umarım sıkmam sizi ama canımı sıkıyorlar

off gözüm korktu eltiden şimdilik yok ama ilerde olucak en iyisi hep mesafeli olmak :19: bence sizde eltinizi sevmekten vazgeçip araya mesafe koymalısınız önemli olan eşiniz, eşinizle iyi olmanız içinde Kayınvalide, kayınbaba ile iyi geçinmekte fayda var :34: gerisi boşşşş nickin gibi salla gitsin o tür insanlara kafacığını sıkıpta başını ağrıtmana değmez canım..

canım hiç görmüyoruz artık birbirimizi kavgadan sonra. kavgamız bile yüz yüze olmadıki.bu bayram karşılaşcaz bakalım nasıl olcaksa artık.ben elti gözüyle hiç bakmadımki kardeş gibi gördüm zaten hatayıda burda yaptım yaa.ama üzülmesini pişman olmasını çok isterdim ne yalan söyliyim çok gücüme gitti çooook

kızlar eltim çok zor durumdaymış ya.kafama takıldı valla karnım yanmıyo desem yalan olur kızmazsınız inşallah bana ohh çekemiyorum napıyımm

hayırlı bayramlar kızlar.bayram da napıcam diye diye geldi çattı bayram ve yarın gidiyorum kayınvalideme.eltimde orda ve ilk defa karşılaşıcaz.inanın napıcam bilemiyorum sanki hakaretleri ben yapmışım gibi bi garipseme var bende anlayamdım.diğer eltilerde orda en son giden ben.merak ediyorum ortam nasıl olucak.napcam neyapmam gerekicek.dedim ya sanki ben yaptım hakareti öyle bi sıkılganlık var içimde ufffff:26:

ben buraya giriom kendi kendimeee yazıoomm çıkıooom ama inanın günlük gibi okadar rahatlıyorumkiii.aman ne zor bee konuşcak birilerinin olmaması.biliom yarın da böle olacak.mal gibi kalakalcam ortada:43:

Sıkma canını bazen isteemesekte bazı şeylein hatrına katlanmak zorundayız kasma kendini rahat ol fazla muahttap olma.. Bu arada seninde bayramın mübarek olsunn nice güzel bayramlara inş. :)

Back
X