkk

neler yaziyorsunuz öyle inanin sasirdim

bir kadinin memesi mahremdir elbetteki ulu orta cikartmasi kadin erkek icinde pek hos olmuyor

ama o anne memesini gercekten bibron olarak goruyor ve evet bende iki kizimi emzirince sadece biberon olarak goruyordum
esimde öyle
kalabalik ortamdada emzirdim istasyonda mesela mememin uzerini orterek

cocugum acmi kalsaydi aglasamiydi??

kim daha fedakar kim degil tartisilamaz ama illa bir sey denilecekse

tarlada iki agac arasina baglanmis bir besigin icinde karincalarla dolu agzinda lokum bezi olan bebegide gordum

anasi tarlada calisiyor

memesi bozulmasin diye emzirmeyen anneyide gordum

ucu yara yara olmus meme uclariyla debelesen annelerde gordum

bos odada rahat rahat emzirebilir yada yan dönüp emzirebilir o annenin keyfine kalmis

rahatsiz olan bakmaz ve yapmaz yapacak baska bir sey varmi?

yok fedakarliktan bahsediyorsunuz yok ayiptan yok genislikten

emziren kadin cocugunu doyurmaktan rahat ettirmekten baska bir sey dusunmuyor o an emin olun

derli toplu olmasi gerekir

meme ortada olmamasi gerekir

ama halk icinde emzirmesinde hic bir sakinca goremiyorum

emzirme konusu benim için de hassas bir konu
uluorta herkesin içinde emzirmek saçma geliyor bana
mahrem sonuçta konu sahibi yerinizde olsam aynı şekilde rahatsız olurdum...
Aynen ben de söylediklerinize katılıyorum. Aynı şekilde ulu orta emziren ve örtü kullanmayan bir çok anne görüyorum. Rahatsız olduğumu belirtsem bu sefer o anne ve seni annen emzirmedi galiba şeklinde ithamlara maruz kalıyorum.

On yıllık konuyu niye hortlatıyosunuz meme fobinizle? Korkmayın. Memeler ısırmaz. Bebeğini beslemeye çalışan anne neden gizlenip saklansın illa? Hassasiyeti olan varsa dinen filan kapatır zaten. Yoksa uyaramazsınız. Allah gözlere kapak vermiş kapatın.

Ben de rahatsız olurdum. Evet hepimizde meme var da senin memeni görmek zorunda mıyım yani bazı insanları anlamak zor.

ya cocuk buyuk diye mi acaba ortmek zor oluyor. benim cok emziren arkadasim var genelde bol tshirt giyiyolar, emzirirken tisort zaten memeyi ortuyor ucu da bebegin kafasinin arkasinda. asiri buyuk meme olmadigi surece ben kimsenin memesini gormedim. cogu kadin bu sekilde emziriyor disarda, tabi her semtte muhitte cevrede olmaz belki turkiyede ama. kimse biyere gitmek falan zorunda kalmiyor.

Ben de rahatsız olurdum. Evet hepimizde meme var da senin memeni görmek zorunda mıyım yani bazı insanları anlamak zor.
Kızım sen gidip dersine çalışsana bak manitandan bile ayrılmıştın bunun için şimdi buralarda milletin memesinin derdindesin

Ev ortamında boş odalar varken böyle birşey yapmak bence berbat. Ben olsam heralde söylerdim evde boş odalar var daha rahat edersin felan diye.

Emziren, çocuğunu beslemek için göğsünden süt akan bir manzaradan aklına farklı bir şey gelecek olanlar varsa bu onların ahlaki sorunu zaten onların aldığı nefes bile israf.bebeklerin, çocuklarn tacizlere uğradığı bir yerde bunun sorumluluğunu emziren kadına yüklemeyi konuşuyor olmak bile utanç verici. Teşhirciliğe hepimiz karşıyız ancak 2 sene her gün gece gündğz bebeğini emzirdiği için bunu artık farklı görmeye başlayan ve içinde normalleştiren bir kadını eleştirmek en hafif tabiri ile empati yoksunluğu

Son düzenleme:
Sanane, rahatsizsan yuru git. Illa ki insanlar sizin konforunuza gore mi yaşayacak. Bir de utanmadan uyardim diyorsunuz. Gina geliyor su herkes bana gore yasasin bencilliginden.

Neden bu kadar kadınlar oldukça normal birşeyi buyuttunuz sasirdim. Çıkarsın emzirsin. Heryerde de emzirilebilir. Bana absürt gelmiyor. Babamın erkek kardeşimin olduğu yerde emzirdigim olurdu biraz kuytuya geçip kimse de anormal karşılamaz rahat ol derlerdi. Emzirmeyi sevmedim çocuklarımda emmeye düşkün degillerdi. Büyük 8 ay İkizler 5 ay emdi. Ama emziren kadınları da hep normal gördüm. Bu kadar kasmayın ya. Anne ve bebek emziriyor. Bu kadar basit. Tiksinmek aklıma gelmez sanırım.

Ben de bu konuya yapılan yorumlardan tiksindiğim kadar çok az şeyden tiksindim. Hatta burnuma kokuşmuşluk esti resmen. Benim çocuğum ağlayacak dışarıda bir yerde. Acıkacak ya da uykusu gelecek meme arayacak uyumak için. Ya da hiçbirş değil anne öwmesimin verdiği o güvene ihtiyaç duyacak. Yemişim etraftakileri. Elimden geldiğince kapatırım ama emerken eli ayağı durmuyor bebeklerin. Biri de gelip bundan rahatsız olacak. İçinden süt akan bir memwmin erotik olduğunu düşünen kokuşmuş bir zihniyet bir de hadsizce gelip uyaracak. Direk hoşt derim. Fikirlere saygımız sonsuz ama Bu fikir falan değil görüş de değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…