Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

He esimizden de kacalim olemi gecede kalkip ayri odaya gidelim hatta odalarimizi ayiralim uygun mu sizce

Konu sahibi de o görüntüden iğrendiğini yazmıştı niye benim yorumum size bu derece dokundu anlayamıyorum!

Konu sahibi emzirilme ortaminda orta yerde gogsin cikarilmasindan rahatsiz olmus
sizin bebegin beslenme ihtiyacini karsiladigi anne sutunden hatta onuj konusulmasindan igrenmissiniz
lutfen konu sahibi ile kendinizi kiyaslamayin

Konu sahibi emzirilme ortaminda orta yerde gogsin cikarilmasindan rahatsiz olmus
sizin bebegin beslenme ihtiyacini karsiladigi anne sutunden hatta onuj konusulmasindan igrenmissiniz
lutfen konu sahibi ile kendinizi kiyaslamayin

İnsanların düşüncelerine saygılı olmak herkesin başarabildiği birşey değil...size tuhaf gelebilir ama ben hissettiğimi söylüyorum, ilayda rumuzlu üyenin hakaret ederek yorum yapması asıl kendi ruh sağlığıyla ilgili bi durum onun adına üzgünüm .... oysa düzgün bir uslüpla eleştiri yapılmış olsaydı ben de kendimi ifade edebilirdim ama yorumlardan anladığım kadarıyla bazı kişilerin neden iğrendiğimi anlayabilecek kapasitesi yok o yüzden bu konuda yorum yapmaya devam etmeyeceğim.

Aranizda olan durumu okumadim alinti kirliligi sozkonusuydu
nasil size arkadasinizin anlatmasi garip gelmis ise banada anne sutu anlatilmasindna igrenip sutlu birsey yiyememeniz garip geldi.yazip yazmamak sizin tercihiniz
hepimiz elestrurye acik olmaliyiz

Ben eleştiriye açığım, uslüp önemli, siz tuhaf bulduğunuzu söylüyorsunuz ve uslübunuz da gayet düzgün hakaret etmeden eleştiriyorsunuz buna saygı duyarım evet size tuhaf gelebilir ancak bahsettiğim üyenin yorumu direkt saldırır şekilde sen ruh hasta mısın diye bir cümle ile olmuş ki bu eleştiri değil hakarettir ve hakareti de kimse kabul etmez değil mi? Eleştiri terbiye ve saygı sınırlarını aşıyor ve densizlik boyutuna geliyorsa buna siz de dahil kimse açık olamaz

Son düzenleme:
He esimizden de kacalim olemi gecede kalkip ayri odaya gidelim hatta odalarimizi ayiralim uygun mu sizce
Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın.

Ben iyi niyetli bir tavsiye verdim herkes tartışmaya ya da tartışmaya meylettirici bir üslupla yazmaya ne meraklı.Eğer alaycı cevap yazmak size bu forumda artı puan kazandırıyorsa hani ben alasını yaparım ama gerek yok.

.............................

Son düzenleme:
bekara karı boşaması kolaydır...büyük konuşmayın başınıza gelince anlarsınız...

Hicbir kere bir kadinin ulu orta memesini cikarip pat diye masaya koyduğunu gormedim acikcasi. Emziren anne memesini sakinmiyorsa bu, o olayin kutsalligindan dolayi farkli bi sey dusunmemesindendir. Ayni emziren anne emzirmiyoken de ya da bekarken de misafirlikte evin erkegi varken bile bi gogsu dışarı cikarip oturuyorsa bilemem tabi. Bir anneye, anne adayına yakistiramadim memeden tiksinmeyi. Bu kadar özel ve guzel bi olayin da meme şov gibi aktarilmasi da beni cok rahatsiz etti. Hepimiz anneyiz ya da olacagiz. Kadın kadina birbirimize destek cikmak varken neden boyle bir konuyu bir siteye baslik acacak kadar dert ediniyoruz ki?

kaç senedir şu forumdayım ilk defa banlanıyorum , söylediklerimden de en ufak bir pişmanlık duymuyorum fazla değil az bile söyledim...

özelden mesaj atanlar, bi sıkıntınız varsa açık açık ilgili konuya yazın

Son düzenleme:
Farklı düşünceler olur da, kadın memesini değil de totosunu açmış gibi tepkiler verilmesini abartı buluyorum...

Ulu orta emzirmek hoş bir görüntü olmayabilir, ama anlatıldığı kadar tiksinilecek bir durum göremiyorum yine de. Bazı kadınlar aldırmayıp rahat davranabiliyor. Meme şovu yaptıklarını hiç sanmıyorum." Iyy ben hayatta emziremem annemin yanında da olsa" diyenin bile kadın toplantılarında ulu orta emzirdiğine şahit olmuşumdur. Kadın kadına bu kadar kasmaya gerek yok...

Son düzenleme:
Bu konuya 2-3 cevap yazidigimda hala seviyeli, normal sekilde insanlar fikrini soyluyordu. Guzel ve tartismaya acik bir konu.
Sayfalar ilerleyince tekrar bakayim dedim, seviye yerlere inmis. Hakaretler filan.

Cezalar hafifletilince herkes rengini belli etti, neyse ki eskiye donuyoruz.

Bu topigi basindan beri merakla takip ediyorum. Hakaret ve terbiyesiz terbiyesiz yorumlarla konuyu kirletmeyin lutfen. Hakaretvari yorum yapan bellidir, herkes alinmasin. Kimse size tolere etmek zorunda degil. Hayret birsey. Milletin fikrine saldirmadan yorum yapmak cok mu zor? Gelmis kendiyle ayni fikirde olmayana hakaret yaziyor. Bu neyin kafasiysa.

2 çocuğum da biberon almadı,yani aç kalırsa biberon vermek olmuyor her zaman.Çocuğa eve varana kadar emmeyiver diyemiyorsun.Ağlamaya başlayınca tek susturma çaresi meme oluyor.Konuşmak kolay ama yapması kolay olmuyor malesef

Erkek yanında kesinlikle emzirmedim.Bayan varsa da hiçbir yerim görünmeyecek şekilde emziririm,kesinlikle gören olmamıştır.Bayan da olsa görmelerini istemem.Ama eşimin yanında emziririm tabi.Çocuk saat başı emiyorken sürekli yan odaya mı gideyim Allah aşkına.Çok ilginç bir düşünce.

Ben de bebeğimi emziriyorum. Benim evimde ısıtma sorunu var sadece bi odamı ısıtabiliyoruz. Diğer ısıtıcım bozuldu. Dolayısıyla klimanın olduğu odada ısınıyoruz misafir ağırlıyoruz. Valla kimse kusura bakmasın ama misafir var diye ne yavrumu aç bırakırım ne de soğuk odada emziririm. Erkek varsa eğer görmeyeceği bir tarafa geçip sırtımı döner üstüme örtü örter bebeğimi emziririm. İster yadırgasınlar ister laf etsinler hiçbiri bebeğimden daha önemli değil.

Eşimin yanında isem açar mememi emziririm, eşim emzirirken tiksinmek bi yana o şekilde bebeğimle bana bakmaya doyamaz çok mutlu olur. Her seferinde söyler.

Son düzenleme:

Bakın çok kere söyledim bu benim düşüncem... Kimseye saygısızlık etmedim. Sadece kendi fikrimi söylüyorum. Nedense hep benim gibi düşünenler hakarete maruz kalmış burda.
Şu saatten sonra ne siz beni değiştirebilirsiniz, ne de ben sizi. Amacım kimseye akıl vermek değil, ben kendi yaşantımdan örnekler verdim.

Avusturyada gectigimiz son bahar trenle bir yere gidiyordum yan 4 lüde iki cocuklu aile oturuyordu kadin acti gogsunu verdi bebegine hemen kafami cevirdim ben utandim o durumda olmaktan

Ulu orta denince en uygun ornek bu olacak sanirim :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…