- 9 Aralık 2023
- 21
- -16
- 1
Yeni üye oldum ve rastgele çıktı. Eski konu olduğunu bilmiyordum.Eski konuyu nerden buldunuz?
En az 2 yıl önerilen.. 2 yaşındaki bir çocuğun emmesi daha anormal geldi bana,çocuğum yok doğal mı o yaşta emmek?
2 yasinda bir bebegin anneyi gun icinde emmesi bence de hic normal degil, cunku anneden aldigi sut hic bir sekilde doymasina yetmez sadece kendini rahatlatmak amacli emmek istiyordur. Benim bebeklerim 1.5 yasindalar ve sadece sabah kalktiklarinda ve aksam eve geldiklerinde mama veriyorum. Bir de gece uyandiklarinda. Ama gun icinde tamamen kati gidaya gectiler, cunku mama doyurmuyor artik.Cafede orda burda üzerini örtmeden memesini çıkarıp emzirmeyi tuhaf bulmuyorum aksine gayet doğal geliyor bana çünkü bebek besleniyor gayet normal ve memeyi penis gibi vajina gibi cinsel bir organ olarak görmüyorum gayet görünebilir bence ,kadınların meme meme ucu görünmesi konusunda zorbalabmasından da nefret ederim erkek de meme ucu kapatsın o zaman . 2 yaşındaki bir çocuğun emmesi daha anormal geldi bana,çocuğum yok doğal mı o yaşta emmek? bilmem ama bu daha komik geldi. Emzirmek deyince hep minik bebek geliyor aklıma çünkü :) yürüyen bi çocuk tuhaf geldi
Görüntü kirliliği zorunluluk yoksaBugün kalabalık bir ortam da misafirdik , çocuğu 2 yaşın da olan bir bayan sürekli memesini çıkarıp bebeğini emzirip duruyordu ve ben bunun normal olduğunu bildiğim halde tiksindim .Çocuk büyük gözüktü gözüme ayakta emiyordu bildiğin , resim çekiyoruz lütfen beni çekmeyin diyor üstelik evde bir sürü bomboş oda var.
Kendim de çocuk emzirdim ve bir daha büyük konuşmak istemiyorum ama başkasının yanın da emzirmeyi düşünmüyorum .Bu bana mahsus bir durumdu sanırım ve ilk kez rahatsız oldum .
18 aydır emziriyorum memem kadar erojenlikten uzak tek bir bölgem yoktur sanırım ahahsjsjbelki de henuz hamile kalmadigim icin meme benim icin hala sadece erojen bolgeden ibaret oldugu icindir.
Niye?Görüntü kirliliği zorunluluk yoksa
Hoplat kız ben arkandayımİstediğimiz yerde istediğimiz gibi memeleri hoplata hoplata emzireceğiz
Siz de ağlayarak sağa sola yazacaksınız
Cafede orda burda üzerini örtmeden memesini çıkarıp emzirmeyi tuhaf bulmuyorum aksine gayet doğal geliyor bana çünkü bebek besleniyor gayet normal ve memeyi penis gibi vajina gibi cinsel bir organ olarak görmüyorum gayet görünebilir bence ,kadınların meme meme ucu görünmesi konusunda zorbalabmasından da nefret ederim erkek de meme ucu kapatsın o zaman . 2 yaşındaki bir çocuğun emmesi daha anormal geldi bana,çocuğum yok doğal mı o yaşta emmek? bilmem ama bu daha komik geldi. Emzirmek deyince hep minik bebek geliyor aklıma çünkü :) yürüyen bi çocuk tuhaf geldi
Dünya Sağlık Örgütü, iki yaşına kadar emzirmenin sürdürülmesini öneriyor. Ek gıdayla beraber emzirilme sürdürülebiliyor ve çok faydalı. 1-3 yaş arası emzirilen bebeklerin daha az hastalığa yakalandığı, hastalıklarının daha kısa sürdüğü ve ölüm oranlarının düşük olduğu tespit edilmiş. Anne ile arasındaki manevi bağa da olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum.2 yasinda bir bebegin anneyi gun icinde emmesi bence de hic normal degil, cunku anneden aldigi sut hic bir sekilde doymasina yetmez sadece kendini rahatlatmak amacli emmek istiyordur. Benim bebeklerim 1.5 yasindalar ve sadece sabah kalktiklarinda ve aksam eve geldiklerinde mama veriyorum. Bir de gece uyandiklarinda. Ama gun icinde tamamen kati gidaya gectiler, cunku mama doyurmuyor artik.
Şöyle ki erkek kadın farketmez toplumun bir etik algısı var
Cocuk niye rahatsiz olsun, besleniyor isteay seninki iyiymiş benim arkdaşım gerçi bebekti onun ki ama kafede hiç üstünü falan açmadan çıkardı emzirdi... bende sevmem herkesin içinde öyle hemde çocukta rahatsız olur zaten
Boşa hoplattın, meme emen cocuk unıversıteye basladıİstediğimiz yerde istediğimiz gibi memeleri hoplata hoplata emzireceğiz
Siz de ağlayarak sağa sola yazacaksınız
Mama meme gibi rahatlatmıyor karın doyurma için evet ama emen bebekler için meme aynı zamanda rahatlama aracı, uykuya geçiş aracı, stres altında, kalabalık yerlerde bildiği en güvenli bölge halini alıyor. Benim çocuklarım o an emmeseler bile elleri, kafası hep memede. Ne zaman isterlerse verdim. Çocuğun en az iki yıl buna hakkı var bana göre.2 yasinda bir bebegin anneyi gun icinde emmesi bence de hic normal degil, cunku anneden aldigi sut hic bir sekilde doymasina yetmez sadece kendini rahatlatmak amacli emmek istiyordur. Benim bebeklerim 1.5 yasindalar ve sadece sabah kalktiklarinda ve aksam eve geldiklerinde mama veriyorum. Bir de gece uyandiklarinda. Ama gun icinde tamamen kati gidaya gectiler, cunku mama doyurmuyor artik.
Görüntü kirliliği olarak nitelendirilecek o kadar çok şey var ki, bir annenin emzirmesi mi kirlilik olarak nitelendiriliyor? Ben emziren anne gördüğümde mutlu olup gülümsüyorum. Çocuk emdikçe sanki ben mutlu oluyorum, ohh yavruma şifa olsun diyorum. İnsanın içi ısınıyor. Buradaki bakış açıları ve yorumlar beni dehşete düşürüyor açıkçası. Ben mi çok anacım anlamadım gitti.Görüntü kirliliği zorunluluk yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?