ümitlendiren aracı

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
5 yıl öncesi tanıdık bir abla kendisini çok severiz biriyle tanıştıracağını söylemişti ama aradan 5 yıl geçti ses seda yok 5 yıldan sonra aynı çocuğun konusunu tekrar açtı başkasıyla tanıştırmış o kızı oğlan beyenmemış neymiş soğukmuş gülmüyormuş.sonra döndü bu abla bana seni de tanıştırmak istiyorum ama annesi kötü diyorlar o yüzden tanıştırmıyorum yarın öbürgün mutsuz olursun ben üzülürüm dedi. Şimdi soruyorum hanımlar madem oğlanın anası kötüydüde neden bana yıllar önce tanıştırıcam diyipte başkasıyla tanıştırıyor ve hala bana ümit veriyor tanıştırırım belki diyerek ayrıca başkalarına göre kötü olan bir insan belki bana göre çok iyi yada anlaşabilirim nerden biliyorsun ki .Üzülüyorum böyle gelipte tekrar oğlanı övüp şöyle efendi böyle efendi diyor belkide senin nasibin diyor sonra bir daha görmüyoruz ablayı.Artık yaşımda geldi evlenmek istiyorum çevremde evlenebileceğim insanda yok ,sosyal olabilecek konumda da değilim kimsenin uğramadığı bir yerde tek başıma çalışıyorum.Tüm yollar kapalı yani bir de bu insanların beni ümitlendirip gitmesi yıkıyor beni.

en nefret ettiğim şeydir. ya ümit verme yada sözünü tut. bu durum benim ablamında başına çok geliyor. yaşı 32 birileri geliyor ay ne iyisin güzelsin falanın oğlu var filan kız bakıyor seni söyledim gelceke görecek.... ses seda çıkmıyor. günah değil mi bu?

bilerek mi yapıyor yada neden beni tanıştırmak istemiyor bilmiyorum.çok kırılıyorum bir insanı ümitlendirmek,hayal kurdurmak geleceğe yönelik sonra kalk başkasıyla tanıştırdığını söyle.Ondan sonra onunlada olamyınca sankı ben yedeğim bir daha söylerse zaten lafta bırakırsa bende gerekeni söyleyeceğim

hemde ne büyük günah değilmi evlenemiyorum ,ne kısmet var ne bişey,kendi çabamlada olacak iş değil birde gelip böyle yapıyorlar.Bide insanlar evlen artık der sanki çok kolay evlenmek .İyi bir mesleğin var,hanım hanımsın ,güzelsin herkezder nasibin çok olur ortada bir tane nasip yok.

Oturduğum çevrede bütün kız arakadaşlarım evlendi,benden küçükler bile .yalnız yaşamak kolay değil yada her gittiğin yere ailemi de taşıyamam daha nereye kadar böyle gider bilmiyorum.

evlen demekle yada evlenecem demekle evlenilmiyor.. nasip olacaksa gelir yemen'den derler.. vakti vardir mutlaka.. bu surecte beklerken de dua edebilirsin, en onemlisi o.. cunku 'nerden evlendim' diyenler de cok, Allah korusun.. hayirlisini ve guzelini dile sen.. Rabbim cok mutlu olacagin kisiyi nasip etsin insaallah yakin zamanda..

Neden nasibin oymuş da kadın engelliyormuş gibi bakıyorsun ki.
Belki aileleriniz uygun değildir,belki çocuğun beklentilerini biliyordur,sana uymuyordur.
Bir sürü detay olabilir,çalışan istiyordur veya çalışmayan,üniversite mezunu istiyordur,uzun boylu istiyordur gibi.
Son ihtimal,senin fotonu göstermiştir olmamıştır.
Allah hayırlısını nasip etsin.

Çocuğun beklentilerini söyledi uymayan hiç bir şey yok sadece aile olarak bu ablayla çok samimiyiz eğer evlenirde yarın öbürgün mutlu olamassak kendi çok üzüleceğini söyledi. her şeye çok karışan birisiymiş oğlanın annesi ,oğluda anne lafı çok dinlermiş ,annem gibi çok konuşkan istiyorum ,güler yüzlü istiyorum vs diyormuş.Ablada diyorki sende uyuyorsun bu özelliklere bende diyorum ki e daha ne taniştir bizi belki ben anlaşa bilirim değilmi .tabi ona söyleyemiyorum bunu .İlerde mutsuz olunsa bile aracının bir suçu olmaz kimse ona bişey diyemez zaten. Hakkımda hayırlısı tabi

amin tabi hayırlısını dilemek lazım .Dua etmek en önemlisi tabi her şeyde bir hayır vardır derim belki daha iyileri çıkar karşıma iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

madem annesi kötü başka bir kızı neden tanıştırıpta o bayanı yakmaya çalışıyor.
Bazı bayanların işidir sadece ara bulmak aslında bunların evlilik programı yapması gerek :)

Bu haftanın modası da aracılar galiba. :) Çok mu yokluktasınız, ya da ne bileyim kendiniz evlenemiyor musunuz da onun bunun yakıştırmasına bakıyorsunuz? Bence çok küçük düşürücü bir durum. İllaki karşınıza biri çıkacaktır, birbirinize aşık olarak başlayacaksınızdır. Böyle şeyleri size söyleyen insanlara gerek yok dersiniz olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…