- Konu Sahibi sallagitsinbe
merhaba kızlar canım çok sıkkın moralim çok bozuk belki gereksiz yersiz ama elimde değil.kaç gündür paylaşsam mı diye düşünüyorum sonunda karar verdim.6 yıllık evliyim çok şükür güzelde evliliğim var.fakat birde eltim varki sormayın.kısa anlatmaya çalışıcam.eltim kaçarak evlendi.hiçbirimiz tanımıyorduk.kayınpeder istemedi.yani kaçtıkları gün bulunduklarında eve getirmeyin babasının evine götürün dedi.ben de olmaz baba dedim.çünkü saat gece 12 idi.nasıl gider bu saatde babasına neder dedim.arkadaşımdan geliyorum desin dedi.bende bu saatde hangi kız evladı habersiz arkadaşına gider sonrada eve döner dedim ben yeni evliydim borç yüzünden istemedi kayınpeder.kızım ben nasıl düğün yaparım yeni yaptım borç var dedi.bende olsun baba onlar kaçarken bunun hesabını yapmışlardır dedim.tamam gidin alın getirin dedi. neyse gittik aldık getirdik.aramızda düğün yaptık evimden gelin olarak çıkarttım hatta kapı bile tutturdum arkadaşlarına adettir oda yaşasın diye.kayınvalide ile aynı evde oturdu.hep ne istediyse yaptım gönlü olsun mutlu olsun eziklik hissetmesin diye (bu arada ağlıcam he yazarken)hertürlü yanında oldum kendi çeyizlerimden eşyalarımı verdim maddi olarak gizli gizli yardımda bulundum hep moral verdim ne zaman gel dese koştum gittim.ama hep bana eşimin ailesini kötüledi.şöyleler böyleler senin için şöyle diyolar böyle diyolar hep moralimi bozdu inanmıyordum söylediklerine ama moralim bozuluyordu neden böyle söylüyor neden bun u yapıyor diye ben olsam söylemem işte morali bozulmasın diye.neysegel zaman git zaman evden çıkmak için uğraşlara girdi.nasıl çıkarım die kaynanamla kavga etmek için uğraştı kendi söyledi napsamda kavga etsem şu evden çıksam diye.ben hep kızdım çıkma rahatsın işe gir keyfine bak diye.neyse evden çıktı ev tutdu ama herkez çıkmayapamazsın dedi.nitekimde aynısı oldu kira faturalar çocuk vs. derken borç harçherkezi kötüledi eşimde dahil açıkda olmasada imalarla anlıyordum.bu arada laf sokulursa anlamam laf sokmayıda beceremem.kızı oldu bütün giderlerini karşıladım helalde olsun yavruya çünkü ben kendi oğluma alırken dört dörtlük ona karnım yanıyordu bende baştan aşağıya beşer beşer alıyordum.ben eşime şunu yaptım dediğimde anlıordu evde eksik olduğunu oda ertesi gün market görüyordu.tabi buaralarda bana karşı küsmeleride oluodu.anlam veremadiğim.sonra gel zaman git zaman eşimle kavge ettiler.bana mesaj atmış şok oldum.mesaj şöyel allah bilir abimi nasıl doldurdun bu saatden sonra benim için yoksun.dadadadammmm
şok oldum.bana hakaretler çok gücüme gitti inanılmaz çünkü ben onu gerçekden çok sevdim kendisinede söyledim bana yenge deme ister ismimle hitab et ister abla de içinden ne geliosa öle söyle dedim.bak biz aile olduk kavga olmasın aramızda problem olursa gel söle içinde tutma dedim ben seni kardeşim olarak görüyorum hepde yanındayım dedim keşke demeseydim yapmasaydım.tabi bu kavgalar oldu buralar çok uzun detaylara giremiorum yorumunuz olurda sorarsanız anlatırım.neyse bu evi falan terketti geri geldi abuk sabuk saçma sapan şeyler.kaynanam ve görümcelerim herşeyi biliolar onlar görüşmüolar kaynanam hariç.ama kafama takdığım kişi kayınvalide hanım beni hiççç aramıyor sanki bana tavır aldı onla oldu onla olsun olmasın problem değil ama gücüme gidiyorrrrrrrrr ben onlar için tartışdım çünküüü
şok oldum.bana hakaretler çok gücüme gitti inanılmaz çünkü ben onu gerçekden çok sevdim kendisinede söyledim bana yenge deme ister ismimle hitab et ister abla de içinden ne geliosa öle söyle dedim.bak biz aile olduk kavga olmasın aramızda problem olursa gel söle içinde tutma dedim ben seni kardeşim olarak görüyorum hepde yanındayım dedim keşke demeseydim yapmasaydım.tabi bu kavgalar oldu buralar çok uzun detaylara giremiorum yorumunuz olurda sorarsanız anlatırım.neyse bu evi falan terketti geri geldi abuk sabuk saçma sapan şeyler.kaynanam ve görümcelerim herşeyi biliolar onlar görüşmüolar kaynanam hariç.ama kafama takdığım kişi kayınvalide hanım beni hiççç aramıyor sanki bana tavır aldı onla oldu onla olsun olmasın problem değil ama gücüme gidiyorrrrrrrrr ben onlar için tartışdım çünküüü