Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin için vefakar olması için camasiri elde yikayip bezlerimi kaynatmasi gerekiyor bir annenin..buzamanin anneleri anne değil ozaman...ozamanlar baskalarinin yaninda bazi seyler ayipti simdi degil..ozamanlar sevgiliyle elele dolasilmazdı simdi dolasiiyor.. Emzirilmezdi ki bu cok sacma simdi emzirebildikleri için gurur duyoyor anneler duymalılarda mamayla sisirip obez yapmadiklari icin cocuklarini..erkek olmadigi surece emzirmekte sakina yok ki olsabile dönup bakmamalari lazim bu zevk icin yapilan bisey degil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insanların göz zevki daha önemliymiş cnm bunu anlıyoruz,kimsenin göz zevkinin bozulmaması için çocuğa biberon verecekmişiz!bunu emzirme adına hiçbirşeyi bilmeyen biri söyler ancak!ve çok doğru demişsin bebek 2 yıl mutlaka emmeli zaten sonrası da anne ve bebek arası bağa bağlı.emzirmek ne kadar pis kaka görünüyor toplumumuzda,memeyi cinsel obje olarak korumak için bebek emzirmekten vazgeçecek insanlar

emzirme konusu benim için de hassas bir konu
uluorta herkesin içinde emzirmek saçma geliyor bana
mahrem sonuçta konu sahibi yerinizde olsam aynı şekilde rahatsız olurdum...

saolasın cnm başka bir konuda kadınlar kadınlığından vazgeçince aldatmalar olmuyor mu zaten kadınların çoğu ya hamileyken ya da çocuk doğurduktan sonra aldatılıyor bu çok çirkin birşey tasvip etmiyorum ama kadın kendine bakıcak her zaman bir kadında boşvermişlik olmamalı kadınlar çocuk doğurdular mı sadece anne oluyorlar dişiliklerini unutuyorlar bence ikisi de aynı anda olabilirler ama özellikle türk milletinde anne olduktan sonra bir boşvermişlik bakımsızlık var.zaten hamilelik kadını yeterince yıpratıyor birde üstüne boşvermişiliğide eklediler mi erkeğin içinde varsa gözü başka tarafa kayıyor...

Tahammülü olmayan kim şu yazınızla gayet apaçık ortada..siz görüşlerinizi bildiriyorsunuzda ben bildirince neden bukadar rahatsız olup tahammul edemiyorsaniz bu ortamda bulunmayin tarzinda yaziyorsunuZ bence bana yavsiye etmeden önce kendiniz uygulayıniz o yöntemi

Çok ayıp ya bu karşılaştırma adınıza utandım karşılaştırdığınız şeye

Allahım hala benle polemiğe girmeye çalışıyorsunuz.
Azıcık hoşgörü ya, ben şurdaki bayanların hiç birini eleştirici mesaj yazmadım. Kendi fikrim bunlar, kendi yapacağımı da kendim bilirim, sizin yapacağınızı kendiniz bildiğiniz gibi
İlla tartışalım di mi, espiri yapmayalım. Düşman edinelim.
Ben yine de ayrı ayrı burdaki herkesin değerli insanlar olduğunu biliyorum. O yüzden boş yere kırılmayalım da kırmayalım da
Ben bayanlar arasında bile olsa emzirenleri ayıplıyorum kendi fikrim, kendi düşüncem. Ben yapmam Ama isteyen istediği yerde emzirsin,isterse dama çıksın orda emzirsin banane.

cnm emzirmezlerdi çünkü mahremin anlamını bilirlerdi günümüzde herşey abartıldığı gibi bu da abartılıyor ulu orta öpüşüp koklananlar kınanıyorsa bir kadının memesini açıp bebeğini ulu orta açması o kadar kınanabilir biz gerçekleştirdiği eylemi değil göğüsünün ulu orta görünmesini kınıyoruz ama anlamamakta direnenler var biz emzirme işine pis kaka demiyoruz hepimiz annemizi emdik ona muhtaçtık ama annelerimiz kimsenin o memeyi görmesine izin vermediler...

hiçkimseye direk katılamadım bu başlık altında nedense, herkes en ucundan tutmuş olayın ortadan tutalım diyen olmamış tabi okuduklarım arasında, bende ulu orta emzirilmesine tabi ki karşıyım ama emme olayı zaruri durumlar dışında sağılmış süt ile de olmamalı, hani yolcluğa çıkacaksınızdır yada başka durumlar,çünkü emzirme anne ve bebek arasında bir bağ oluşturuyor.bende hiçbir alternatifi yoksa bayanların yanında sırtını dönüp örtüyle emzirilmesini doğru buluyorum yada varsa başka bir oda da, hele ki erkeklerin yanında üstünü örtsen ne fayda onların gözünde çıplak gösteren gözlük var =)) sadece burda birbirinize karşı neden bu kadar sert konuştuğunuzu anlamadım, mesela ulu orta öpüşen gençler, sarmaş dolaş gezen çiftler evlide olsa bana itici geliyor mesela bunu çoğu kimse yadırgamıyor, artık medeni bir ülkeyiz ya, ultra mini etek giyen göğüs dekoltesiyle eğilince böbreklerine kadar görünen kadınları yadırgamıyoruz çoğumuz.ama annelik iç güdüsüyle çocuğunu besleyen kadını yadrgıyoruz, arkadaşlar herkes aynı kültürle aynı medeniyetle yetiştirilmemiş, ben asla kınamam ama bir köyde yetişen kadın yada okumamış demek istemiyorum kendini geliştirmemiş saf kadınlar var o öyle alışmış sanıyor ki kimse ona farklı gözle bakmıyor. tamam yanlış ama öyle görmüş, belki günü tarlada bahçede geçen kadınlar var kadın alışmış ona anormal gelmiyor.yanlış olabilir yaptığı ma kimseyi bu nedenle taşlamanın anlamıda yok bence.
okul eğitimi değil aile eğitimi almış, dinini bilen birisi zaten en çaresiz anında bile örtmesi gereken yeri örtmesini bilir.

Son düzenleme:

Hayır birşeyle ilgili fikrini beyan etmek başka
Bu yaptığınız başka
Bir kadınla erkeğin cinselliğini
Küçük bir bebeğin açlığına nasıl karşılaştırıyorsunuz?
Size göre espri olabilir
Ama gördüğüm kadarıyla burası geyik topiği değil
Bu söylediğiniz emzirmekten sorun yok diyen bizlere büyük saygısızlık oluyor,fikrini beyan etmeyi çok aşıyor

Evet seviştek daha önemli tabii onlar için..yani şu yazilanlari erkekler söylese anlarım ama hemcinslerimin böle düşünmesi çok tuhaf içlerinde anne olma güdüleri olmayanlar söyler bunları ancak

2 yaşındaki çocuk hala emermi ya. oda zaten bunu zevk haline getirmiş belkide oyun amaçlı gidip gelip emiyo

Kuran-ı Kerim’de Lokman Sûresi 14. Ayet, Bakara Sûresi 233 ayette annelere çocuklarını 2 yaşına kadar emzirmeleri tavsiye edilmiştir.

Bence biz diye genelleme çunku emzirme eyleminden bahsediyor arkadaslar bende defalarca gögusunu komple acmadaan ucunu ebegin agizina vererek gögusun gorunmeden emzirmekten bahsettimi yazdim yani bizde bundan bahsediyoruz goguslerini uluorta acarak herkesin icinde emziren annede hic gormedin ayrica..yani sen öle dusunuyorsun bazi arkadaslar emzirme eyleminden rahatsiz oyuzden tartisiyoruz tazen

cnm ben çok gördüm ulu orta emzireni otobüslerde bile yapan var hadi çocuğun çok huysuzlandı tişörtünün altından hallet işini ama yok memesinin uç kısmı hariç her yeri görünüyor. kesinlikle emzirme eylemini kınamadım kınamam da.

Alone2 , ben üstsüz giriyorum denize . Çocuk doğurmayı bekleyemiyeceğim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

benim düşüncem bu konuda şöyle; bebeği emmek isteyen bir kadın, bayanlar yanında üstüruplu bi şekilde elbette emzirebilir, odadan çıkmak zorunda değil..erkek varsa odayı terketmelidir bence.. birde şu yaşa kadar bu yaşa kadar çocuk emermi diyenler hiçbilginiz yokmu bu konuda.. hem dinimizde (yukarda ayetle yazmıştım ) hemde bebeğin sağlığı açısından bugünde dr.lar 2 yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyorlar.. ek mamaymış devam sütüymüş hiçbir hazır gıda anne sütünün yanından bile geçemez.. ayrıca emzirmek çocuk anne arasındaki ilişkiyi perçinler..çocuğun duygusal gelişimi için gereklidir.. geçen gün hastaneye gitmiştim, anne sütünün bir damlasını bile boşa akıtmayın şeklinde afiş vardı..

İşte bizde bunu sölüyoruz fakat arkadaşların göz zevki bozuluyomuş rahatsız oluyorlarmış emziren birini görünce..öpüsen birini gorunce problem yok

işte budur yorum aslında herkesin söylediğinde doğruluk payı var ama orta da buluşmalıyız bayanlar olarak.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…