Bir hemcinsimden bunlari okumak ne kadar garip bayanin anlatmasindan sutle yapilmis birsey yiyememek
Hem cinsinin yanında bile emzirilmesine karşıyım ben azıcık mahremiyet olsun ya.Hele ki ulu orta dışarıda emzirenlere yuh diyorum.
Birde eşinizin yanında asla emzirmeyin lütfen buna çok dikkat edin, siz çocuğunuzun annesisiniz eşinizin değil.
Eşiniz sizi o bölge çıplakken sadece bir kadın dişi olarak görsün emzirirken değil.
Konu sahibi de o görüntüden iğrendiğini yazmıştı niye benim yorumum size bu derece dokundu anlayamıyorum!
Konu sahibi emzirilme ortaminda orta yerde gogsin cikarilmasindan rahatsiz olmus
sizin bebegin beslenme ihtiyacini karsiladigi anne sutunden hatta onuj konusulmasindan igrenmissiniz
lutfen konu sahibi ile kendinizi kiyaslamayin
He esimizden de kacalim olemi gecede kalkip ayri odaya gidelim hatta odalarimizi ayiralim uygun mu sizce
İnsanların düşüncelerine saygılı olmak herkesin başarabildiği birşey değil...size tuhaf gelebilir ama ben hissettiğimi söylüyorum, ilayda rumuzlu üyenin hakaret ederek yorum yapması asıl kendi ruh sağlığıyla ilgili bi durum onun adına üzgünüm .... oysa düzgün bir uslüpla eleştiri yapılmış olsaydı ben de kendimi ifade edebilirdim ama yorumlardan anladığım kadarıyla bazı kişilerin neden iğrendiğimi anlayabilecek kapasitesi yok o yüzden bu konuda yorum yapmaya devam etmeyeceğim.
yok canım gitme başka odaya çocukla mı uğraşçan kocan varken , önemli olan cinsellik ,hem bak doğurmaklada yanlış yaptık tüh kocalar napçak bizim dikişili ipeklerii
Aranizda olan durumu okumadim alinti kirliligi sozkonusuydu
nasil size arkadasinizin anlatmasi garip gelmis ise banada anne sutu anlatilmasindna igrenip sutlu birsey yiyememeniz garip geldi.yazip yazmamak sizin tercihiniz
hepimiz elestrurye acik olmaliyiz
Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın.He esimizden de kacalim olemi gecede kalkip ayri odaya gidelim hatta odalarimizi ayiralim uygun mu sizce
Ben doğru bulmuyorum bu durumu. Hadi boş odalara geçse orda emzirse neyse de milletin içinde gerçekten çok ayıp.
Ben de vapurda rastlamıştım böyle bir olaya. Kocası da yanındaydı, aklınca siper olcak kadına. Ama millet daha çok merak edip göz ucuyla seyrediyor olayı.
Ben doğru bulmuyorum, ayrıca da ayıplıyorum
Bir yere giderken atarsın bebek çantasına azıcık biberona süt acıktığında idareten onu verirsin. Eve varana kadar emmeyiversin ölmez. Böyle el bebek gül bebek büyütüyorlar çocukları kucaktan inmiyor, laf dinlemiyor
Ben anneme de sordum bu konuyu hanfendi.
Annem babamın yanında bile emzirmezmiş bizi.
Belki de ailemden gördüğüm terbiyeden dolayıdır yadırgamam
Umrumda değil dedim kimsenin memesini açması. Çocuk ağlamasına da asla kızmam, kimseye de ne biçim anne demem. O lafı söylemek bana düşmez!
Çocuk çok mu ağlıyor, çıkarırsın çantandan biberonu, verirsin sağdığın anne sütünü, sen de rahat edersin bebek de.
2 çocuğum da biberon almadı,yani aç kalırsa biberon vermek olmuyor her zaman.Çocuğa eve varana kadar emmeyiver diyemiyorsun.Ağlamaya başlayınca tek susturma çaresi meme oluyor.Konuşmak kolay ama yapması kolay olmuyor malesef
Erkek yanında kesinlikle emzirmedim.Bayan varsa da hiçbir yerim görünmeyecek şekilde emziririm,kesinlikle gören olmamıştır.Bayan da olsa görmelerini istemem.Ama eşimin yanında emziririm tabi.Çocuk saat başı emiyorken sürekli yan odaya mı gideyim Allah aşkına.Çok ilginç bir düşünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?