Ulu orta emziren anne.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası insanların içinde göğsünü çıkarıp emzirmek bana da tuhaf geliyor. Ben olsam utanırdım hadi eşinden, annenden utanmazsın ama diğer akrabalar, komşular varken başka odaya geçmek gerek diye düşünüyorum. Benim yapmayacağım bişeydir bu

Arkadaşlar bir kaç gün önce misafirliğe davet edildik , ev sahibini tanımıyordum ,gittiğimiz de bahsettiğim hanım çıktı .
Öyle güzel şeyler hazırlamış ki , üstelik bir güler yüzlü pervane oldu misafirlerine .
O dolanırken hakkın da yazdıklarım geldi aklıma çok utandım hiç tanımadığım biri hakkın da bu kadar yargısız infaz yapmayı hiç yakıştıramadım kendime.Çıkarken hakkını helal et dedim , helal olsun ne yaptım ki dedi , sen değil ben yaptım diyemedim . Vicdan azabı duydum resmen.

bunu hissetmen vicdanlı olduğunu gösteriyor zaten.Sonuçta o bayanı kimse tanımıyor,sıkma canını..Ha ben de sevmem göğsünü uluorta çıkaranları o da ayrı..

bunu hissetmen vicdanlı olduğunu gösteriyor zaten.Sonuçta o bayanı kimse tanımıyor,sıkma canını..Ha ben de sevmem göğsünü uluorta çıkaranları o da ayrı..

Kimse tanımadığı için gıybete girmiyor diye biliyorum ama yine de üzüldüm yaptığıma , çocuğu da durmadı oğlumu da rahat bırakmadı hiç,ne yapsın kadın mecbur kalıyor demek ki.

Kimse tanımadığı için gıybete girmiyor diye biliyorum ama yine de üzüldüm yaptığıma , çocuğu da durmadı oğlumu da rahat bırakmadı hiç,ne yapsın kadın mecbur kalıyor demek ki.

tabi canım o da var,mutlaka kimse bile isteye göstermez ama çocuk devreye girince kimisi görünmüş görünmemiş önemsemez.Takma boşver.

Bunlar arkadaş çevresinde böyleyse kendi evlerinde nasıldır hiç bilemiyorum. Benim midem kaldırmaz löp diye açıyım milletin gözünün önünde. Ben insanların yanında emzirmeyi sürekli fotoğraflarda sigara içen ergenlerle aynı kefeye koyuyorum. Bak benim göğsüm var çocuğumu emziriyorum bak bak der gibi :26:

ben de çok iğrenirim o görüntüden hatta benim durumum daha zor öyle bişey gördüğümde bi süre süt ürünlerinden yapılmış hiçbişey yiyemiyorum ( bi ara iş arkadaşım sürekli bebeğinden bahsederdi yok şu kadar emzirdim şu kadar süre oldu filan ayyyy onu dinlediğimde bile eve gidince sütle yapılmış hiçbişey yiyemezdim çocuğu büyüdü de kurtuldum çok şükür.

siz ruh hastası mısın pardon ?? bence bi doktora görünün

Son düzenleme:

Bebiş meme için aglayınca susturamayınca emziriyosun valahi ilk deneyimim otobüste oldu adamlar geliyo geçiyo yanımdan ben örtünün altında bebek emziriom renkten rengegirdim amayapack bişey yok sonra emzirmek için örtüler varya onun gibi bir örtü vardı basım geçicek kadar kestim o örtülergibi yaptım evde pompayla sütümü sagıp biberona koyuyorm bazen ama onuda içmiyo sıpa

Hea ev ortamında evet herkesin yanında emzirmiyorumyanlıs anlamısım ama emzirmekten nasıl tiksinir ya ne kadargüzel bişşey o :44:

Bende çok sasirdim.
Hadi o sutu görse falan neyse de konuşunca bile tiksinmesi ilginç.:44:

yorumları okuyunca böyle oldum ve hemcinslerimin bukadar asalak olmasına şaşırdım,
bu forumda hiç bi konuda bukadar sert yorum yapmadım ama yok artık yani
biri cincellikle karşılaştırmış (nasıl iğrenç bi zihniyete sahipse)
biri çocuk 2 yaşına kadar emermi demiş billigin zerresi olmadan(Allahın zır cahili)

bende hep başka odaya geçmeye çalışırım emzirmek için ,ama öyle bi fırsatım olmazsada çocuğumun direk beni hissederek emme zevkinden başkalarının saçma takıntıları yüzünden hiiiiiiiiç mahrum edemem ,,,

herhalde kimse erkeklerin önünde emzirmiyodur buna kimse hoşgörüyle bakmaz, ,,

Bir hemcinsimden bunlari okumak ne kadar garip bayanin anlatmasindan sutle yapilmis birsey yiyememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…