- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Aynen ben de söylediklerinize katılıyorum. Aynı şekilde ulu orta emziren ve örtü kullanmayan bir çok anne görüyorum. Rahatsız olduğumu belirtsem bu sefer o anne ve seni annen emzirmedi galiba şeklinde ithamlara maruz kalıyorum.emzirme konusu benim için de hassas bir konu
uluorta herkesin içinde emzirmek saçma geliyor bana
mahrem sonuçta konu sahibi yerinizde olsam aynı şekilde rahatsız olurdum...
On yıllık konuyu niye hortlatıyosunuz meme fobinizle? Korkmayın. Memeler ısırmaz. Bebeğini beslemeye çalışan anne neden gizlenip saklansın illa? Hassasiyeti olan varsa dinen filan kapatır zaten. Yoksa uyaramazsınız. Allah gözlere kapak vermiş kapatın.Aynen ben de söylediklerinize katılıyorum. Aynı şekilde ulu orta emziren ve örtü kullanmayan bir çok anne görüyorum. Rahatsız olduğumu belirtsem bu sefer o anne ve seni annen emzirmedi galiba şeklinde ithamlara maruz kalıyorum.
Ben de rahatsız olurdum. Evet hepimizde meme var da senin memeni görmek zorunda mıyım yaniBugün kalabalık bir ortam da misafirdik , çocuğu 2 yaşın da olan bir bayan sürekli memesini çıkarıp bebeğini emzirip duruyordu ve ben bunun normal olduğunu bildiğim halde tiksindim .Çocuk büyük gözüktü gözüme ayakta emiyordu bildiğin , resim çekiyoruz lütfen beni çekmeyin diyor üstelik evde bir sürü bomboş oda var.
Kendim de çocuk emzirdim ve bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama başkasının yanın da emzirmeyi düşünmüyorum .Bu bana mahsus bir durumdu sanırım ve ilk kez rahatsız oldum .
Kızım sen gidip dersine çalışsana bak manitandan bile ayrılmıştın bunun için şimdi buralarda milletin memesinin derdindesinBen de rahatsız olurdum. Evet hepimizde meme var da senin memeni görmek zorunda mıyım yanibazı insanları anlamak zor.
Soru sormuşlar cevap verdim size noluyor? Siz kendi işinize bakınKızım sen gidip dersine çalışsana bak manitandan bile ayrılmıştın bunun için şimdi buralarda milletin memesinin derdindesin
Doktorlar da en az 2 sene diye öneriyorCanım konu dışı ama Kuran da ,çocuğun emzirilmesi ile 2 sene ve 30 ay şeklinde süreden bahseden ayetler var.
Bugün kalabalık bir ortam da misafirdik , çocuğu 2 yaşın da olan bir bayan sürekli memesini çıkarıp bebeğini emzirip duruyordu ve ben bunun normal olduğunu bildiğim halde tiksindim .Çocuk büyük gözüktü gözüme ayakta emiyordu bildiğin , resim çekiyoruz lütfen beni çekmeyin diyor üstelik evde bir sürü bomboş oda var.
Kendim de çocuk emzirdim ve bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama başkasının yanın da emzirmeyi düşünmüyorum .Bu bana mahsus bir durumdu sanırım ve ilk kez rahatsız oldum .
Ben de sana hakettiğin şekilde cevap veriyorum işte, sen çocuk doğurunca çadır kurup emzir kimse memeni görmesin sakınSoru sormuşlar cevap verdim size noluyor? Siz kendi işinize bakın
Emziren, çocuğunu beslemek için göğsünden süt akan bir manzaradan aklına farklı bir şey gelecek olanlar varsa bu onların ahlaki sorunu zaten onların aldığı nefes bile israf.bebeklerin, çocuklarn tacizlere uğradığı bir yerde bunun sorumluluğunu emziren kadına yüklemeyi konuşuyor olmak bile utanç verici. Teşhirciliğe hepimiz karşıyız ancak 2 sene her gün gece gündğz bebeğini emzirdiği için bunu artık farklı görmeye başlayan ve içinde normalleştiren bir kadını eleştirmek en hafif tabiri ile empati yoksunluğuTabiki oyle ama herkes kadin olsun erkek olsun senin gb tertemiz dusunmez cnm hem insn en azindan tulbent atar gogusune bnce mahremiyeti saklamakda onemli emziriyorsan emzir yine ama cocuk emziriyorum diye ulu orta acmak biraz tuaf biraz saklayarak onune gecebilirsin yadavevde sutu sagarak cantaya koyabilirsin bana biraz iti i ve ters geliyor sonucta erkekler emziriyor diye degil bir kadinin cinsel orggani olrk algilar :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanane, rahatsizsan yuru git. Illa ki insanlar sizin konforunuza gore mi yaşayacak. Bir de utanmadan uyardim diyorsunuz. Gina geliyor su herkes bana gore yasasin bencilliginden.Aynen ben de söylediklerinize katılıyorum. Aynı şekilde ulu orta emziren ve örtü kullanmayan bir çok anne görüyorum. Rahatsız olduğumu belirtsem bu sefer o anne ve seni annen emzirmedi galiba şeklinde ithamlara maruz kalıyorum.
Ben de bu konuya yapılan yorumlardan tiksindiğim kadar çok az şeyden tiksindim. Hatta burnuma kokuşmuşluk esti resmen. Benim çocuğum ağlayacak dışarıda bir yerde. Acıkacak ya da uykusu gelecek meme arayacak uyumak için. Ya da hiçbirş değil anne öwmesimin verdiği o güvene ihtiyaç duyacak. Yemişim etraftakileri. Elimden geldiğince kapatırım ama emerken eli ayağı durmuyor bebeklerin. Biri de gelip bundan rahatsız olacak. İçinden süt akan bir memwmin erotik olduğunu düşünen kokuşmuş bir zihniyet bir de hadsizce gelip uyaracak. Direk hoşt derim. Fikirlere saygımız sonsuz ama Bu fikir falan değil görüş de değil.Neden bu kadar kadınlar oldukça normal birşeyi buyuttunuz sasirdim. Çıkarsın emzirsin. Heryerde de emzirilebilir. Bana absürt gelmiyor. Babamın erkek kardeşimin olduğu yerde emzirdigim olurdu biraz kuytuya geçip kimse de anormal karşılamaz rahat ol derlerdi. Emzirmeyi sevmedim çocuklarımda emmeye düşkün degillerdi. Büyük 8 ay İkizler 5 ay emdi. Ama emziren kadınları da hep normal gördüm. Bu kadar kasmayın ya. Anne ve bebek emziriyor. Bu kadar basit. Tiksinmek aklıma gelmez sanırım.
Millet meme görünce arşa eriyor sanki yoruma bak yaBen de sana hakettiğin şekilde cevap veriyorum işte, sen çocuk doğurunca çadır kurup emzir kimse memeni görmesin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?