Ummadığın an da

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?

Ya arkadaşlar belki inanmazsınız bundan tam 9 yıl önce üniversitede biriyle çıkmıştım 2 yıl kadar. Birbirimize sırılsıklam aşıktık ne güzel planlarımız vardı. Neyse ayrıntıya girmeyim ayrıldık. Mezun olduk ikimizde Türkiye'nin bir ucunda yaşıyorduk. Bu süre zarfında ne sosyal medyada ne de başka bir yerde gördüm kendini. Tam 9 sene dile kolay 9 sene sonra eşimle çocuğumla farklı bir şehirde avm de gezerken bir baktım karşıdan x şahıs geliyor. Yanında muhtemel ki eşi ve çocuğu vardı. Yürürken resmen yan yana geldik iki üç saniye kadar o bana baktı ben ona. Tamam geçmiş geçmişte kalmıştır doğrudur. Ama insan bi tuhaf oluyor. Kendisiyle seviyeli bir ilişkimiz olmuştu. İçim hem cız etti hem de mutlu olması için dua ettim ona. Çünkü helalleşerek güzel bir şekilde ayrılmıştık. Allah mutluluklar versin

Platonik askimi gorsem icim ciz etmez. Eski sevgilimi gordukce mideme okuz oturuyor gibi oluyorum.

İçim hem cız etti hem de mutlu olması için dua ettim ona. Çünkü helalleşerek güzel bir şekilde ayrılmıştık. Allah mutluluklar versin

Ne kadar güzelki medeni şekilde ayrılmışsınız.
İçinin cız etmesi ondan ayrıldığın için değil, zamanın herkesi nasıl değiştirdiğini, farklılaştırdığını ve büyüttüğünü canlı kanlı gördüğün içindir.
Ne sen aynı kadınsın ne de o aynı adam.

Ben sürekli göruyorum cünkü akrabamdı..dügünlerde özellikle hep karşılaşmak durumunda kalıyorum ve her seferinde allahiiimm iyiki onun yaninda degil eşimleyim diye dua ediyorum ..bide işin kötüsü onun eşi beni biliyor hep kötü kötü bakışlarina maruz kaliyorum...

Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Uc gun once gordum makyajsiz ve oruc bi sekilde karsilastik hemde suanda ben evliyim hamileyim cok mutluyum. O hala bekar. Benim icim ciz etmedi sadece o bakimsiz halde yakalandigim icin acaba arkamdan gülmus müdür yada ay ne kadar cirkinlesmis demis midir diye uc saniye kadar düşünüp güldüm yani çokta etkilemiyo eger onsuz daha mutlu olmayi basarabildiyseniz.:halay:

Simdi kim oldugu da onemli...yani gecmiste besledigin duygularin şiddeti ile ilgili...
Düsnuyorumda bende 2 3 kisiyi gecmez onda da icim cız etmez...en fazla vay be nasil da gecti zaman derim

Esinle mutluysan zerre cız etmez ama değilsen acaba onunla mutlu olur muydumlar beynini yer eşimden önce sevgilim olmadı plotonık takıldıklarım oldu karşılaştım da tabiki ben cok mutluyum havalarında başım dık gururla geçtim gittim tabı o şahısların hıc bıseyden haberi yok beni tanımadılar bıle:KK48:

Eski nisanlimla ayriligimizin ustunden 1 sene gecmisti ilk gördugumde bi cafedeydik . Görunce bi sure durdum ve ortami terk ettim üzüldüm tabi ama ikincisi daha fenaydi .
Bi akrabamla kizini almaya gidiyoduk arabayla tam evin önunde bi araba duruyo icinde de eski nisanlim arabadan da eski nisanlimin suan ki nisanlisi indi ve 2 arkadaslari onlar bizi gormedi ama eski nisanlimla arabanin camindan gecene kadar goz goze geldik ve tahmin edersinki cok bakimsizdim . Cok uzuldum bi zamanlar ben gülüyodum onunla oyle 5 sene birlikte olduk canim yandi acikcasi . Ama suan kalbimde biri olsaydi ve mutlu olsaydim umrumda olmazdi

Ben sürekli göruyorum cünkü akrabamdı..dügünlerde özellikle hep karşılaşmak durumunda kalıyorum ve her seferinde allahiiimm iyiki onun yaninda degil eşimleyim diye dua ediyorum ..bide işin kötüsü onun eşi beni biliyor hep kötü kötü bakışlarina maruz kaliyorum...
Benim platonik aşkım da akrabaydı yeni evlendi düğününe gitmedim :) karısı biliyor mu bilmiyorum ilk karşılaşmada ne olacak merak ediyorum bende :)

Eski nisanlimla ayriligimizin ustunden 1 sene gecmisti ilk gördugumde bi cafedeydik . Görunce bi sure durdum ve ortami terk ettim üzüldüm tabi ama ikincisi daha fenaydi .
Bi akrabamla kizini almaya gidiyoduk arabayla tam evin önunde bi araba duruyo icinde de eski nisanlim arabadan da eski nisanlimin suan ki nisanlisi indi ve 2 arkadaslari onlar bizi gormedi ama eski nisanlimla arabanin camindan gecene kadar goz goze geldik ve tahmin edersinki cok bakimsizdim . Cok uzuldum bi zamanlar ben gülüyodum onunla oyle 5 sene birlikte olduk canim yandi acikcasi . Ama suan kalbimde biri olsaydi ve mutlu olsaydim umrumda olmazdi
Senin karşılaşmanda trajikmiş canım. Birde 5 sene birliktelik dile kolay

Back
X