- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
hemde ne büyük günah değilmi evlenemiyorum ,ne kısmet var ne bişey,kendi çabamlada olacak iş değil birde gelip böyle yapıyorlar.Bide insanlar evlen artık der sanki çok kolay evlenmek .İyi bir mesleğin var,hanım hanımsın ,güzelsin herkezder nasibin çok olur ortada bir tane nasip yok.en nefret ettiğim şeydir. ya ümit verme yada sözünü tut. bu durum benim ablamında başına çok geliyor. yaşı 32 birileri geliyor ay ne iyisin güzelsin falanın oğlu var filan kız bakıyor seni söyledim gelceke görecek.... ses seda çıkmıyor. günah değil mi bu?
Hamileyim ve şuan bulunduğum ilde ezan okunuyor ve sana dua ettim cnm. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı vakitte inşallah.
Hamileyim ve şuan bulunduğum ilde ezan okunuyor ve sana dua ettim cnm. Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı vakitte inşallah.
Çocuğun beklentilerini söyledi uymayan hiç bir şey yok sadece aile olarak bu ablayla çok samimiyiz eğer evlenirde yarın öbürgün mutlu olamassak kendi çok üzüleceğini söyledi. her şeye çok karışan birisiymiş oğlanın annesi ,oğluda anne lafı çok dinlermiş ,annem gibi çok konuşkan istiyorum ,güler yüzlü istiyorum vs diyormuş.Ablada diyorki sende uyuyorsun bu özelliklere bende diyorum ki e daha ne taniştir bizi belki ben anlaşa bilirim değilmi .tabi ona söyleyemiyorum bunu .İlerde mutsuz olunsa bile aracının bir suçu olmaz kimse ona bişey diyemez zaten. Hakkımda hayırlısı tabiNeden nasibin oymuş da kadın engelliyormuş gibi bakıyorsun ki.
Belki aileleriniz uygun değildir,belki çocuğun beklentilerini biliyordur,sana uymuyordur.
Bir sürü detay olabilir,çalışan istiyordur veya çalışmayan,üniversite mezunu istiyordur,uzun boylu istiyordur gibi.
Son ihtimal,senin fotonu göstermiştir olmamıştır.
Allah hayırlısını nasip etsin.
amin tabi hayırlısını dilemek lazım .Dua etmek en önemlisi tabi her şeyde bir hayır vardır derim belki daha iyileri çıkar karşıma iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.evlen demekle yada evlenecem demekle evlenilmiyor.. nasip olacaksa gelir yemen'den derler.. vakti vardir mutlaka.. bu surecte beklerken de dua edebilirsin, en onemlisi o.. cunku 'nerden evlendim' diyenler de cok, Allah korusun.. hayirlisini ve guzelini dile sen.. Rabbim cok mutlu olacagin kisiyi nasip etsin insaallah yakin zamanda..
5 yılldır onu aklımda tuttuğum yok beni üzen aradan bukadar zaman geçipte aracı olan kişinin bir daha konuyu açıp ümit vermesi .5yildir onu mu tuttun aklinda yokluk nelere kadiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?