yok cnm bizim annelerimizde anne mi ya ah ne vefakar anneler var her zor şartta bebeklerini emziren!!!!aç kalmasın diye çocuklarını ulu orta emziren ama yok onlar artık rutine bağlıyorlar vefalılar ya kim bakarsa baksın umurları olmuyor hedefleri var çünkü bebek emzirmek vefalılar muhteşem ulvi anneler ya...
3 yıl degil 2 yıla kadar emzirilmelidir bağısiklik sisteminin güclenmesi icin ilerde kanserdi kemik hasraliklariydi yakalanmamasi icin..bu bakis açisiyla bakan bir bayana ne anlatıyorumki işte..erkeklerin yanında tabiki göğüsünü açıp emzirmemelisin arkanida dönsen olmaz tabii bunu savunan kimse yok okudugum kadariyla burda..ama kadinlar varken emzirmen gerekiyosa çocugun açsa ağlıyosa emzireceksin tabii gögusunu komple acmana gerek yok ucunu cikarirsin olur biter..milletin göz zevkimi önemli o minikmi önemli konusmak için konuşmayınız lutfen madem bir annesiniz ozaman bebegi aglayan bir annenin ne hissettigini bilmeniz gerek anladığım kadariyla siz bebeginizi mamayla büyütenlerdensiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman erkek de sevişmek istiyor milletin içinde ,açıverek hemen
Erkek bu beklemez
Erkek bu beklemez
Aynen canım ne güzel yazmışsınBen anneyim istediğimi yaparım olayına kızıyorum ben. Tamam annesin ama KADINLIĞINDAN vazgeçme hiç bir zaman.
Eşim bişey anlattı dün şok oldum.
Eşimin iş arkadaşı, başka bir arkadaşının evine gitmiş, o arkadaşının eşi de yeni doğum mu yapmış öyle bişey. Kadın resmen erkeklerin içinde sırtını dönüp emzirmeye başlamışE bu şimdi dikkat çekmek değil de ne !! Evde başka oda mı yok İnsanların kızdığı nokta burası işte.
Ben de eşimin ağzını yoklamıştım, sokakta veya başkalarının yanında çocuğumuzu emzirsem naparsın dedim? Müsade etmem dedi, zaten eşim müsade etmese ben yapmam ki :26:
Hem ben 2-3 yaşına kadar çocuk emzirmeye de karşıyım. 3 yılda memede süt mü kalır ya
Ben fikrimi söylüyorum niye bu kadar gocundunuz acaba ???
Kişisel boyuta varmasın tartışma
Ben diyeceğimi dedim. Kim nasıl istiyorsa yapar, ben yapmam.Herkesin görüşüne saygılıyım. Şurda kimseye yok sen niye böyle düşünüyosun yok sen niye böyle yapıyosun demedim. Hep kendi fikirlerimi attım ortaya. Değişik fikirlere bu kadar tahammülsüzseniz tartışma ortamlarında bulunmamanızı tavsiye ederim
Çok ayıp ya bu karşılaştırma adınıza utandım karşılaştırdığınız şeye
Senin için vefakar olması için camasiri elde yikayip bezlerimi kaynatmasi gerekiyor bir annenin..buzamanin anneleri anne değil ozaman...ozamanlar baskalarinin yaninda bazi seyler ayipti simdi degil..ozamanlar sevgiliyle elele dolasilmazdı simdi dolasiiyor.. Emzirilmezdi ki bu cok sacma simdi emzirebildikleri için gurur duyoyor anneler duymalılarda mamayla sisirip obez yapmadiklari icin cocuklarini..erkek olmadigi surece emzirmekte sakina yok ki olsabile dönup bakmamalari lazim bu zevk icin yapilan bisey degil
Allahım hala benle polemiğe girmeye çalışıyorsunuz.
Azıcık hoşgörü ya, ben şurdaki bayanların hiç birini eleştirici mesaj yazmadım. Kendi fikrim bunlar, kendi yapacağımı da kendim bilirim, sizin yapacağınızı kendiniz bildiğiniz gibi
İlla tartışalım di mi, espiri yapmayalım. Düşman edinelim.
Ben yine de ayrı ayrı burdaki herkesin değerli insanlar olduğunu biliyorum. O yüzden boş yere kırılmayalım da kırmayalım da
Ben bayanlar arasında bile olsa emzirenleri ayıplıyorum kendi fikrim, kendi düşüncem. Ben yapmamAma isteyen istediği yerde emzirsin,isterse dama çıksın orda emzirsin banane.
Insanların göz zevki daha önemliymiş cnm bunu anlıyoruz,kimsenin göz zevkinin bozulmaması için çocuğa biberon verecekmişiz!bunu emzirme adına hiçbirşeyi bilmeyen biri söyler ancak!ve çok doğru demişsin bebek 2 yıl mutlaka emmeli zaten sonrası da anne ve bebek arası bağa bağlı.emzirmek ne kadar pis kaka görünüyor toplumumuzda,memeyi cinsel obje olarak korumak için bebek emzirmekten vazgeçecek insanlar
2 yaşındaki çocuk hala emermi ya. oda zaten bunu zevk haline getirmiş belkide oyun amaçlı gidip gelip emiyo
cnm emzirmezlerdi çünkü mahremin anlamını bilirlerdi günümüzde herşey abartıldığı gibi bu da abartılıyor ulu orta öpüşüp koklananlar kınanıyorsa bir kadının memesini açıp bebeğini ulu orta açması o kadar kınanabilir biz gerçekleştirdiği eylemi değil göğüsünün ulu orta görünmesini kınıyoruz ama anlamamakta direnenler var biz emzirme işine pis kaka demiyoruz hepimiz annemizi emdik ona muhtaçtık ama annelerimiz kimsenin o memeyi görmesine izin vermediler...
Bence biz diye genelleme çunku emzirme eyleminden bahsediyor arkadaslar bende defalarca gögusunu komple acmadaan ucunu ebegin agizina vererek gögusun gorunmeden emzirmekten bahsettimi yazdim yani bizde bundan bahsediyoruz goguslerini uluorta acarak herkesin icinde emziren annede hic gormedin ayrica..yani sen öle dusunuyorsun bazi arkadaslar emzirme eyleminden rahatsiz oyuzden tartisiyoruz tazen
Erkek bu beklemez
benim düşüncem bu konuda şöyle; bebeği emmek isteyen bir kadın, bayanlar yanında üstüruplu bi şekilde elbette emzirebilir, odadan çıkmak zorunda değil..erkek varsa odayı terketmelidir bence.. birde şu yaşa kadar bu yaşa kadar çocuk emermi diyenler hiçbilginiz yokmu bu konuda.. hem dinimizde (yukarda ayetle yazmıştım ) hemde bebeğin sağlığı açısından bugünde dr.lar 2 yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyorlar..ek mamaymış devam sütüymüş hiçbir hazır gıda anne sütünün yanından bile geçemez.. ayrıca emzirmek çocuk anne arasındaki ilişkiyi perçinler..çocuğun duygusal gelişimi için gereklidir.. geçen gün hastaneye gitmiştim, anne sütünün bir damlasını bile boşa akıtmayın şeklinde afiş vardı..
benim düşüncem bu konuda şöyle; bebeği emmek isteyen bir kadın, bayanlar yanında üstüruplu bi şekilde elbette emzirebilir, odadan çıkmak zorunda değil..erkek varsa odayı terketmelidir bence.. birde şu yaşa kadar bu yaşa kadar çocuk emermi diyenler hiçbilginiz yokmu bu konuda.. hem dinimizde (yukarda ayetle yazmıştım ) hemde bebeğin sağlığı açısından bugünde dr.lar 2 yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyorlar..ek mamaymış devam sütüymüş hiçbir hazır gıda anne sütünün yanından bile geçemez.. ayrıca emzirmek çocuk anne arasındaki ilişkiyi perçinler..çocuğun duygusal gelişimi için gereklidir.. geçen gün hastaneye gitmiştim, anne sütünün bir damlasını bile boşa akıtmayın şeklinde afiş vardı..
işte budur yorumbenim düşüncem bu konuda şöyle; bebeği emmek isteyen bir kadın, bayanlar yanında üstüruplu bi şekilde elbette emzirebilir, odadan çıkmak zorunda değil..erkek varsa odayı terketmelidir bence.. birde şu yaşa kadar bu yaşa kadar çocuk emermi diyenler hiçbilginiz yokmu bu konuda.. hem dinimizde (yukarda ayetle yazmıştım ) hemde bebeğin sağlığı açısından bugünde dr.lar 2 yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyorlar.. ek mamaymış devam sütüymüş hiçbir hazır gıda anne sütünün yanından bile geçemez.. ayrıca emzirmek çocuk anne arasındaki ilişkiyi perçinler..çocuğun duygusal gelişimi için gereklidir.. geçen gün hastaneye gitmiştim, anne sütünün bir damlasını bile boşa akıtmayın şeklinde afiş vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?